Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kadın bu ismi koymak istiyor, kocası demez mi ne saçmalıyorsun sen diye. Dememiş, o da istemiş. Karı koca organize bir alıklık, tam tencere kapak. Dünya üzerinde örneği nadir görülür bunun. Birbiriniz için yaratılmışsınız konu sahibi.
Çocuk doğunca son kararımızı sormaz inşallahBu üye hep böyle yapıyor. Amaç neyse. Bakalım 4. Maria konusu ne zaman gelir…
Evet benim yakın arkadaşım da katolik ama Türkiye’de yaşadıkları için Türk isimleri kullanıyorlar direkt Canlarım benimBelki yillar önce antalya tatilinden tatlış ukraynali Mariia aklinda kalmıştır :)
Benim eşimin ailesinde son 67 senedir tek bir Maria doğmadi. Adamlar koyu katolik ama onlar bile Aurora, Lorena, Emilia, Alesia gibi modern isimlere yöneliyorlar. Bir insan kizina niye koyu katolik ismi koymak ister hala anlamadim.
Yurtdişinda bile artik kullanilmiyor bu tür isimler
Bi tanıdık kıının adını elizabet koydu ciddi ciddi
Bende söyledim insan hiç kızına böyle bir isim verir mi? Şaka gibi ama gerçekten kızın adı elizabetYaktı çocuğu ya, çok pis muhabbetler dönecek.
Yarra ile kapışırBende söyledim insan hiç kızına böyle bir isim verir mi? Şaka gibi ama gerçekten kızın adı elizabet
Haa bir komşusu daha var onun adı da Tombul tombul deyip duruyor. Ben de zannediyorum hani kadın şişman diye diyor. Aannaa kadını bir gördüm zayıf yoook adı Tombul dedi. Yalnız kv de öyle sıradanlasmis ki çok güzel tombul diyorKayınvalidemin diğer komşusunun adı şemsiye kayınvalide hepsini bir araya toplamış
Ay birde o mu var? Hiç duymadım. Daha neler duyacağız acabaYarra ile kapışır
Evet benim yakın arkadaşım da katolik ama Türkiye’de yaşadıkları için Türk isimleri kullanıyorlar direkt Canlarım benim
Önceden iki isim derdim. Ama ben de tek isimciyim. Kimse iki ismi birden söylemiyor. Bir de soruyorlar ya hangi ismi kullanıyorsun ? diye gıcık oluyorum. Tek olsun öz olsun.Ay ben de böyleydim.Cakal kocam lohusaligimin başında çok zor durundayken son kez soruyorum ayağına iki isim yaptı.Ne gerek var diye düşünüyorum hala.Tek isim söylüyorum.Turkce ve bilindik bir isim
Yarra ile kapışır
Ay birde o mu var? Hiç duymadım. Daha neler duyacağız acaba
Biologisches Trockenfutter für Hunde - Yarrah Bio
Entdecken Sie das biologische Trockenfutter für Hunde von Yarrah, das aus den besten biologischen Zutaten.www.yarrah.com