- Konu Sahibi filizxoxzcan
-
kızlar biz mi gidiyoruz okula bizim çoçuklar mı bilmiyorum şimdi bizde okullu olduk
sırnaşık şeysırnaşık şey:teytey::teytey:
selam güzelim ben artık kendimi harap etdim orası kesin benim kızımda okula başladı ekim 2001 doğumlu 1 yılda ana okuluna gitmişdi okula başlamada sorun yaşamadık hatda ben yaş olarak küçük de dedim ama gitdiği okul özel bir okulgelip kreşde tesden geçirdiler ve testi geçdi neyse okula gitmede sorun yok sadece okul da hala kreşdeymiş gibi davranıyormuş yazı yazmada zorlanıyormuş normal harfleri hepsini biliyor kendisi ama el yazısı çok zor geliyor eve gelir gelmez tv izlemek istiyor biraz izletiyorum biraz da uyuyayım diyor uyutmuyorum bende okulu sabah 9 akşam 4 buçuğa kadar uyursa uyandıramıyorum sınıfı süper 18 öğrenci var ama öğretmen hepsinden de şikayetçi çünkü çoçukların hepsi hala kendilerini kreşde gibi hissediyorlarmış bugün kızım saat 12 buçukda yatdı hatda eşim bana kızdı neden bu çoçuk bu saate kadar ödev yapıyor diye sanki ben otur kızım diyorum da 1 satır ödevi 2 sattde yapyor valla dün sıkıntıdan sinir lerim boşalmış farkında değilim ağla ağla geberdim allah bize yardım etsin anneler
inanin carpim tablosonu ezberledim kizimla birlikte:))))ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BAYANLAR:
valla öğretmenin dediğine göre bizim çocuk çok yaramazmışşş
hiç oturmuyor hep ortalıkda dolanıyormuş( valla kızlar inanın benim işim gerçekten zor...bu çocuk beni sinir hastası edecek..
çocuk bu hareketli olabilir arkadaşlar..şansınıza hareketlisi size düşmüş...
işte benim yaramazım da bu küçük afacan annesini yakında deli edecek
kızımın öğretmeni dün bana mesaj yolladı ben ilk başta kızımın nasıl olduğunu benim 1 haftadır kızımla dersleri ile ilgilendiğimi anlattım öğretmeni bana geri mesaj yollamış bu sefer ne oldu dersiniz aynen şunu yazmış
kızınız konuşmadığı sürece gayet iyiyazısı hızlandı daha iyi olacak merak etmeyin
bakın şimdi de benim kızın cenesi düştü dersler iyi olmaya başlamış ama kızın cenesi kapanmıyor gerçi bana kendiside dedi anne çok konuşuyoruz öğretmenimiz kızıyor diye al şimdi bakalım şimdi de sınıfta konuşmamasını öğretecem bugün 5 sayfa yazı getirdi hele şükür e yi geçtik şimdi geldi sıra le ye ama bizimki ne yapdı bugün hiç bişi yapmadı neymiş cumartesi yapacakmış çok yorulmuş ben yine yandım nerde cumartesi yapacak tv başından kalkmaz ki yarın evde kesin harp çıkar
arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle bir sorunu yok .oldukça da uyumlu bir çocuk tek derdi okulu beğenmemişokulda yaşadığı bir olay etkilemiş olabilir onu ya arkadaşıyla falan kavga etmiş olabilir yada öğretmen belki biraz sert çıkmıştır öğretmenle konuşun bence sorun ortaya çıkar
arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle bir sorunu yok .oldukça da uyumlu bir çocuk tek derdi okulu beğenmemişgitmemek için ne bahaneler uyduruyor.dün okuldan geldi .bir arkadaşlarının yaramazlık yaptığını onun için öğretmenlerinin onları cezalandırdığını söyledi. cezanın ne olduğunu sorduğumda da;öğretmen onlara siz artık okula gelmeyin demiş.:Roflol::Roflol:
öncelikle yavrunu allah bağışlasın pek de güzel..allah nazarlardan saklasın..bizimkide çene çene ayy insan iki dakika susmaz mı kızıncada hemen ağlıyor siz beni sevmiyorsunuz moduna giriyor...tatlicadiarzu
bu seferde dersi bırakıp olur mu öyle şey diyip onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatıyoruz..ee bu arada ders de kaynıyor tabiitatlicadiarzu
valla bu öğretmenlerede allah dan sabır diliyorum..canım öğretmenlerimm hakkınızı nasıl öderiz..biz biriyle başa çıkamaz ken.a.s.a.s.a.s.
kızlar sabır dileyin allah tan başka çaresi yoka.s.a.s.:enbuyukkk::1hug:
herosum öğretmeni daha şimdiden çok şikayetçiymiş,birde öğretmen kızdığı zaman hemen ağlamaya başlıyormuşş ..çocuk daha okulun ne olduğunu anlıyamadı hala oraya oyun oynamaya gittiğini sanıyor tatlicadiarzu
kafayı yedirecek banasırnaşık şeylülülülülülü ...
Allah bağışalasın güzelim maşaallah çok tatlı,- cimcime anneni üzme kız hadi ders başına bakiiiim
işte benim yaramazım da bu küçük afacan annesini yakında deli edecek
kızımın öğretmeni dün bana mesaj yolladı ben ilk başta kızımın nasıl olduğunu benim 1 haftadır kızımla dersleri ile ilgilendiğimi anlattım öğretmeni bana geri mesaj yollamış bu sefer ne oldu dersiniz aynen şunu yazmış
kızınız konuşmadığı sürece gayet iyiyazısı hızlandı daha iyi olacak merak etmeyin
bakın şimdi de benim kızın cenesi düştü dersler iyi olmaya başlamış ama kızın cenesi kapanmıyor gerçi bana kendiside dedi anne çok konuşuyoruz öğretmenimiz kızıyor diye al şimdi bakalım şimdi de sınıfta konuşmamasını öğretecem bugün 5 sayfa yazı getirdi hele şükür e yi geçtik şimdi geldi sıra le ye ama bizimki ne yapdı bugün hiç bişi yapmadı neymiş cumartesi yapacakmış çok yorulmuş ben yine yandım nerde cumartesi yapacak tv başından kalkmaz ki yarın evde kesin harp çıkar
yok yok kesin bir akrabalık var:Roflol:
arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle bir sorunu yok .oldukça da uyumlu bir çocuk tek derdi okulu beğenmemişgitmemek için ne bahaneler uyduruyor.dün okuldan geldi .bir arkadaşlarının yaramazlık yaptığını onun için öğretmenlerinin onları cezalandırdığını söyledi. cezanın ne olduğunu sorduğumda da;öğretmen onlara siz artık okula gelmeyin demiş.:Roflol::Roflol:
canım öğretmen öyle birşey dememiş ,benim oğlum acaba bizi kandırabilirmi diye kendisi uyduruyor.yaa ne yapsınlar bazen okadar bunaltıyorlar ki öğretmenleri oda kendince haklı gelmeyin demiş iyi dememiş tabide.:uhm:.umarım çocuklar okuldan soğumazlar:kafamçokkarıştı
evde olduklarındada bizi bunaltıyorlarrrr insan bu çocuklardan korkar yaa şimdikiler fena:bbo:
canım öğretmen öyle birşey dememiş ,benim oğlum acaba bizi kandırabilirmi diye kendisi uyduruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?