Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Benim kan sonucum cikmadi ama muhtemelen olumsuz cikacak az once test yaptim dünkü gibi cikti daha koyi cikmasi gerekirdi diye düşündüm cok.silik telle zor belli ettim hatta dunku daha koyidu bnce
Var gibi duruyo ama

Kızlar reglime 8 gün var bugün pembe gibi birkaç damla akıntı geldi. Ne anlama geliyor acaba? Dünden beri zaten regl ağrısı gibi ağrılarım vardı bu ay da yine olmadı diye düşünüyorum.

Kızlar herkese selam. Ben 5 yıldır evliyim geçen yaz denemeye başlamıştık. Ocak ayında artık düşünmeyi bıraktığımda hamile olduğumu öğrendim. İkiz gebelikti. birinin kalp atışını duyduk ama kanamam oldu. Maalesef 10 şubatta bebeklerin kalbi atmadığı için almak zorunda kaldılar. Doktorum korunmana gerek yok dedi ama regl olmayı bekledim. Daha 1 kere regl oldum sonra da korunmadık. Bi sonraki reglim 29 nisan ama sol kasığımda sancı var bi kaç gündür bi de iştahım kapandı çok. O acının üstüne umutlanmak istemiyorum ama kafam çok karıştı. Yine bişey olur diye de korkuyorum. :( umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burda

Kızlar reglime 8 gün var bugün pembe gibi birkaç damla akıntı geldi. Ne anlama geliyor acaba? Dünden beri zaten regl ağrısı gibi ağrılarım vardı bu ay da yine olmadı diye düşünüyorum.
Canım ne durumdasın
Yerleşme olabilir belki

Yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek bol su iç dinlen güzel beslen bence 😇

Kızlar herkese selam. Ben 5 yıldır evliyim geçen yaz denemeye başlamıştık. Ocak ayında artık düşünmeyi bıraktığımda hamile olduğumu öğrendim. İkiz gebelikti. birinin kalp atışını duyduk ama kanamam oldu. Maalesef 10 şubatta bebeklerin kalbi atmadığı için almak zorunda kaldılar. Doktorum korunmana gerek yok dedi ama regl olmayı bekledim. Daha 1 kere regl oldum sonra da korunmadık. Bi sonraki reglim 29 nisan ama sol kasığımda sancı var bi kaç gündür bi de iştahım kapandı çok. O acının üstüne umutlanmak istemiyorum ama kafam çok karıştı. Yine bişey olur diye de korkuyorum. :( umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burda
Canım hoşgeldinnnnn
Canım inşallah rabbim kucağını doldursun.
Sakın korkma güzel düşün

Evet canım bazen tanımadıgun insanlar sana daha iyi gelebiliyor.

Aynı dert aynı bekleyiş. İnsallah hepimizin yüzü güler
Birde şöyle bir durum var olumsuz düşünen kimse yok cok sukur ki herkes olumlu ılımlı bırbırıne karsı pozitif iyiki bu konuyu açmıssınız cidden…

Birde şöyle bir durum var olumsuz düşünen kimse yok cok sukur ki herkes olumlu ılımlı bırbırıne karsı pozitif iyiki bu konuyu açmıssınız cidden…
Aynen canım,
İnşallah diliyorum ya Allahım kalbimizden geçen herseyi bizlere nasip etsin

• Beğen
Reactions: etf
Kızlar testleri pozitif olanlar,

Belirtileriniz nelerdi yazar mısınız

• Beğen
Reactions: etf
Kızlar testleri pozitif olanlar,

Belirtileriniz nelerdi yazar mısınız
Benim dün testim cok cok silik bişekilde sankı var gıbıydı bugun bıdaha yapdım sanki yine var gıbı ama cok bellı degıl cok zor gorunuyo resım cekdıgımde hıc belli degıl ya cok yenı oyuzden yada benim gözlerim öyle görmek istiyor😂
Tam testte cızgıyı goreyımde ona gore bu soruyu yanıtlıcam ıns

Back
X