- 23 Ağustos 2012
- 49.306
- 228.193
Bu Yarra Yering pahalıymış yaf , lüks şarapmış . Ben mi yanlış anladım Googleda 60 euro diyor
60 ila 150 arası değişiyor yılı ve üzümüne göre.
Bir öğrencimin adı Eftelya. Yabancı ya da gayrimüslim değil. İlk duyduğumda şaşırdım hala tuhaf geliyor.Selam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
Muhafazakar bir kardeşimiz. Hatta arkadaşı yarra'm diye etiketlemiş sjssjsjsjAy birde o mu var? Hiç duymadım. Daha neler duyacağız acaba
Kesinlikle tek isim.Benim bir anlık oldu.Cok bitkindim, düşünmedim.PismanimÖnceden iki isim derdim. Ama ben de tek isimciyim. Kimse iki ismi birden söylemiyor. Bir de soruyorlar ya hangi ismi kullanıyorsun ? diye gıcık oluyorum. Tek olsun öz olsun.
İyi ki muhafazakar. Aksi olsaydı düşünemiyorumMuhafazakar bir kardeşimiz. Hatta arkadaşı yarra'm diye etiketlemiş sjssjsjsj
Bende Alessia koyacktm oğlum oldu Leon olduBen degisik isimleri yani cok bilinmeyen isimleri cok severim. Benim ismim de cok farkli bir isim. Birinden daha duymamissinizdir. İsmimi cok seviyorum. Fakat yabanci kokenli bir isim degil. Acikcasi maria yi ben de sevmedim. Yani sanki ozenip de koyulmus gb bir izlenim veriyor. Ama o sizin kiziniz ne benim ne arkadaslarinizin ne ailenizin ne dediginin ne dusundugunun hic bir onemi yok. Gönlünüzden gecen isim buysa bence koymalisiniz. Kararsizsaniz da mutlka arastirin belki icinize daha cok sinen ve tepki almiycaginiz bir isim de bulabilirsiniz :) ben kizim olsaydi alesya koyucaktim. Anlami ask perisi. Bu da yabanci bir isim aslinda fakat maria nin problemi cok bilindik bir yabanci ismi olmasi :)
Miyase kızımın öğretmeninin ismiydi, Genç hoş biriydi. Telefonla aramisti beni tanışmak,toplantıya davet etmek için ama ismini anlamam çok zor oldu, o Miyase diyor ben anlamadım diyorum,yase mi diye soruyorum falan, asla anlamadım ismin ne olduğunu,kodladı da anladım en sonunda. Ama sonra aklımda tutamadım uzun zaman,kızıma sorup duruyordum annecim neydi öğretmenin ismi diye. Miyase yine kulağa hoş geliyor söylerken güzel çıkıyor ağizdan ama tuhaf tabi ki de ve zor bir isim.Miyase duydum benÇok değişik gelmişti bana.
Aaa bir de Kayseri'nin meşhur "yerli" isimlerinden müthiş "Rubbiye" ismini söylemeden geçemem. :)
bana da eva neva parodisinden sonra yaptığı ikinci cagrisim ave maria ilahisiEki Görüntüle 3493862
Konuyu okudugumda ilk aklimda canlanan goruntu
Maria ismi bence cok fazlaca bir dinin sembolu gibi.. Yine de cok istiyorsaniz kendi bileceginiz bir sey.. Ben yabanci isme karsi degilim ama boyle bir ismi coguguma koymazdim. Ozellikle Turkiye'de dogup buyuyecekse.
iki ismin kombinasyonuna gelirsek bence Maria Neva cok ozenti, arada kalmislik hissi veriyor insana. Hem yabanci farkli bir isim olsun hem de ucundan Turk oldugu belli olsun gibi gibi
Yine de sizin bileceginiz bir sey.
Bence sadece NevaSelam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
Kimseyi ilgilendirmez.Selam Kızlar,
Sizin düşünceniz nedir?
Benim kızımın ismide öyle bilindik bir isim değil genelde yabancılarda duyduğum ismin kısaltması. Kimisine "abidik gubidik isim" gibi geliyor ama onlara ne? Kendileri ayşe, fatma, zeynep koyabilir ben karışmıyorsam onlarda bana karışamaz. He he de geç boşver.Selam Kızlar,
Sizin düşünceniz nedir?