Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Daha erken canım,
Bence ikinci çizgiyi görmedim. Bir kaç gün daha bekleyelim.
Benim ilk gebeliğimde 4 gün önce yapsıö negatifti.
Regli bir gün geçikince pozitif oldu. Ama bu ay benim umudum yok kendimden.
Ay inşallah hepimize en hayırlı zamanda versin Allah. Kullanıcı adımı karsu koydum kız verirse inşallah eczanemde çok ucuz 50 lira prodoctor artık düzenli yaparım. Acaba dün gece gerçekten yerleşme olduysa ne kadar zamana yükseliyor beta

Bence ihtimali var ya kuruma çizgisi gibi gelmedi
Burda daha belli sanki.
3günvar daha normalde 3gün öncesinden böyle koyu olur mu ki?
Ayy bilemedim heyecanlandım da şimdi

Eklentiler

• IMG_4164.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 47
Ben 200tl ye aldım erken gebelik testini uygunmus sizin orda

Canıö nasıl çıkmaz anlamadım,
Bence testin çıkmıştır.
Hastane E nabıza yükleme yapmamıştır bence.
Evde tekrar test yaptın mı ?
Hastaneninde kan sonuc sayfasi yok ilginc olan o da e nabiza yönlendiriyor basinca bende anlamadım ne zaman cikacak dundeen beri harap oldum karsimfa muhatap ta yok sorabilecegim yaptim sabah cikmadi ya cok sönük bir cizgi cikti dagildi gitti

Aynen artık yaparım düzenli kısmet

Senin yerinde olsam hastaneye giderim koşarak kanda belli eder
Ay ya yoksa kuruma çizgisiyse subat ayında kimyasal gecırdım oyuzden gitmek istemıyorum hüsrana ugrarım diye gecmesini beklicem mecbur evde yaparım yine yarın

Hastaneye gıtme sansınız varsa gıdın tekrardan cunku ben sonuca baka baka şişmiştim cıkmamısdı gıttıgımde ögrendım sonucu

Ay ya yoksa kuruma çizgisiyse subat ayında kimyasal gecırdım oyuzden gitmek istemıyorum hüsrana ugrarım diye gecmesini beklicem mecbur evde yaparım yine yarın
Anlıyorum gerçekten hayal kırıklığına uğramak üzücü. Evde bi tane daha yapmak mantıklı öyleyse

Reactions: etf
Benimde bir oğlum var
Bende kız olsun çok isterim.
Tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsunda. Cinsiyet önemli değil. Bir kız bir erkek süper olur.
Ben 7 gün kala yapacağım. Bir daha test

Benimde bir oğlum var
Tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsunda. Cinsiyet önemli değil. Bir kız bir erkek süper olur.
Benımde bi oğlum var nasip olursa hayırlısıyla bende bi kızım olsun istiyorum bakalım Allahım hepşmizin yüzünü güldürsün inşaAllah

Benimde bir oğlum var
Siz o yuzdenmı ovulasyondan önce tek ilişki yasadınız yumurtalamaya göre cinsiyet bende oyle denıyordumya 7 aydır malesef tutmadı yanı çok zor 1 sene o yontemı deneyıp tutturan var hemen olanda var Allah gonlumuze göre versin

Kızlar benim reglime dört gün var ve son dört gündür ovulasyon testım sürekli koyu çıkıyor ancak gebelik testim negatif bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_5790.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…