Birde böyle siyah beyaz yaptım,Bende sanki çizgi gördüm gibi geldi sanki sende çizgi var gibigerçi bende hep testlerde hayali çizgiler götürürüm emin olamadım.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım annenininşallah en kısa zamanda bir kız evladın olur
Senin için resmin tere rengini çevirdim. Bunda çizgi olunca daha net gösteriyorBirde böyle siyah beyaz yaptım,
Allah razı olsun canım, amin.
Allahım isteyen herkese versin,
Benim bu 2.olacak bir oğlum var.
Aaa ne güzel bir tane varmışBirde böyle siyah beyaz yaptım,
Allah razı olsun canım, amin.
Allahım isteyen herkese versin,
Benim bu 2.olacak bir oğlum var.
Ayyy canım çizgi var gibiSenin için resmin tere rengini çevirdim. Bunda çizgi olunca daha net gösteriyor
Yarına kadar sabredebilirsen bence sabah yap ama ben olsam dayanamazdımAyyy canım çizgi var gibi
Acaba yine mi yapsam predictor marka idi
Testin güvenirliği iyi diye biliyorum..Arkadaşlar prodoctor test yaptım silik çizgi çıktı hemde ilk dakikalarda sonra biraz daha belirginleşti ben anlamadım..Bat tarihim 26 Nisan niye bu kadar erken silik çizgi çıkartttı.ben negatif göreceğimi bilerek yapmıştım aslında şimdi daha kafa karıştırır oldu Eki Görüntüle 3578786
Canım bu marka yalancı pozitif veriyor,Arkadaşlar prodoctor test yaptım silik çizgi çıktı hemde ilk dakikalarda sonra biraz daha belirginleşti ben anlamadım..Bat tarihim 26 Nisan niye bu kadar erken silik çizgi çıkartttı.ben negatif göreceğimi bilerek yapmıştım aslında şimdi daha kafa karıştırır oldu Eki Görüntüle 3578786
Sence çizgi var mı canımYarına kadar sabredebilirsen bence sabah yap ama ben olsam dayanamazdımo yüzden içinden geliyorsa yap gitsin. Hayırlı haberler olsunn inşallahh
Yok canım ben test yapmamıştım ilk defa bugün yaptımCanım bu marka yalancı pozitif veriyor,
Ama senin dün yaptığında da silik çizgi vardı.
Doktora gittin mi
İnsalkah canım inşallah bu ay olur senindeAaa ne güzel bir tane varmışben 31 yaşındayım ve olursa ilk çocuğum olacak .
Canım kusura bakma simge ile karıştırdımYok canım ben test yapmamıştım ilk defa bugün yaptım
Önemli değil canımCanım kusura bakma simge ile karıştırdım
Canım prodoctor bana geçen aylara yalancı pozitif verdi.Yok canım ben test yapmamıştım ilk defa bugün yaptım
Çatlama gününü biliyor musun o da mı 10 Nisandı?Testin güvenirliği iyi diye biliyorum..
Ovulasyon pik günüm 10 Nisandı
Ya aslında bende predictor alıyordum hadi dedim değişiklik olsun belki uğurlu gelir diye prodoctor aldım bin pişman oldum,şimdi tekrar sipariş verdim predictor için..Ama çok kafa karıştırıcı oldu silik çizgiyle bakışıyorum resmen 1 saattir.Canım prodoctor bana geçen aylara yalancı pozitif verdi.
Predictor ve awox en iyileriymiş
10 Nisan pik di,11 Nisan da koyu çıktı 12 Nisan tamamen silikleştiÇatlama gününü biliyor musun o da mı 10 Nisandı?
Bana var gibi geliyor iyice yakınlaştırdım ters renk olan fotoğrafı, çizgi var gibi geliyor seni boşuna heyecanlandırmak istemem amaSence çizgi var mı canım
Yabancı bazı ınstagram hesaplarında kadınları dinledim yumurtlamadan 5 gün sonra bile testi pozitif olan var (öyle söylüyorlar) ama ne kadar mümkün bilmiyorum canım. Sen sabah bir test daha yap bence.10 Nisan pik di,11 Nisan da koyu çıktı 12 Nisan tamamen silikleşti
Evet evet yapacağım.Ama bin pişmanım vallahi bildiğim markayı almadığımaYabancı bazı ınstagram hesaplarında kadınları dinledim yumurtlamadan 5 gün sonra bile testi pozitif olan var (öyle söylüyorlar) ama ne kadar mümkün bilmiyorum canım. Sen sabah bir test daha yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?