Gözle bi tık daha belirgin bakalım yarın nasıl olacakÇook hafif silik var gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözle bi tık daha belirgin bakalım yarın nasıl olacakÇook hafif silik var gibi
Yumurtlamasan 10 gun veya 11 gun sonra erken gebelık testı ıle ogrenılebılınırKızlar testi genellikle yumurtlamadan kaç gün sonra yapıyorsunuz ya da battan kaç gün önce ?
Evet gördüm testinizi belli oluyor inşallah hayırlı haberler alırsınız.ben 21 Nisan akşam yaptım negatifdi başka yapmadım testTest yaptınızmı aceba beklıyormusunuz cunku benımkı bellı bır sekılde testte cıktı bugun
Sizin yumurtlama üstünden kaç gün geçti bir de testinizi atar mısınız kaçırmışımTest yaptınızmı aceba beklıyormusunuz cunku benımkı bellı bır sekılde testte cıktı bugun
Sağol canim bir çılgınlık yapıp geçilmesini beklemeden mi yapayım diyorumYumurtlamasan 10 gun veya 11 gun sonra erken gebelık testı ıle ogrenılebılınır
Yumurtlama uzerınden 10 gün geçti erken gebelık testıSizin yumurtlama üstünden kaç gün geçti bir de testinizi atar mısınız kaçırmışım
Ay maşallah benim gibi büyüteçle aramana gerek kalmamışYumurtlama uzerınden 10 gün geçti erken gebelık testı
Dayanabılırsen 2-3 gun bekle ben yarın sabah bıtanedaha erken gebelık testı uapacagım ıyce emın olmak içinAy maşallah benim gibi büyüteçle aramana gerek kalmamışbenim 8.günmüş ama
![]()
Alttakinde iyice belirgin hale geldi çok heyecanlandım elimde olmadan inşallah hepimiz mutlu haberler alırızDayanabılırsen 2-3 gun bekle ben yarın sabah bıtanedaha erken gebelık testı uapacagım ıyce emın olmak için
Bunlar az önce yaptıklarım ben çıplak gözle görebiliyorum ama delirdiğimi düşünüyorum artıkBnda görmedim.ben
Evet canım gördüm Rabbim inşallah hayırlı saglıklı bı sekılde nasıp etsınAlttakinde iyice belirgin hale geldi çok heyecanlandım elimde olmadan inşallah hepimiz mutlu haberler alırız![]()
Var bu arada sonuncuda gördüm ben. Kaç gün var adeteBunlar az önce yaptıklarım ben çıplak gözle görebiliyorum ama delirdiğimi düşünüyorum artık
5 gün var predictor early ile yaptımVar bu arada sonuncuda gördüm ben. Kaç gün var adete
Ay bence yarın beraber yenileyip atalım benim de 5 gün kaldı5 gün var predictor early ile yaptım
5 gün var predictor earlyVar bu arada sonuncuda gördüm ben. Kaç gün var adete
uuguşamaya göre 9-13 Nisan arası yumurtlama zamanı en son ilişki 12 Nisan ya benim Regliden farklı olarak belim aşırı ağrıyor kasıklarımda batma oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi sende de böyle şeyler var mı bide 5 Mayıs evlilik yıldönümümüz süpriz yapmayı çok istiyorummAy bence yarın beraber yenileyip atalım benim de 5 gün kaldıyumurtlama üstünden kaç gün geçti
Ay ne güzel bi sürpriz olur gerçekten5 gün var predictor early
uuguşamaya göre 9-13 Nisan arası yumurtlama zamanı en son ilişki 12 Nisan ya benim Regliden farklı olarak belim aşırı ağrıyor kasıklarımda batma oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi sende de böyle şeyler var mı bide 5 Mayıs evlilik yıldönümümüz süpriz yapmayı çok istiyorumm
Ay ne güzel bi sürpriz olur gerçektenbenim ara ara kasık ağrım var regl olacakmış gibi hafif kasıntılar göğüslerde ara ara sızlama yine bugün bir de sigaradan tiksindim.
senin testin daha belirgin ama sen hangi markayla yaptım ve yumurtlama tarihim ne zamandıAy ne güzel bi sürpriz olur gerçektenbenim ara ara kasık ağrım var regl olacakmış gibi hafif kasıntılar göğüslerde ara ara sızlama yine bugün bir de sigaradan tiksindim.
Benim 9 gün geçti, daha.Yumurtlamasan 10 gun veya 11 gun sonra erken gebelık testı ıle ogrenılebılınır