Benim bu ay ilk denemem o yüzden çok markaları bilmiyorum bende bir sürü her markadan bir tane aldım resmenEvet evet yapacağım.Ama bin pişmanım vallahi bildiğim markayı almadığıma
Rabbim sana en hayırlı sekilde nasıp etsın canım inşallah ama daha çok erken adetine 4 kala denersen silikte olsa bır sonuc alırsınHayali çizgi görüyorum resmen,
Nasıl geçecek günler bilmiyorum.
Bir kızım olsun ve rahmetli annemin adını koyayım çok istpyoeum
Canım belki vardır, ki başka testle teyit et sonra kan verirsin, zaten daha zamanımız varYa aslında bende predictor alıyordum hadi dedim değişiklik olsun belki uğurlu gelir diye prodoctor aldım bin pişman oldum,şimdi tekrar sipariş verdim predictor için..Ama çok kafa karıştırıcı oldu silik çizgiyle bakışıyorum resmen 1 saattir.
Amin canım hepimize kim istiyorsa nasip etsin rabbimRabbim sana en hayırlı sekilde nasıp etsın canım inşallah ama daha çok erken adetine 4 kala denersen silikte olsa bır sonuc alırsın
Benimde son adet tarihim 28 mart regli takvımıne göre benımde 12nisan yumurtlama günüArkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Belirtileriniz varmı?Arkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
İnsallah canım inşallah güzel sonuçlar alalım çok Merak ediyorumBenimde son adet tarihim 28 mart regli takvımıne göre benımde 12nisan yumurtlama günü
İns hayırlısyla guzel sonuclar alalım
Aminnn
Baya erken benim de bat 27si daha hiç test yapmadım haftaya cuma yapacağımKızlar selam Bat tarihim 27 Nisan, testim negatif daha erken mi sizce yoksa olsa çıkar miydi
Canım benimde 28 bende yaptım negatif çıktı, bence daha zaman varKızlar selam Bat tarihim 27 Nisan, testim negatif daha erken mi sizce yoksa olsa çıkar miydi
İlk gebeliğim öyle oldu canım geç döllenme adete 4 gün kala negatifBence sabırsız davranıp erken yapmayın kızlar benim ilk gebeliğimde adete 6 gün kala kan vermiştim çıkmamıştı. Adete bir gün kala bhcg 50 ile öğrenmiştim
Benim kasıklarıma agrı gırıo cıkıyor adet olacakmısım gıbı bu bır haftadır var bende ama adet falan olmadım daha zamanı var ama böyle ara ara agrının grip cıkması acaba dedirtriyorBenim
Göğüs ağrım
Kaşık ağrım
Göğüs uçlarımda ağrıyor
Bu belirtiler regli zamanı asla olmazdı bende.
Kuzum doktor ne dedi?Kan testimi bekliyirum cikmadi 4 saat olacak nerde ise
Canım özelde verdi isen? Hemen çıkıyorDoktor bir sey demedi sadece kan verelim hemen dedi 5 ustu cikarsa yamima gel dedi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?