Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Kızlar testi genellikle yumurtlamadan kaç gün sonra yapıyorsunuz ya da battan kaç gün önce ?

Test yaptınızmı aceba beklıyormusunuz cunku benımkı bellı bır sekılde testte cıktı bugun
Evet gördüm testinizi belli oluyor inşallah hayırlı haberler alırsınız.ben 21 Nisan akşam yaptım negatifdi başka yapmadım test

Dayanabılırsen 2-3 gun bekle ben yarın sabah bıtanedaha erken gebelık testı uapacagım ıyce emın olmak için
Alttakinde iyice belirgin hale geldi çok heyecanlandım elimde olmadan inşallah hepimiz mutlu haberler alırız

Eklentiler

• 20250422_191126.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 43
Var bu arada sonuncuda gördüm ben. Kaç gün var adete
5 gün var predictor early
Ay bence yarın beraber yenileyip atalım benim de 5 gün kaldı yumurtlama üstünden kaç gün geçti
uuguşamaya göre 9-13 Nisan arası yumurtlama zamanı en son ilişki 12 Nisan ya benim Regliden farklı olarak belim aşırı ağrıyor kasıklarımda batma oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi sende de böyle şeyler var mı bide 5 Mayıs evlilik yıldönümümüz süpriz yapmayı çok istiyorumm

Ay ne güzel bi sürpriz olur gerçekten benim ara ara kasık ağrım var regl olacakmış gibi hafif kasıntılar göğüslerde ara ara sızlama yine bugün bir de sigaradan tiksindim.

Benimde adetim 25 nisan. adetime 12 gün varken göğüs hassasiyeti gögüs ucu acıması ve hafif ara ara kasık ağrıları oldu. şuan adetime 3 gün kaldı test yaptım fakat negatif çıktı. Ve şuandada kasıklarıma ağrı girip çıkıyor pozitife döner mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…