Neyse çok şükür şaka yapmışAslan dururken neden Leon diye sormadan edemiyor insan
Kafanıza takmayın, ben yurtdışında yaşıyorum çok değişik eşimle bir isimbulduk bitane de başka mesela Stella :) veya lila olsun. Hamile değilim hayallerimiz var elbet ama insanlara anlatınca değişik bakıyolar anlatmayın sadece yapın. Bukadarsorarlarsa Fatma koymaz Ayşe koyacağız de geç :)
Oğlanın adını Selim koyan biri kıza Leon koymaz bence.Leon'u erkeklere koyuyolar ya genelde
Hahahhaha halecim Antep’e fazla bu isim. 100 kere falan tekrar etmem gerekirdiNeden uygun değil ya
Yazıldığı gibi mi okunuyor
Bianca stella işteHayır o Bianca.
Durumun selameti acısından iyi buldumYok Aimee Shen seklinde
He onlar aynı mı? Bir de Cadence var.Bianca stella işte
Antep ağzıyla söylenişini düşünüyorum da…Hahahhaha halecim Antep’e fazla bu isim. 100 kere falan tekrar etmem gerekirdi
Niye leoniye olmasınOğlanın adını Selim koyan biri kıza Leon koymaz bence.
Boya markasını bilmem ilgi alanım değilStella boya markası değil mi
ay hem de mustafa selimBen de Selim'den sonra nasıl Leon dediydim matilda yapmaz dediydim püüü
Sen mutluysan sıkıntı yok canım ama Ruslar ayşe koyar mı çocugunun ısmıne bilmiyorum. Yani ilerde Rus musun yok bılmem ne dıcekler. Çocuk acıklama mı yapsın belkıde hoşuna gıder bılmıyoruzki. Bızım okulda da var hataylılarSelam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
Çocuk sorun yaşar. Acayip isimler hiç iyi olmuyor. Telaffuz edemeyen çocuklar bile oluyor. Klasik isimler her zaman iyi ve şıktır benceSelam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?