- 23 Şubat 2025
- 164
- 26
- 13
Kızlar eğer gebelik varsa kasiklarin sağ veya sol ağrısı fark ediyor mu ? Hani mesela gebelik varsa sağ kasik agrir gibiİşte bu yaşadıklarımız adet öncesi belirtiler de olabiliyor hüsrana uğramaktan korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar eğer gebelik varsa kasiklarin sağ veya sol ağrısı fark ediyor mu ? Hani mesela gebelik varsa sağ kasik agrir gibiİşte bu yaşadıklarımız adet öncesi belirtiler de olabiliyor hüsrana uğramaktan korkuyorum
Yok ya genel kasık ağrısı oluyor sadece yumurtlamada tek taraflı ağrı oluyor diye biliyorum çok araştırdımKızlar eğer gebelik varsa kasiklarin sağ veya sol ağrısı fark ediyor mu ? Hani mesela gebelik varsa sağ kasik agrir gibi
Normal adetınıze kac gun kala adet agrıları yasıyorsunuz ?Burdan cıkarırsınız belkı dıcemde psıkolojık olarakda etkılıuoİşte bu yaşadıklarımız adet öncesi belirtiler de olabiliyor hüsrana uğramaktan korkuyorum
Normalde 2 gün kala olur ve şiddetli bir ağrı olur ama şimdi tatlı bi ağrı ve yorgunluk var ama cidden psikoloji vücudu saçma bi şekilde yönlendiriyor bence bu hamilelik konusundaNormal adetınıze kac gun kala adet agrıları yasıyorsunuz ?Burdan cıkarırsınız belkı dıcemde psıkolojık olarakda etkılıuo
Bana da öyle olur 2gün kala adet belırtılerım baslar normalde.Ama bu sefer 1hafta oncesınden ara ara agrılar yoklayıp gitti oyuzden kafam karısıyo benımdeNormalde 2 gün kala olur ve şiddetli bir ağrı olur ama şimdi tatlı bi ağrı ve yorgunluk var ama cidden psikoloji vücudu saçma bi şekilde yönlendiriyor bence bu hamilelik konusunda
Selam, 21.gün progesteron baktırıyor musunuz acaba ben ona göre test yapacağım yani yumurtlama olduysa ve 1.trimester aralığında cıkarsaBana da öyle olur 2gün kala adet belırtılerım baslar normalde.Ama bu sefer 1hafta oncesınden ara ara agrılar yoklayıp gitti oyuzden kafam karısıyo benımde
Selam, 21.gün progesteron baktırıyor musunuz acaba ben ona göre test yapacağım yani yumurtlama olduysa ve 1.trimester aralığında cıkarsa
Benim ikinci olacakBüyük heyecanla bekliyorum 6 gün kala falan ilk testimi yapıyım diyorum ben de Allah hayırlısını versin hepimize. Benim ilk bebişim olacak çok heyecanlıyım Allah verirse.
İşte bende adet öncesi olmazdı ama bence ben bu ay hamile değilimİşte bu yaşadıklarımız adet öncesi belirtiler de olabiliyor hüsrana uğramaktan korkuyorum
Aaaaa halen çıkmadı mı ?Sonuc cikmadi
Canım seninde mi 2.Aleykum selam
Hıcbısey yaptırmadım ben
Bırıncı gebelıgımdede hıcbısey yaptırmamısdım bundada yaptırmadım grcı gebemiyim suan bılmıyorum ama
Az oncede baktim yokAaaaa halen çıkmadı mı ?
Evet benımde olursa 2.ci olacak ınsCanım seninde mi 2.
Benimde olursa 2. Olacak
acildemi verdiniz kan testiniAz oncede baktim yok
Yok kadin dogumdan poliklinikten verdim simdi hastaneeyi aradim bigileri yokacildemi verdiniz kan testini
Benim de 13ü en koyuydu 14ünden itibaren silikleşti tabiki var bence ihtimaliniz çünkü zaten çatlama zamanı önemliBenim de adet tarihi 27si görünüyor uygulamaya göre ve en son 13ünde yaptığım yumurtlama testi ciddi koyu çıktı. 14 sabahından beri birliktelik oluyor eşim askerden o gün döndü. Sizce ihtimal var mı boşa beklemek istemiyorum![]()
Acilden verdıysenız e nabıza düşmüyor dicekdimde oyuzden sordumYok kadin dogumdan poliklinikten verdim simdi hastaneeyi aradim bigileri yok