Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

İşte bu yaşadıklarımız adet öncesi belirtiler de olabiliyor hüsrana uğramaktan korkuyorum
Normal adetınıze kac gun kala adet agrıları yasıyorsunuz ?Burdan cıkarırsınız belkı dıcemde psıkolojık olarakda etkılıuo

Normal adetınıze kac gun kala adet agrıları yasıyorsunuz ?Burdan cıkarırsınız belkı dıcemde psıkolojık olarakda etkılıuo
Normalde 2 gün kala olur ve şiddetli bir ağrı olur ama şimdi tatlı bi ağrı ve yorgunluk var ama cidden psikoloji vücudu saçma bi şekilde yönlendiriyor bence bu hamilelik konusunda

• Beğen
Reactions: etf
Normalde 2 gün kala olur ve şiddetli bir ağrı olur ama şimdi tatlı bi ağrı ve yorgunluk var ama cidden psikoloji vücudu saçma bi şekilde yönlendiriyor bence bu hamilelik konusunda
Bana da öyle olur 2gün kala adet belırtılerım baslar normalde.Ama bu sefer 1hafta oncesınden ara ara agrılar yoklayıp gitti oyuzden kafam karısıyo benımde

Bana da öyle olur 2gün kala adet belırtılerım baslar normalde.Ama bu sefer 1hafta oncesınden ara ara agrılar yoklayıp gitti oyuzden kafam karısıyo benımde
Selam, 21.gün progesteron baktırıyor musunuz acaba ben ona göre test yapacağım yani yumurtlama olduysa ve 1.trimester aralığında cıkarsa

Aleykum selam
Hıcbısey yaptırmadım ben
Bırıncı gebelıgımdede hıcbısey yaptırmamısdım bundada yaptırmadım grcı gebemiyim suan bılmıyorum ama

Büyük heyecanla bekliyorum 6 gün kala falan ilk testimi yapıyım diyorum ben de Allah hayırlısını versin hepimize. Benim ilk bebişim olacak çok heyecanlıyım Allah verirse.
Benim ikinci olacak
Sanki bu ay ben hamile değilim öyle hissediyorum

Aleykum selam
Hıcbısey yaptırmadım ben
Bırıncı gebelıgımdede hıcbısey yaptırmamısdım bundada yaptırmadım grcı gebemiyim suan bılmıyorum ama
Canım seninde mi 2.
Benimde olursa 2. Olacak

• Beğen
Reactions: etf
Bende sanki bu ay olmadı gibi hissediyorum:/ bir de ovülasyon testine devam ediyorum düşmeye başladı çizgi silikleşti. Gebelikte koyulaşıyor diyorlar ne kadar doğru kızlar bir bilginiz var mı?

Benim de adet tarihi 27si görünüyor uygulamaya göre ve en son 13ünde yaptığım yumurtlama testi ciddi koyu çıktı. 14 sabahından beri birliktelik oluyor eşim askerden o gün döndü. Sizce ihtimal var mı boşa beklemek istemiyorum:(
Benim de 13ü en koyuydu 14ünden itibaren silikleşti tabiki var bence ihtimaliniz çünkü zaten çatlama zamanı önemli

Yok kadin dogumdan poliklinikten verdim simdi hastaneeyi aradim bigileri yok
Acilden verdıysenız e nabıza düşmüyor dicekdimde oyuzden sordum
Çok heyecanlı bekleyıs Rabbım güzel sonuclar almayı nasıp etsin

Back
X