Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Evet evet yapacağım.Ama bin pişmanım vallahi bildiğim markayı almadığıma
Benim bu ay ilk denemem o yüzden çok markaları bilmiyorum bende bir sürü her markadan bir tane aldım resmen işin kötüsü insanı boşuna umutlandırıyorlar

Hayali çizgi görüyorum resmen,
Nasıl geçecek günler bilmiyorum.
Bir kızım olsun ve rahmetli annemin adını koyayım çok istpyoeum
Rabbim sana en hayırlı sekilde nasıp etsın canım inşallah ama daha çok erken adetine 4 kala denersen silikte olsa bır sonuc alırsın

Canım belki vardır, ki başka testle teyit et sonra kan verirsin, zaten daha zamanımız var

Arkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Benimde son adet tarihim 28 mart regli takvımıne göre benımde 12nisan yumurtlama günü
İns hayırlısyla guzel sonuclar alalım
Aminnn

Arkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Belirtileriniz varmı?

Benimde son adet tarihim 28 mart regli takvımıne göre benımde 12nisan yumurtlama günü
İns hayırlısyla guzel sonuclar alalım
Aminnn
İnsallah canım inşallah güzel sonuçlar alalım çok Merak ediyorum

Kızlar ben akşam bir test daha yapacağım.
Sonra saha hiç yapmayacağım.

Regli gününü bekleyeceğim.

Kızlar selam Bat tarihim 27 Nisan, testim negatif daha erken mi sizce yoksa olsa çıkar miydi

Eklentiler

• IMG_20250418_155840.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 26
Bence sabırsız davranıp erken yapmayın kızlar benim ilk gebeliğimde adete 6 gün kala kan vermiştim çıkmamıştı. Adete bir gün kala bhcg 50 ile öğrenmiştim

Hiç birşeye belirti gözüyle bakmıyorum artık ocak ayında o kadar belirtim vardı ki göğüslerime dokunamıyordum beyaz akıntım vardı hatta gece mide bulantısı ile bile uyanmıştım ama adet oldum. Psikolojik olarak belirtiler oluyor bence

Bence sabırsız davranıp erken yapmayın kızlar benim ilk gebeliğimde adete 6 gün kala kan vermiştim çıkmamıştı. Adete bir gün kala bhcg 50 ile öğrenmiştim
İlk gebeliğim öyle oldu canım geç döllenme adete 4 gün kala negatif
Adet bir gün geçti 38 beta ile öğrendim

Benim
Göğüs ağrım
Kaşık ağrım
Göğüs uçlarımda ağrıyor

Bu belirtiler regli zamanı asla olmazdı bende.
Benim kasıklarıma agrı gırıo cıkıyor adet olacakmısım gıbı bu bır haftadır var bende ama adet falan olmadım daha zamanı var ama böyle ara ara agrının grip cıkması acaba dedirtriyor

Doktor bir sey demedi sadece kan verelim hemen dedi 5 ustu cikarsa yamima gel dedi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…