Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Bir şey sormak istiyorum. 2 gün sonra regl ama ovülasyon böyle peki bu normali mi acaba?

Amin inşallah biraz önce kan verdim sonuç çıkınca yazacgm mutlakaa

Kızlar merhaba benim sat 27 Mart ve 9 nişanda eşimle korunmasız ilişkim oldu yani 14.gün eşim çok istedi teke seferlik izin verdim yoksa 3,4 ay daha düşünmüyoruz ama adet takviminde 2 gün gecikmiş gözüküyorum şuan ve 4 gündür kaşık ağrım var ilk defa yüzüm sivilce oldu. Tek seferde tutma olur mu

Tarihlerde göre bence yumurtlama haftanız olabilir yani tutmuş da olabilir test yapın isterseniz

Evet olabilir sperm zaten 3 gün canlı kalabiliyormuş. Bence bir test yapın

Ya kızlar birşey sorucam hepınız ovulasyon testi mi kullandınız kullananlar ovuyu nasıl degerlendırdınız

Tam yum günüyse tutar hamılelık testı yap bence

Ben kullandım,
10 Nisan pikti
7,10,12 nisanda ilşki oldu
Ama test yaptım bugün negatif
Bence umutsuzluğa kapılma canım ben 7 aydır ovu testı kullanıyorum evet piki yakalıyordum denıyorduk ama çok kırmızı olmuyordu yanı yumurta bazen bellı boyuta ulaşamıyor çatlasa bıle tutmuyor ama bu ay gec yumurtladım kasık ağrım vardı ve ovu testım ultra pık yaptı obur yaptıgım testlerden daha koyuydu .. gebelık testlerım silikte olsa cıkıyor ama ben pazar gunu beklıyorum bırde ogum gebelık testı yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…