Dün oldu aynı zamanda kasıklarım da ağrıdı ama Geçti şuan yok 1 hafta kaldı bakalım merak içerisindeyim. Ama nedense ben hep negatif düşünüyorumCanım ne durumdasın
Yerleşme olabilir belki
Yaaa inşallahYerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek bol su iç dinlen güzel beslen bence
BekliyoruzKızlar dün ben bel ve kasık ağrısından uyuyamadım 6-7 gün kaldı. Şimdiye kadarki en net belirtiydi dün gece kendi kendime emin oldum hattaşimdi bi test yapıcam ilk defa dua edin
Sol tarafim cok.agriyor sabahtan beri hep beyaz akinti geliyo benim su an kanim cikmadiKızlar testleri pozitif olanlar,
Belirtileriniz nelerdi yazar mısınız
Canımmm haber bizeKızlar dün ben bel ve kasık ağrısından uyuyamadım 6-7 gün kaldı. Şimdiye kadarki en net belirtiydi dün gece kendi kendime emin oldum hattaşimdi bi test yapıcam ilk defa dua edin
Valla bence bi şey yokBekliyoruz
Canım testin markası ne acaba bozuk mu ?Valla bence bi şey yokdaha bi hafta var aslında ama bilemedim
Prodoctor erken gebelik testi valla bozuk değil ilk çizgi çıktıCanım testin markası ne acaba bozuk mu
Canıö nasıl çıkmaz anlamadım,Sol tarafim cok.agriyor sabahtan beri hep beyaz akinti geliyo benim su an kanim cikmadi
Daha erken canım,Prodoctor erken gebelik testi valla bozuk değil ilk çizgi çıktı
Kızlar ben bunu sabah yaptım ama sımdı bakdım böyle cıkmıs kuruma çizgisi olabılırmı sizce?Amin İNŞAALLAH canım♥
Canım sanmıyorum kuzum çizgisi daha kötü çıkıyor genelde.Kızlar ben bunu sabah yaptım ama sımdı bakdım böyle cıkmıs kuruma çizgisi olabılırmı sizce?
Bende hastanede yaptırmısdım mart ayında e devlete düşmedi gittim hastaneye sonucu öyle öğrenmiştimCanıö nasıl çıkmaz anlamadım,
Bence testin çıkmıştır.
Hastane E nabıza yükleme yapmamıştır bence.
Evde tekrar test yaptın mı ?
Yok maalesef ya dün ıki tane aldım yapmıcakdım bugun ama sol kasıgım agrıyo oyuzden yapayım dedimCanım sanmıyorum kuzum çizgisi daha kötü çıkıyor genelde.
Evde testin varsa yenile bence
Trendyoldan mı aldınızProdoctor erken gebelik testi valla bozuk değil ilk çizgi çıktı
Bence ihtimali var ya kuruma çizgisi gibi gelmediKızlar ben bunu sabah yaptım ama sımdı bakdım böyle cıkmıs kuruma çizgisi olabılırmı sizce?
Yok eczaneden aldım. Acaba boş yere mi heyecanlandım yaTrendyoldan mı aldınız
Biraz daha bekleyin bakalım erkendir belkideYok eczaneden aldım. Acaba boş yere mi heyecanlandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?