- 1 Ocak 2025
- 180
- 37
- 13
- 27
Amin İNŞAALLAH canımAmin cok tesekkur ederim amin inşaAllahhepımız guzel haberler alalım ınsaAllahhhh
Gebelik var 21 nisanda rekrarlaEki Görüntüle 3579275
Prodoctor 10 dk içinde çıktı ama olumsuz yorum yapan çok var yani yalancı olabilir
Bencede varGebelik var 21 nisanda rekrarla
Var gibi duruyo amaBenim kan sonucum cikmadi ama muhtemelen olumsuz cikacak az once test yaptim dünkü gibi cikti daha koyi cikmasi gerekirdi diye düşündüm cok.silik telle zor belli ettim hatta dunku daha koyidu bnce
Sanırım regle 1 hafta kala yerlesme kanaması olabiliyormuş. İnşallah öyledir canimKızlar reglime 8 gün var bugün pembe gibi birkaç damla akıntı geldi. Ne anlama geliyor acaba? Dünden beri zaten regl ağrısı gibi ağrılarım vardı bu ay da yine olmadı diye düşünüyorum.
Hiç ümitli değilim ama inşallah yaaaaSanırım regle 1 hafta kala yerlesme kanaması olabiliyormuş. İnşallah öyledir canim
Henüz tekrarlayamadımm:/ ama hiç emin değilim daha çünkü 7 gün var regleGebelik var 21 nisanda rekrarla
Canım ne durumdasınKızlar reglime 8 gün var bugün pembe gibi birkaç damla akıntı geldi. Ne anlama geliyor acaba? Dünden beri zaten regl ağrısı gibi ağrılarım vardı bu ay da yine olmadı diye düşünüyorum.
Yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek bol su iç dinlen güzel beslen benceKızlar reglime 8 gün var bugün pembe gibi birkaç damla akıntı geldi. Ne anlama geliyor acaba? Dünden beri zaten regl ağrısı gibi ağrılarım vardı bu ay da yine olmadı diye düşünüyorum.
Canım hoşgeldinnnnnKızlar herkese selam. Ben 5 yıldır evliyim geçen yaz denemeye başlamıştık. Ocak ayında artık düşünmeyi bıraktığımda hamile olduğumu öğrendim. İkiz gebelikti. birinin kalp atışını duyduk ama kanamam oldu. Maalesef 10 şubatta bebeklerin kalbi atmadığı için almak zorunda kaldılar. Doktorum korunmana gerek yok dedi ama regl olmayı bekledim. Daha 1 kere regl oldum sonra da korunmadık. Bi sonraki reglim 29 nisan ama sol kasığımda sancı var bi kaç gündür bi de iştahım kapandı çok. O acının üstüne umutlanmak istemiyorum ama kafam çok karıştı. Yine bişey olur diye de korkuyorum.umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burda
Hepimiz ne kadar heyecanlıyız süreci paylaşabilmek bile güzel valla iyi ki açmışsınız konuyuCanım hoşgeldinnnnn
Canım inşallah rabbim kucağını doldursun.
Sakın korkma güzel düşün
Evet canım bazen tanımadıgun insanlar sana daha iyi gelebiliyor.Hepimiz ne kadar heyecanlıyız süreci paylaşabilmek bile güzel valla iyi ki açmışsınız konuyu
Birde şöyle bir durum var olumsuz düşünen kimse yok cok sukur ki herkes olumlu ılımlı bırbırıne karsı pozitif iyiki bu konuyu açmıssınız cidden…Evet canım bazen tanımadıgun insanlar sana daha iyi gelebiliyor.
Aynı dert aynı bekleyiş. İnsallah hepimizin yüzü güler
Aynen canım,Birde şöyle bir durum var olumsuz düşünen kimse yok cok sukur ki herkes olumlu ılımlı bırbırıne karsı pozitif iyiki bu konuyu açmıssınız cidden…
Aynen canım,
İnşallah diliyorum ya Allahım kalbimizden geçen herseyi bizlere nasip etsin
Benim dün testim cok cok silik bişekilde sankı var gıbıydı bugun bıdaha yapdım sanki yine var gıbı ama cok bellı degıl cok zor gorunuyo resım cekdıgımde hıc belli degıl ya cok yenı oyuzden yada benim gözlerim öyle görmek istiyorKızlar testleri pozitif olanlar,
Belirtileriniz nelerdi yazar mısınız
Hoş buldumm aminn hepimizin inşallah teşekkür ederimmCanım hoşgeldinnnnn
Canım inşallah rabbim kucağını doldursun.
Sakın korkma güzel düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?