Kaç dk sonrası bu canım?Kızlar reglime 4 gün var. Dayanamadım test yaptım sizce güvenmeli miyim? İlk idrarla yapmadım bu arada sabah yapamayacaktım şimdi yaptım. Üstteki ovülasyon alttaki gebelik testi. İnnovita marka hiç yapmamıştım ne düşünüyorsunuz?Eki Görüntüle 3581407
Hayırlısı olsun üzülme ben de aynı durumdayım önümüzdeki ay inşallahKızlar kan negatif 0.2 sanırım bu ay yok
İnşallah bakalımHayırlısı olsun üzülme ben de aynı durumdayım önümüzdeki ay inşallah
Hayırlısı olsun.. hayırlı zamanında, sağlıkla gelsin inşallahKızlar kan negatif 0.2 sanırım bu ay yok
Ben yapamadım testim yokBugün test yapan var mı
Aynı gün regl olcaz belirtiniz var mı acabaBen yapamadım testim yok26 Nisan regl az kaldı
Bazen kasık ağrılarım oluyo,göğüslerim dolu dolu çok şiş hassasiyet varr şuanlık bunlar sizin nasıl gidiyorAynı gün regl olcaz belirtiniz var mı acaba
Gözüküyor ben görebiliyorumKızlar benim testimede bakar mısınız ?
Merhabaaa gözüküyorrr, bende görebiliyorumKızlar benim testimede bakar mısınız ?
Benim de aynı kasıkta iğne batması ağrı oluyo bel cok ağrıyo ayakta durduğumda, bi de evet göğüslerim şişti ucu kahverengi yeri genişlemiş gibi ama bu regl belirtisi de oluyomuş bilmiyorum kafam karışık son 2 gün artıkBazen kasık ağrılarım oluyo,göğüslerim dolu dolu çok şiş hassasiyet varr şuanlık bunlar sizin nasıl gidiyor
Ya artık yanlış görüyorum diye düşünmeye başlamıştım seviniyorum ama umarım kimyasal değildir ya da test yanıltmıyordurGözüküyor ben görebiliyorum
Bende gördüm ama yanlış mı değil mi ben mi görüyorum diye buraya atmak istedim inşallah vardır hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yaMerhabaaa gözüküyorrr, bende görebiliyorum
Siz test stoğu yapmışsınız benim üstüme de test fırlatır mısınızzzz yaKızlar nasılsınız deprem falan derken hiiiçççç bakamadım buralara. Baya zor bir gündü.
Benimde 6 gün kaldı regliye bugün test yapacaktım yapamadım.
Birazdan yapacağım inşallah.
Benim bugün kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi ağrıdı ama daha 2 gün var dediğiniz gibi.Hayırlısı artık yaBenim de aynı kasıkta iğne batması ağrı oluyo bel cok ağrıyo ayakta durduğumda, bi de evet göğüslerim şişti ucu kahverengi yeri genişlemiş gibi ama bu regl belirtisi de oluyomuş bilmiyorum kafam karışık son 2 gün artık
Test yapmayı düşünüyor musunuzBenim de aynı kasıkta iğne batması ağrı oluyo bel cok ağrıyo ayakta durduğumda, bi de evet göğüslerim şişti ucu kahverengi yeri genişlemiş gibi ama bu regl belirtisi de oluyomuş bilmiyorum kafam karışık son 2 gün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?