Kızımızın ismine herkes tepki veriyor

Bu ülkede illa sorgulayacaklar, bilemedim gerek var mı. Yani çok basit belki ama sırf ismi yüzünden başka dine mensup olduğunu düşünüp zorbalık yapan çıkacaktır. Gereksiz sorulara maruz kalacak illa ki..Bu ilk akla gelen, liste uzayıp gider

Hz meryemin ismi de gec,

Koyacağınız isim kimseyi ilgilendirmez elbet ama mariada Türk bir çocukta özenti durur biraz ( çocuklarımın adı öz Türkçe bu arada )

Kimseye sormayın, içinizden o şekilde mi geliyor koyun gitsin hem güzel bence.

Benim kızıma koyacagim bir isim değil. Ama ben dahil kimseye de laf söylemek düşmez. Mesela benim kızımın ismi de eski bir isim. Hatta çoğu kişi aile büyüğünün ismi mi falan diye sorar. Ancak değil. Bizim de sizin gibi eşimle aramızdaki sevdiğimiz bir isimdi.

Güzel isim
Ama kimliğe yazdırabilir misiniz emin değilim

Konu açıp 21 sayfa yorum yazan insanlara tek bir cevap dahi vermemek çok büyük bir nezaketsizlik. Kızınız sağlıkla gelsin inşallah. Hangi ismi koyduğunuzdan çok nezaket kurallarını da atlamaması gerektiğini aşılayın lütfen ona. İsmi de Türkiye şartları için kullanması zor ama gayet güzel bir isim. İsmiyle çok mutlu olur umarım

Bu çocuğu sen doğuracak olduğun icin istediğiniz ismi anne baba olarak koyabilirsiniz herkes de buna saygı duysun bir zahmet sağlıkla gelsin küçük prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…