Ben içini açınca görmeye başladım ama çarşamba beta 0.2 idi bugün de regli günüm artmış olabilir miBen göremedim ama sana görünüyor mu canım
Ben içini açınca görmeye başladım ama çarşamba beta 0.2 idi bugün de regli günüm artmış olabilir mi
az önce yaptım şimdi böyleBen içini açınca görmeye başladım ama çarşamba beta 0.2 idi bugün de regli günüm artmış olabilir mi
Ben göremedim canım ama istersen bekle varsa bir iki güne koyulaşırBen içini açınca görmeye başladım ama çarşamba beta 0.2 idi bugün de regli günüm artmış olabilir mi
Ben göremedimBen içini açınca görmeye başladım ama çarşamba beta 0.2 idi bugün de regli günüm artmış olabilir mi
Canım ben gördüm sankiBen içini açınca görmeye başladım ama çarşamba beta 0.2 idi bugün de regli günüm artmış olabilir mi
Sen ne durumdasın canım ben sabah test yaptım negatifCanım ben gördüm sanki
Benim 10.gün negatif sen ne durumdasın canımkızlar Naptınız var mı güzel gelişmeler
Yok canım yapmadım yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum.Sen ne durumdasın canım ben sabah test yaptım negatif
En son 24 nişanda test yapabildim negatiftiBenim 10.gün negatif sen ne durumdasın canım
Dün 11. Gün negatifti.Benim 10.gün negatif sen ne durumdasın canım
Ben göremedim canımEki Görüntüle 3582804 Kızlar Freely kaset test silik çizgi var mı
Bir test yapsaydın keşkeDün 11. Gün negatifti.
bugün 12.gün canım ama bir belirtim yok sanki bilmiyorum.
İlk gebeliğimde göğüs uçlarım baya kararmıştı.
Birde karnım balon patlıyor gibi oluyordu. Dün sanki öyle oldu. Yada psikolojik bilmiyorum
Gayet güzel artmış canım maşallah peki yumurtlamadan sonra kaçıncı gün 6 çıkmıştı benim bugün 10.gün ama testler negatifKızlar perşembe beta vermiştim 6.71 çıkmıştı bugün de verdim 30.7. Ne diyorsunuz
10.gün çıktı testler de silikti ama daily comfort diye bi testte baya görmüştüm sanırım hassasiyeti daha yüksekGayet güzel artmış canım maşallah peki yumurtlamadan sonra kaçıncı gün 6 çıkmıştı benim bugün 10.gün ama testler negatif
Çoook iyi canım,Kızlar perşembe beta vermiştim 6.71 çıkmıştı bugün de verdim 30.7. Ne diyorsunuz
Canım ben çizgiyi göremedim tekrar başka fotoğraf atarsan daha iyi bakarızKızlar merhaba, benim sat 31 mart, ovulasyon pik 15 nisan, 24 ünde kan verdim negatif ama bugün içime kurt düştü predictor erken gebelik testi yaptım. Bat 29 - 30 nisan. İkinci çizgi direkt çıktı ama sonra silikleşti bakar mısınız bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?