Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testiyle yapmasanız daha iyi olur bnceBir şey sormak istiyorum. 2 gün sonra regl ama ovülasyon böyle peki bu normali mi acaba? Eki Görüntüle 3581664
Normal kaset mi yapayım diyorsunuz ?Erken gebelik testiyle yapmasanız daha iyi olur bnce
Kaset evet ama erken olanıNormal kaset mi yapayım diyorsunuz ?
Yaa çok sevindim seninde baya belirginKızlar bu sabah yaptm awox![]()
Bebişi tebrik ederizzzzKızlar bu sabah yaptm awox![]()
Çok teşekkür ederim biraz önce kan verdim bakalm inşallah oda güzel çıkarBebişi tebrik ederizzzzkan verince haber verin
![]()
Amin inşallahYaa çok sevindim seninde baya belirginSabah ben de sağlık ocağında kan testi verdim tekrardan, sende kan testini ver bence. Rabbim burada isteyen tüm kardeşlerimize de hayırlı haberler almayı nasip etsin en kısa zamanda
![]()
Tarihlerde göre bence yumurtlama haftanız olabilir yani tutmuş da olabilir test yapın istersenizKızlar merhaba benim sat 27 Mart ve 9 nişanda eşimle korunmasız ilişkim oldu yani 14.gün eşim çok istedi teke seferlik izin verdim yoksa 3,4 ay daha düşünmüyoruz ama adet takviminde 2 gün gecikmiş gözüküyorum şuan ve 4 gündür kaşık ağrım var ilk defa yüzüm sivilce oldu. Tek seferde tutma olur mu
Yok canım yapamadım.Cumartesi tekrar deneyeceğim. Sen bu sabah tekrar yaptın mı?
Bende de sadece kasık ağrısı varYok canım yapamadım.
Regliye 4 gün kaldı.
Sanki bu ay olmadı benim ya. Öyle hissediyorum bir çok belirti yaşıyorum ama bence tamamen psikolojik.
Evet olabilir sperm zaten 3 gün canlı kalabiliyormuş. Bence bir test yapınKızlar merhaba benim sat 27 Mart ve 9 nişanda eşimle korunmasız ilişkim oldu yani 14.gün eşim çok istedi teke seferlik izin verdim yoksa 3,4 ay daha düşünmüyoruz ama adet takviminde 2 gün gecikmiş gözüküyorum şuan ve 4 gündür kaşık ağrım var ilk defa yüzüm sivilce oldu. Tek seferde tutma olur mu
HamilesinKızlar bu sabah yaptm awox![]()
Tam yum günüyse tutar hamılelık testı yap benceKızlar merhaba benim sat 27 Mart ve 9 nişanda eşimle korunmasız ilişkim oldu yani 14.gün eşim çok istedi teke seferlik izin verdim yoksa 3,4 ay daha düşünmüyoruz ama adet takviminde 2 gün gecikmiş gözüküyorum şuan ve 4 gündür kaşık ağrım var ilk defa yüzüm sivilce oldu. Tek seferde tutma olur mu
Ben kullandım,Ya kızlar birşey sorucam hepınız ovulasyon testi mi kullandınız kullananlar ovuyu nasıl degerlendırdınız
Regl oldunmu canımBen kullandım,
10 Nisan pikti
7,10,12 nisanda ilşki oldu
Ama test yaptım bugün negatif![]()
Bence umutsuzluğa kapılma canım ben 7 aydır ovu testı kullanıyorum evet piki yakalıyordum denıyorduk ama çok kırmızı olmuyordu yanı yumurta bazen bellı boyuta ulaşamıyor çatlasa bıle tutmuyor ama bu ay gec yumurtladım kasık ağrım vardı ve ovu testım ultra pık yaptı obur yaptıgım testlerden daha koyuydu .. gebelık testlerım silikte olsa cıkıyor ama ben pazar gunu beklıyorum bırde ogum gebelık testı yapacagımBen kullandım,
10 Nisan pikti
7,10,12 nisanda ilşki oldu
Ama test yaptım bugün negatif![]()