Kızımızın ismine herkes tepki veriyor

Yurtdışında yaşayacaksa tabi ki kullanışlı olması önemli, yani Maria Neva ne yapacak Türkiyede Bu arada ben de Stella ismini çok severim, genel olarak gökyüzüyle ilgili isimler çok güzel bana kalırsa Ex iş arkadaşım Danica vardı, sabah yıldızı demekmiş o ismi beğenmiştim ama en en en beğendiğim Oriana diye bir isim olmuştu, bunu ABD duymuştum Orion takımyıldızına atıf olarak koymuş anne baba.

Çok nadir isimler asosyalleştirebiliyor, çocukluk döneminde dalga geçilmesinden soru sorulmasından çekindiği için sessiz ve geride durmaya çalışıyor böyle çocuklar. Okul hayatı da düşünülmeli bence.

Hepimiz Arapça ve İbranice isimlere sahibiz. Maria güzel ama eski tip bir isim. Geçen gün bir arkadaşım kizina Rosalia adını koydu.
Uluslararası isim bence sorun değil. Sadece Maria teyze adı gibi

Ayy herkes baksın bi kendi işine gücüne. Kime ne.
Sende çocuğuna nasıl seslenmek istiyorsan ve adını ne koymak istiyorsan onu koy. Sağlıkla gelsin by

Sen mutluysan sıkıntı yok canım ama Ruslar ayşe koyar mı çocugunun ısmıne bilmiyorum. Yani ilerde Rus musun yok bılmem ne dıcekler. Çocuk acıklama mı yapsın belkıde hoşuna gıder bılmıyoruzki. Bızım okulda da var hataylılar

Çocuk sorun yaşar. Acayip isimler hiç iyi olmuyor. Telaffuz edemeyen çocuklar bile oluyor. Klasik isimler her zaman iyi ve şıktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…