Aynen bnde dua etmistim zamani degil galibaHayırlı zamanda olsun demiştim
Demekki şuan zamanı değil
Evet ya ne zormuş. Zannediyordum ki eşimle korunmayı bırakıcaz hop ertesi ay sürpriz bi şekilde bebek haberi alıcamSabredebiliyorsan bekle tabi şu an çıksa da düşük değer çıkar evet. Bir de yükselecek mi diye beklemek daha stresli
Aynen bnde dua etmistim zamani degil galibaHayırlı zamanda olsun demiştim
Demekki şuan zamanı değil
Evet ya ne zormuş. Zannediyordum ki eşimle korunmayı bırakıcaz hop ertesi ay sürpriz bi şekilde bebek haberi alıcamSabredebiliyorsan bekle tabi şu an çıksa da düşük değer çıkar evet. Bir de yükselecek mi diye beklemek daha stresli
Ben de böyle bekledim en son beta çıktı düzenli takip et o da çıkar inşallah bacımKızlar dün kan verdim sağlık ocağında tüm hepsi çıkmış beta HCG çıkmamış bı tek acaba neden ya cikmiycakmi yoksa ayy nasıl bı durum oldu bu anlamadım
O gec cikiyor bende 2 gun bekledimKızlar dün kan verdim sağlık ocağında tüm hepsi çıkmış beta HCG çıkmamış bı tek acaba neden ya cikmiycakmi yoksa ayy nasıl bı durum oldu bu anlamadım
Ben de hep böyle dua ediyorum ama o kadar istekli ve heyecanlıyız ki bazen ettiğimiz duayı unutuyoruz.. Bu ay olmazsa çok üzülücem ama duamı hatırlatıcam hep kendimeAynen bnde dua etmistim zamani degil galiba
Ay inşallah ya hormon tahlillerin hepsi cikmis b12 ferritin TSH serbestt4 bı beta çıkmamış oda çıkar inşallah yaBen de böyle bekledim en son beta çıktı düzenli takip et o da çıkar inşallah bacım
Evet ya ne zormuş. Zannediyordum ki eşimle korunmayı bırakıcaz hop ertesi ay sürpriz bi şekilde bebek haberi alıcamayda bir gün hamile
Beklemek ayrı zor hamile olmak ayrı zormuş gerçektenEvet ya ne zormuş. Zannediyordum ki eşimle korunmayı bırakıcaz hop ertesi ay sürpriz bi şekilde bebek haberi alıcamayda bir gün hamile kalabiliyormuşuz şaka gibi
Himm hepsi çıkınca o çıkmayınca tek neden dedim yani korktum cikmiycakmi diye geç olsunda çıksın yeterki yaO gec cikiyor bende 2 gun bekledim
Doğru ya bi de bu ay olursa benim için kocaman bir mucize olacak. Eşim 3 aydır askerdeydi bir şeyler oldu birkaç gün erken geldi ve tam yumurtlama günümdü geldiğindeBeklemek ayrı zor hamile olmak ayrı zormuş gerçektenİnşallah güzel haberler alırsın hayırlısı neyse onu dile Bebiş gelmek istediği doğru zamanda geliyor biz ne kadar uğraşsak boş
Evet simge vardır bu ayda olmamasının hayrı güzel sebebiAynen bnde dua etmistim zamani degil galiba
Ay inşallah vardır haber verin test yaptığınızdaDoğru ya bi de bu ay olursa benim için kocaman bir mucize olacak. Eşim 3 aydır askerdeydi bir şeyler oldu birkaç gün erken geldi ve tam yumurtlama günümdü geldiğinde
Ben günlük yapıp atıyorum buraya haber vericem tabiiAy inşallah vardır haber verin test yaptığınızda
Umudumuz herzaman olsunAynen canım
Benimde bu ay umudum yok pek zaten hemen hamile kalan biride değilim
ayy kızlae banada cevap verirmisinizKızlar benim adet tarihim 23 nisan yani yarın 8 nisanda yumurtlamamdı değerlendirdik ben dün ovulasyon testiyle bi bakıyım dedim test pik çıktı pozitif bugün yüne denedim yine aynı eczaneden gebelik testi aldım yaptım iki tanesinide ikisisde aynı ikinci silik çizgi çıktı pembe ama artimed marka herkes yalancı pozitif çıkartıyor yazmış sizce
Canım başka bir testle dene,Kızlar benim adet tarihim 23 nisan yani yarın 8 nisanda yumurtlamamdı değerlendirdik ben dün ovulasyon testiyle bi bakıyım dedim test pik çıktı pozitif bugün yüne denedim yine aynı eczaneden gebelik testi aldım yaptım iki tanesinide ikisisde aynı ikinci silik çizgi çıktı pembe ama artimed marka herkes yalancı pozitif çıkartıyor yazmış sizce
ayy kızlae banada cevap verirmisiniz
Evet canım oğlum tüp bebek yapacağım ay oldu.Umudumuz herzaman olsun
Bazen cok dusunmekdende olmuyo ya
Kendımızı bıraz rahat bıraksk cok dusunmesek zaten olacak belkıde herseyın bı zamanı vaktı var
O zaman ve vakıt gelmeden hıcbısey olmuyo
Bakalım bızım zamanımız nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?