Seninle aynıyız.Bende göremedim.benimde yarın çatlamanın 10.günü sabah test yapacağım. Sadece kasık ağrım var. Bugün depremde 6 yaşındaki kızımı aldım kucağıma ondan sonra çok arttı. Hiç çıkacağını düşünmüyorum.Denemeye başladığımızdan beri En umutsuz olduğum ay bu ay sanırım.
Olabilir canım bencede sen cuma veya cumartesi tekrar yapSeninle aynıyız.
İnşallah bu depremi bir daha yaşamayız canım.
Ya benimde 9. Gün bugün
Az önce arkadaşımla konuştum. 9. Günde olsada çıkmaz diyor.
En az 10, 11 olması gerekiyor diyor
Ya midem aşırı bulanıyor.
Stresten heralde
Aynen canım bir tane testim vardı.Olabilir canım bencede sen cuma veya cumartesi tekrar yap
Canım baya pozitifMerhaba hanımlar adete 2 gün kaldı yumurtlamadan 13 gün sonrası dün sabahtan beri bu şekilde silik çıkıyor belırtım yok göğüs şişkinliği dışında şubat ayında kimyasal gecırdım aynı durumda olan var mı?
Fotoğrafta öyle gözüküyor ama kuruyunca bu sekılde netlestı yoksa ılk dakıkalar bu skeılde degıl ama şubattakine göre baya fark var inşallah bu sefer olur dua edin Allah burda bekleyen herkese versinCanım baya pozitif
Belirti olarak sadece göğüs şişliğiniz mi var,sizin baya pozitif kesin kan da çıkıcaktırMerhaba hanımlar adete 2 gün kaldı yumurtlamadan 13 gün sonrası dün sabahtan beri bu şekilde silik çıkıyor belırtım yok göğüs şişkinliği dışında şubat ayında kimyasal gecırdım aynı durumda olan var mı?
Canım Maşallah pozitif hamilesinKızlar bu sabah yaptm awox
11 nisanda pik oldu benm testlerim 13 de çatladı sanirim 25 nisan bat pazartesi günü normal gebelik testi yaptm silik çıktı baya çarşamba yeniden yaptm belli oluyodu bunuda bugün yaptm artk kan verecgmCanım Maşallah pozitif hamilesin
Yumurtalamadan kaç gün sonra yaptın.
Regline kaç gün Çar
Hayırlı olsun canımKızlar bu sabah yaptm awox
Acaba erken mi yapıyoruz canım 11. 12 gün geçmesi lazım diyorlarÇatlamanın 10.günü az önce erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif çıktı
Geç döllenme olabılır umudunuzu yitirmeyinÇatlamanın 10.günü az önce erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif çıktı
Bel ağrısı var bi de göğüs ucunda süt gördüm tortu seklınde prolaktınım yüksek çıkıyordu ondan dolayı da çıkmış olabılır sanırım şubat ayı gıbı olucamBelirti olarak sadece göğüs şişliğiniz mi var,sizin baya pozitif kesin kan da çıkıcaktır
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canımsağlıklı bir gebelik olur inşallah
Cumartesi tekrar deneyeceğim. Sen bu sabah tekrar yaptın mı?Acaba erken mi yapıyoruz canım 11. 12 gün geçmesi lazım diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?