Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Bende göremedim.benimde yarın çatlamanın 10.günü sabah test yapacağım. Sadece kasık ağrım var. Bugün depremde 6 yaşındaki kızımı aldım kucağıma ondan sonra çok arttı. Hiç çıkacağını düşünmüyorum.Denemeye başladığımızdan beri En umutsuz olduğum ay bu ay sanırım.
Seninle aynıyız.
İnşallah bu depremi bir daha yaşamayız canım.
Ya benimde 9. Gün bugün
Az önce arkadaşımla konuştum. 9. Günde olsada çıkmaz diyor.
En az 10, 11 olması gerekiyor diyor
Ya midem aşırı bulanıyor.
Stresten heralde

Seninle aynıyız.
İnşallah bu depremi bir daha yaşamayız canım.
Ya benimde 9. Gün bugün
Az önce arkadaşımla konuştum. 9. Günde olsada çıkmaz diyor.
En az 10, 11 olması gerekiyor diyor
Ya midem aşırı bulanıyor.
Stresten heralde
Olabilir canım bencede sen cuma veya cumartesi tekrar yap

Merhaba hanımlar adete 2 gün kaldı yumurtlamadan 13 gün sonrası dün sabahtan beri bu şekilde silik çıkıyor belırtım yok göğüs şişkinliği dışında şubat ayında kimyasal gecırdım aynı durumda olan var mı?

Eklentiler

• IMG_0908.webp
    IMG_0908.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba hanımlar adete 2 gün kaldı yumurtlamadan 13 gün sonrası dün sabahtan beri bu şekilde silik çıkıyor belırtım yok göğüs şişkinliği dışında şubat ayında kimyasal gecırdım aynı durumda olan var mı?
Canım baya pozitif

Belirti olarak sadece göğüs şişliğiniz mi var,sizin baya pozitif kesin kan da çıkıcaktır 💘

Canım Maşallah pozitif hamilesin
Yumurtalamadan kaç gün sonra yaptın.
Regline kaç gün Çar
11 nisanda pik oldu benm testlerim 13 de çatladı sanirim 25 nisan bat pazartesi günü normal gebelik testi yaptm silik çıktı baya çarşamba yeniden yaptm belli oluyodu bunuda bugün yaptm artk kan verecgm 🥰

Bı sabahki çok silik 10dk sonraki sonuç bu sekılde Testler baya yanıltıcı ya da gebelik olmayacak en iyi adet gününü beklemek

Eklentiler

• IMG_0909.webp
    IMG_0909.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 47
Belirti olarak sadece göğüs şişliğiniz mi var,sizin baya pozitif kesin kan da çıkıcaktır 💘
Bel ağrısı var bi de göğüs ucunda süt gördüm tortu seklınde prolaktınım yüksek çıkıyordu ondan dolayı da çıkmış olabılır sanırım şubat ayı gıbı olucam 😌

Günaydın kızlarrr. Öncelikle dün depremi yaşayanlarınız varsa çok çok geçmiş olsun. Benimde çatlamanın üstünden 10 gün geçti sabah awox test yaptım negatif :/ bir de açık kahve akıntı gelmeye başladı. Bat 26 Nisan :( sanırım regl oluyorum bu ay olmadı.. vücudumu dinleyince çok hamileyim gibi hissetmiştim aslında ama sanırım hepsi psikolojik :) bu arada pozitif haberleri alan arkadaşlarımızı çok çok tebrik ediyoruuuuum🥰

Back
X