Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Benimki koyulaştığı halde sonra aşırı silik çıktı bnce adet gününüz gelmeden kimse stres yapmasın kimyasal olma ihtimali de çok fazla silik çıkınca çok daha üzülüyoruz boş yere kendımden bılıyorum maalesef.zaten koyuysa çıkıyor boşuna strıp ı açıp görmeye çalışmak psikolojiyi yıpratıyor…

Kızlar,testi silik çıkanlar ve hamiş olanlar regle yakın,regl belirtileriniz çıkmış mıydı.Benim 26 Nisan regl hafif hafif kasık,bel ağrıları var

Kızlar,testi silik çıkanlar ve hamiş olanlar regle yakın,regl belirtileriniz çıkmış mıydı.Benim 26 Nisan regl hafif hafif kasık,bel ağrıları var
Valla ben hastaneden yeni çıktım bel ağrısı arttı ben de aynı senin gibi hafifti. Hala adet olabilirim bilmiyorum tabii ama varsa en net belirtim bel ve kasık ağrısı oldu.

Valla ben hastaneden yeni çıktım bel ağrısı arttı ben de aynı senin gibi hafifti. Hala adet olabilirim bilmiyorum tabii ama varsa en net belirtim bel ve kasık ağrısı oldu.
Benimde şuan öyle bel ağrım ve kasık ağrım var tabi belli olmaz regl günü de çok yakın artık ne kaldı şurda.Herşey olabilir.Dua ediyorum inşallah çıkar direkt yazın bizee inşallah güzel mutlu haber alırsınız

Canım benim de 27si bugün kasıklarımda ara ara ağrı gelip gitti. Bir de dün yaptığım testler daha koyuydu bu sabah da yapayım dedim regl yaklaştıkça koyulaşır diye ama aşırı silik çıktı moralim bozuldu.

Bu grup bu ay çok uğraştı testlerde,silik çizgilerle…
İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur

Ya canım çok mutlu oldum çok.
Yumurtalamanın kaçıncı günü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…