Canımmm haber ver sonucuVallahi iyiki acmıssnız
Benım adetıme bugunle bırlıkde 4gün var erken gebelık testı aldım bakalım dıssrdayım eve gecınce denıcem hayırlısı olsun
Sen güzel düşün canım, sağlıkla kucağına alacaksınTeşekkür ederim 2 kimyasaldan sonra şimdide nasıl koruyacağım onu düşünüyorum
7 gün var, çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var
Benimde tam koyu pik olmadan silikleşti o yüzden çok umudum yok yumurta gelişmemiş olabilirYaaaa kızlar bu konuyu açmam ne güzel oldu,
Güzel haberler duyunca bir mutlu oldum…imsallah aramızda daha hamişlerimizzzz olur
Benim biraz umudum tükendi çünkü ben yumurtalamadan 3 gün önceyi değerlendirdim
Eşim sonra şehir dışına gitti
İnş canımm vericem eve gecıyorum suan ama 4gün var dahaCanımmm haber ver sonucu
Benimde yok sanki göğüs ağrımda geçti.Benimde tam koyu pik olmadan silikleşti o yüzden çok umudum yok yumurta gelişmemiş olabilir
Canımmm haber ver sonucu
Kizlar göz yanmasi asiri uykusuzluk gebelikmi?22 nisan regl plur mu 10 gun var adete test yapmayi bekliyirum heyecanla
Yapıp söyleyecegım size
Evet yürak dayanmıyor
Ben yapmıcakdım aslında ama midem cok bulandı öğleden beri ya psıkolojık ya da hamıleyım
Benimde son reglim 27 mart bütün gebelik belirtileri mevcut yineArkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Hayırlısı ins bakalım bugunle bırlıkde 4gün var beklemek yorucu6 gün önce betam 0.2 idi düne kadar testte çıkmadı o yüzden her an her şey olabilir
Banada öyle gıbı geldı ama bende umutlanmak istemedim acaba benmı öyle gördüm dedim bakalım hayırlısıyla olsun hersey nasipUmutlandırmak istemem ama gölge gibi görünüyor sanki
Fortest dıye bi marka ilk defa duydum
Amin canım güzel haberlerini bekliyorum Rabbim tüm isteyenlere bize de nasip etsin hayırla sağlıkla kolaylıklaBanada öyle gıbı geldı ama bende umutlanmak istemedim acaba benmı öyle gördüm dedim bakalım hayırlısıyla olsun hersey nasip
Amin cok tesekkur ederim amin inşaAllahAmin canım güzel haberlerini bekliyorum Rabbim tüm isteyenlere bize de nasip etsin hayırla sağlıkla kolaylıkla♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?