Ay inşallah hepimize en hayırlı zamanda versin Allah. Kullanıcı adımı karsu koydum kız verirse inşallahDaha erken canım,
Bence ikinci çizgiyi görmedim. Bir kaç gün daha bekleyelim.
Benim ilk gebeliğimde 4 gün önce yapsıö negatifti.
Regli bir gün geçikince pozitif oldu. Ama bu ay benim umudum yok kendimden.
Burda daha belli sanki.Bence ihtimali var ya kuruma çizgisi gibi gelmedi
Ben 200tl ye aldımAy inşallah hepimize en hayırlı zamanda versin Allah. Kullanıcı adımı karsu koydum kız verirse inşallaheczanemde çok ucuz 50 lira prodoctor artık düzenli yaparım. Acaba dün gece gerçekten yerleşme olduysa ne kadar zamana yükseliyor beta
Ay hayırlısı bakalımBence ihtimali var ya kuruma çizgisi gibi gelmedi
Aynen artık yaparım düzenli kısmetBiraz daha bekleyin bakalım erkendir belkide
Senin yerinde olsam hastaneye giderim koşarak kanda belli ederBurda daha belli sanki.
3günvar daha normalde 3gün öncesinden böyle koyu olur mu ki?
Ayy bilemedim heyecanlandım da şimdi
Evet sağ olsun eczacımız genel olarak uygun ovülasyon testi de öyleBen 200tl ye aldımerken gebelik testini uygunmus sizin orda
Hastaneninde kan sonuc sayfasi yok ilginc olan o da e nabiza yönlendiriyor basinca bende anlamadım ne zaman cikacak dundeen beri harap oldum karsimfa muhatap ta yok sorabilecegim yaptim sabah cikmadi ya cok sönük bir cizgi cikti dagildi gittiCanıö nasıl çıkmaz anlamadım,
Bence testin çıkmıştır.
Hastane E nabıza yükleme yapmamıştır bence.
Evde tekrar test yaptın mı ?
Ay ya yoksa kuruma çizgisiyse subat ayında kimyasal gecırdım oyuzden gitmek istemıyorum hüsrana ugrarım diye gecmesini beklicem mecbur evde yaparım yine yarınAynen artık yaparım düzenli kısmet
Senin yerinde olsam hastaneye giderim koşarak kanda belli eder
Hastaneden mi ogrenecegim danismadikler bizde görünmüyor dedilwrBende hastanede yaptırmısdım mart ayında e devlete düşmedi gittim hastaneye sonucu öyle öğrenmiştim
Hastaneye gıtme sansınız varsa gıdın tekrardan cunku ben sonuca baka baka şişmiştim cıkmamısdı gıttıgımde ögrendım sonucuHastaneninde kan sonuc sayfasi yok ilginc olan o da e nabiza yönlendiriyor basinca bende anlamadım ne zaman cikacak dundeen beri harap oldum karsimfa muhatap ta yok sorabilecegim yaptim sabah cikmadi ya cok sönük bir cizgi cikti dagildi gitti
Yanı ben devlette verdım doktorun yanına gırdım o söylemısdıHastaneden mi ogrenecegim danismadikler bizde görünmüyor dedilwr
Anlıyorum gerçekten hayal kırıklığına uğramak üzücü. Evde bi tane daha yapmak mantıklı öyleyseAy ya yoksa kuruma çizgisiyse subat ayında kimyasal gecırdım oyuzden gitmek istemıyorum hüsrana ugrarım diye gecmesini beklicem mecbur evde yaparım yine yarın
Yarın ins bakalım ne olacak hayırlısı olsunAnlıyorum gerçekten hayal kırıklığına uğramak üzücü. Evde bi tane daha yapmak mantıklı öyleyse
Benimde bir oğlum varAy inşallah hepimize en hayırlı zamanda versin Allah. Kullanıcı adımı karsu koydum kız verirse inşallaheczanemde çok ucuz 50 lira prodoctor artık düzenli yaparım. Acaba dün gece gerçekten yerleşme olduysa ne kadar zamana yükseliyor beta
Benımde bi oğlum var nasip olursa hayırlısıyla bende bi kızım olsun istiyorum bakalım Allahım hepşmizin yüzünü güldürsün inşaAllahBenimde bir oğlum var
Bende kız olsun çok isterim.
Tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsunda. Cinsiyet önemli değil. Bir kız bir erkek süper olur.
Ben 7 gün kala yapacağım. Bir daha test
Siz o yuzdenmı ovulasyondan önce tek ilişki yasadınız yumurtalamaya göre cinsiyet bende oyle denıyordumya 7 aydır malesef tutmadı yanı çok zor 1 sene o yontemı deneyıp tutturan var hemen olanda var Allah gonlumuze göre versinBenimde bir oğlum var
Bende kız olsun çok isterim.
Tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsunda. Cinsiyet önemli değil. Bir kız bir erkek süper olur.
Ben 7 gün kala yapacağım. Bir daha test
Sonucu öğrenebildiniz mi??Hastaneden mi ogrenecegim danismadikler bizde görünmüyor dedilwr
Sonucu öğrenebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?