Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benm regl 25 nisan iki gündür laboquick normal test silik görünüyor ama regl olcak gibi çok ağrm oluyor normal mi bu acabaSizin yumurtlama üstünden kaç gün geçti bir de testinizi atar mısınız kaçırmışım
Adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı diyorlar genel olarak , yani her iki anlamda da normal canımMerhaba benm regl 25 nisan iki gündür laboquick normal test silik görünüyor ama regl olcak gibi çok ağrm oluyor normal mi bu acaba
Sizinle aynı tarihlerimiz5 gün var predictor early
uuguşamaya göre 9-13 Nisan arası yumurtlama zamanı en son ilişki 12 Nisan ya benim Regliden farklı olarak belim aşırı ağrıyor kasıklarımda batma oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi sende de böyle şeyler var mı bide 5 Mayıs evlilik yıldönümümüz süpriz yapmayı çok istiyorumm
Hayırlı olsunnn. Sağlıkla geçsin gebeliğiniz inşallahYumurtlama uzerınden 10 gün geçti erken gebelık testı
Kan versek çıkar mı acaba ben geçen hafta çarşamba verdim kan negatifti erken dediler bugünde predictor de Silik gördüm çok hafif bu test daha önce hiç Silik çıkartmamıştı valla kafa yemelikSizinle aynı tarihlerimiz. Benimde son ilişki 12 Nisan ve yumurtlama 13 ünde oldu. 4-5 gün var reglime bende bugün aynı testten yaptım :) benim şu an alt karnımda batma gibi ve belimde ağrı var
Benim yumurtlama sanırım 13üydü çok koyuydu test de prodoctor erken gebelik testiydi. Bakınca görünüyor ben de çok şaşırdım yarın yenileyince inşallah daha belirgin çıkar ya5 gün var predictor early
uuguşamaya göre 9-13 Nisan arası yumurtlama zamanı en son ilişki 12 Nisan ya benim Regliden farklı olarak belim aşırı ağrıyor kasıklarımda batma oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi sende de böyle şeyler var mı bide 5 Mayıs evlilik yıldönümümüz süpriz yapmayı çok istiyorumm
Test fotoğrafı duruyorsa bakabilir miyim? Regl ve hamilelik belirtisi aynı diyorlar normal bence. Erken gebelik testi varsa onu da deneseydinizMerhaba benm regl 25 nisan iki gündür laboquick normal test silik görünüyor ama regl olcak gibi çok ağrm oluyor normal mi bu acaba
Test nasıl çıktıı merak ettim benim de 5 gün varSizinle aynı tarihlerimiz. Benimde son ilişki 12 Nisan ve yumurtlama 13 ünde oldu. 4-5 gün var reglime bende bugün aynı testten yaptım :) benim şu an alt karnımda batma gibi ve belimde ağrı var
Perşembe günü erken gebelik deneycgm artk sonra kan vermeye gıtcem bakalm test bu şekilde laboquick markaTest fotoğrafı duruyorsa bakabilir miyim? Regl ve hamilelik belirtisi aynı diyorlar normal bence. Erken gebelik testi varsa onu da deneseydiniz
Evet baya görünüyor burdaPerşembe günü erken gebelik deneycgm artk sonra kan vermeye gıtcem bakalm test bu şekilde laboquick marka
Ben göremedim buraya attım ama kızlar çizgi var gibi dedi. Şimdi sanki görüyorum gibi de geliyorTest nasıl çıktıı merak ettim benim de 5 gün var
Evet var baya çizgiBen göremedim buraya attım ama kızlar çizgi var gibi dedi. Şimdi sanki görüyorum gibi de geliyorkör oluyorum artık test incelemekten. Eki Görüntüle 3581119
Eki Görüntüle 3581117
Bende kanda çıkar mı acaba diye düşünüyorum ama erken mi acaba diye bilemiyorum. Gerçekten kafa yemelik, testte bir şey var mı diye bakmaktan kör oldum artık.Kan versek çıkar mı acaba ben geçen hafta çarşamba verdim kan negatifti erken dediler bugünde predictor de Silik gördüm çok hafif bu test daha önce hiç Silik çıkartmamıştı valla kafa yemelik
Sizde görüyor musunuzBende kanda çıkar mı acaba diye düşünüyorum ama erken mi acaba diye bilemiyorum. Gerçekten kafa yemelik, testte bir şey var mı diye bakmaktan kör oldum artık.
Benımde 5 gün kaldı 27 nısan bat5 gün kaldı
Yarın sabah başka markayla deneyeceğim bakalımEvet var baya çizgi
Ben de son bi haftadır ne ararsak var umarım psikolojik değildirYarın sabah başka markayla deneyeceğim bakalımumutlanmamaya çalışıyorum . Siz de var mı belirti
Evet çok şükür 1.5 yıl sonra ilk kez çizgi görebildim umarm kanda da güzel sonuç alırımEvet baya görünüyor burda
Gördüm evet var gibiSizde görüyor musunuz