- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.196
E yok artık yaaa.Bugün öğrendiğim ‘Emişen’ ismi ile noktayı koyuyorum.
Kafanıza takmayın, ben yurtdışında yaşıyorum çok değişik eşimle bir isimbulduk bitane de başka mesela Stella :) veya lila olsun. Hamile değilim hayallerimiz var elbet ama insanlara anlatınca değişik bakıyolar anlatmayın sadece yapın. BukadarSelam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
Tamamen özentilikten zaten belli değil miHristiyan sanacaklar eğer Türkiye'de yaşayacaksa hep açıklama yapmak zorunda kalacak. Açıkladıktan sonra da insanlar çok özenti bir aile olduğunuzu düşünecek. Olsun farketmez diorsanız siz bilirsiniz
Leon'u erkeklere koyuyolar ya geneldeben de kızımın adını leon koyucam
gercekten dünyada bir tane kiz var midir acaba anlami aslan, güçlü, kuvvetli olan bir erkek ismi taşıdığına mutlu olsun?ben de kızımın adını leon koyucam
ayyyy yengeçim şaka yapmıştım. uzun zamandır ‘leon’ marka araba almaya çalışıyorduk. o yüzden öylesine yazılmış bir mesajdı anlamını düşünmedim bilegercekten dünyada bir tane kiz var midir acaba anlami aslan, güçlü, kuvvetli olan bir erkek ismi taşıdığına mutlu olsun?
dogmamis kızıniza gareziniz ne?
ille Türkyılmaz soyadimizla* uyumsuz özenti bir isim koymaya hevesliyim diyorsaniz mathilda koyun. yine benzer film cagrisimi yapıyor, anlami da leon'a benzer. ya da yeni nesil lea mea oyle uyduruk bir isim koyun bin kat iyi.
*eşiniz yabanci mi diye profilinizi gezdim oglunuzun adi Selim'mişselimin kiz kardesi Leon olur mu cidden?
gercekten dünyada bir tane kiz var midir acaba anlami aslan, güçlü, kuvvetli olan bir erkek ismi taşıdığına mutlu olsun?
dogmamis kızıniza gareziniz ne?
ille Türkyılmaz soyadimizla* uyumsuz özenti bir isim koymaya hevesliyim diyorsaniz mathilda koyun. yine benzer film cagrisimi yapıyor, anlami da leon'a benzer. ya da yeni nesil lea mea oyle uyduruk bir isim koyun bin kat iyi.
*eşiniz yabanci mi diye profilinizi gezdim oglunuzun adi Selim'mişselimin kiz kardesi Leon olur mu cidden?
Ben de Selim'den sonra nasıl Leon dediydim matilda yapmaz dediydim püüüayyyy yengeçim şaka yapmıştım. uzun zamandır ‘leon’ marka araba almaya çalışıyorduk. o yüzden öylesine yazılmış bir mesajdı anlamını düşünmedim bileseni bu kadar düşündürdüğüm için çok üzgünüm
Aslan dururken neden Leon diye sormadan edemiyor insanLeon'u erkeklere koyuyolar ya genelde
su an cok mutlu oldum duydugumaayyyy yengeçim şaka yapmıştım. uzun zamandır ‘leon’ marka araba almaya çalışıyorduk. o yüzden öylesine yazılmış bir mesajdı anlamını düşünmedim bileseni bu kadar düşündürdüğüm için çok üzgünüm
Bir kitapta okumuştum,Sarp Kaya, Yalçın Dağ, Munevver Aydın gibi kombin olusturacak isimlerden acının diyordu. Munevver kalmadı da oradakı ornek buydu. Onu da gectik şimdi, cocuk benim malım, adı öp öz malım aşamasına geçildi:)isim konduktan sonra evet elestirmenin yarari olmaz ama cidden kötü olan isim fikirlerinde aileyi sogutmanin gerekli olduğunu düşünüyorum ben Eki Görüntüle 3493220
cocuga yazık
Stella boya markası değil miKafanıza takmayın, ben yurtdışında yaşıyorum çok değişik eşimle bir isimbulduk bitane de başka mesela Stella :) veya lila olsun. Hamile değilim hayallerimiz var elbet ama insanlara anlatınca değişik bakıyolar anlatmayın sadece yapın. Bukadarsorarlarsa Fatma koymaz Ayşe koyacağız de geç :)
Yazıldığı gibi mi okunuyorBugün öğrendiğim ‘Emişen’ ismi ile noktayı koyuyorum.
Neden uygun değil yaAnnem de benim adımı manolya koymak istemiş neyse ki istekte kalmış. Benim yaşadığım yere hiç uygun bir isim değil
Hayır o Bianca.Stella boya markası değil mi