Kızımızın ismine herkes tepki veriyor

Hristiyan sanacaklar eğer Türkiye'de yaşayacaksa hep açıklama yapmak zorunda kalacak. Açıkladıktan sonra da insanlar çok özenti bir aile olduğunuzu düşünecek. Olsun farketmez diorsanız siz bilirsiniz

Hadi kadın bu ismi koymak istiyor, kocası demez mi ne saçmalıyorsun sen diye. Dememiş, o da istemiş. Karı koca organize bir alıklık, tam tencere kapak. Dünya üzerinde örneği nadir görülür bunun. Birbiriniz için yaratılmışsınız konu sahibi.

Var böyle tipler.
Benim Eltim (alman) araştirmadan oğluna Nerino adini secmisti.
Kaynim birde destekledi. Ben, KV (ilk defa KVdemle hemfikirdik) ve eşim zor ikna edebildik.
NERO= Siyah, Kara demek.
Nerino kücük kara oğlan anlaminda. Esmer kara kuru çocuklara takilmak içim verilen bir lakap.
Tinisi göya hoş olduğu için istemiş elti hanim...

Evet benim yakın arkadaşım da katolik ama Türkiye’de yaşadıkları için Türk isimleri kullanıyorlar direkt Canlarım benim

Kayınvalidemin diğer komşusunun adı şemsiye kayınvalide hepsini bir araya toplamış
Haa bir komşusu daha var onun adı da Tombul tombul deyip duruyor. Ben de zannediyorum hani kadın şişman diye diyor. Aannaa kadını bir gördüm zayıf yoook adı Tombul dedi. Yalnız kv de öyle sıradanlasmis ki çok güzel tombul diyor

Evet benim yakın arkadaşım da katolik ama Türkiye’de yaşadıkları için Türk isimleri kullanıyorlar direkt Canlarım benim

En kolayi. Hiç olmadi daha sade veya herhangi bir dini/Politik bakışi cağriştirmayan isim kullanilmadi.
2024 yilinin sonuna geldik. Biraz daha global düşünmek gerek.

Ay ben de böyleydim.Cakal kocam lohusaligimin başında çok zor durundayken son kez soruyorum ayağına iki isim yaptı.Ne gerek var diye düşünüyorum hala.Tek isim söylüyorum.Turkce ve bilindik bir isim
Önceden iki isim derdim. Ama ben de tek isimciyim. Kimse iki ismi birden söylemiyor. Bir de soruyorlar ya hangi ismi kullanıyorsun ? diye gıcık oluyorum. Tek olsun öz olsun.

İnsanlari ilgilendirmez ne isterseniz onu koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…