Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Benim sat 1 Nisan haftaya cuma kan vereceğim
Benimde anca o zamanlarda vermem lazım sanırım. Bugün benim regl dönemi gelmiş gibi karnım ağrıyor ama tabi her şeyi acaba mı diye düşünüp vücudumu dinlediğimden de böyle hissediyor olabilirim diye düşünüyorum

Kesinlikle öyle yaa sanki rahmim de kramplar var, bir de belim ağrıyor göğüslerde hiç bir şey yok

Ya gerçekten ağlamak istiyorum artık,keşke prodoctor almasaydım silik çizgi gördük ama sevinemiyorum inşallah allahım vardır
Prodoctor güvenilir benim bildiğim ya ama tabi bi tane daha yapmakta fayda var. Adet gününüz ne zaman bana bi hafta var ama yapmak istiyorum erken mi bilmiyorum

Prodoctor güvenilir benim bildiğim ya ama tabi bi tane daha yapmakta fayda var. Adet gününüz ne zaman bana bi hafta var ama yapmak istiyorum erken mi bilmiyorum
Benimde 1hafta var,dün yaptıklarım silik çıkmıştı.Şimdi testlerimde bitti bekliyorum mecbur

Kızlar Bat 24 Nisan adetime 5 gün kala test yaptım ve kan verdim 15.1 çıktı sizce nasıl? Yumurtlama üstünden 11-12 gün geçti
Canım çok normal değer, benim ilk gebeliğimde bir gün geçmişti reglidem 34 dü.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Yaaaa kızlar bu konuyu açmam ne güzel oldu,

Güzel haberler duyunca bir mutlu oldum…imsallah aramızda daha hamişlerimizzzz olur
Benim biraz umudum tükendi çünkü ben yumurtalamadan 3 gün önceyi değerlendirdim
Eşim sonra şehir dışına gitti

Teşekkür ederim 2 kimyasaldan sonra şimdide nasıl koruyacağım onu düşünüyorum
Dua et bol bol nasipte varsa zaten o bişekilde tutar zaten bende kimyasal gebelil gecırdım ıkı ay on e bende korkuyorum dua edıyorım bol bol yşyecek ekmegı varsa tutunur Allahın ıznıyle

Vallahi iyiki acmıssnız
Benım adetıme bugunle bırlıkde 4gün var erken gebelık testı aldım bakalım dıssrdayım eve gecınce denıcem hayırlısı olsun

Hayırlı olsun cok cok sevındımmmmmm
Teşekkür ederim 2 kimyasaldan sonra şimdide nasıl koruyacağım onu düşünüyorum
Yaaaa çok mutlu oldum canım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al coo güzel bir haber
Canım regliye ne kadar vardı senin.
7 gün var, çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var

Dua et bol bol nasipte varsa zaten o bişekilde tutar zaten bende kimyasal gebelil gecırdım ıkı ay on e bende korkuyorum dua edıyorım bol bol yşyecek ekmegı varsa tutunur Allahın ıznıyle
Doğru söylüyorsun ama yürek işte dayanmıyor inşallah senden de güzel haber bekliyoruz

Reactions: etf
Doğru söylüyorsun ama yürek işte dayanmıyor inşallah senden de güzel haber bekliyoruz
Yapıp söyleyecegım size
Evet yürak dayanmıyor
Ben yapmıcakdım aslında ama midem cok bulandı öğleden beri ya psıkolojık ya da hamıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…