Davranış Bozuklukları kızımın okul krizi. YARDIM

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
aynı dert bendede var arkadaşlar,oğlum çok konuşur ve durduğu yerde duramaz.ama derslerde çok ya geçen hiç abartısız 18 sayfa ödev vardı:1no2:

b.toprak oğluna bayıldım,verdim gitti kızımı,dahayakışıklısınımı bulcam..

buldun hem yakışıklı hem akıllı çocugu kaptın değilmi? neyse allah hayırlı uğurlu olsun..bende ze ta nın kızına göz koydum..kk avrupa buluşmasında isteyecegim hayırlısı ile..ama benden başlık parası da istiyor yaa..ama benim param yokkisenağlamasenağlamasenağlama

aa savulun bakiim,o benim damadım olacak..

benim kızımda okula gitse,kıskandım valla,derslerine yardım etsem falan,
gerçi önce bi konuştuğunu görsem yeticekte ..

durun durun siz sakin olun anacım ben bitane daha yaparım hiç problem değil yani:Roflol:konuşmaya başlasın başlasın ozamanda ne yapsamda sussa dersin cimcimeler işte ama çok tatalılarya öyle böyle değil evlat işte can ne olursa olsunŞenizşutarafagitti

teşekkür edrim hepimizinkini mezuniyetlerini görürüz inşaallah(üniversiteden):Roflol:

valla ben eminim bizim çocuk babasına çekerse okumaztatlicadiarzu bana çekerse öyle böyle okurjeyyar amcalarına çekerse eyvahhh düşünmek bile istemiyorum..kesin genlerden bulaşmıştır buna tembelliksenağlamasenağlama

benim işim zor yaa inşallah dayısına çeker çok zekidir kendisi...:1rolleyes::1rolleyes:

Komşumuzun kızı ilkokula başladı. Bir dersin sonunda öğretmeni, "Sen yapman gerekenleri bitirmedin, bitir öyle teneffüse çıkabilirsin" deyince bizimkinin tepesi atmış. Defteri öğretmenin masasına fırlattığı gibi bir de "Eeh! yetti be! Evde ders, okulda ders!" diye postasını da koymuş! Annem bu kızdan her şey olur dediydi, bizimki isyankar olacak galiba.

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

aman yinede şükretmek lazım halimiza neler vaaar neler:Roflol:

işte olay budur...eğer yeni nesil böyleyse -değişimlere açık dilediği yapan,haksızlıkları çekmeyen,hayır diyebilen,tepkisini koyan-ilerlicez demektir..ne demek tenefüste ödev mi olurmuş..helal olsun o çocuğa..

şu an oğlum dibimde 2 gün geçmiş daha kalemi eline almadı hala offff sıkıldım diye diye ders yaptırıyorum Allahım ne günah işledim beeeeen:çok üzgünüm:

bayanlar yazılarınızı takip ediyorum da öğretmenlerinizin verdiği ödevler çok fazla. 5 sayfa, 10 sayfa hatta biri yazmış 18 sayfa inamadım, bir eğitimci olarak bu ödevleri kınıyorum, çocuklara ve ailelerine bu kadar yüklenilmez, küçük kasları henüz gelişimemiş çocuklara bu kadar ödev verilmez, tabi ki de çocuklarınız okula karşı tepki göstereceklerdir çok haklılar az ile yapıyorlar bence, bu sorunu mutlaka sınıf öğretmenleriyle görüşmelisiniz, çok fazla yazı ödevi başta yazı yazmaktan, sonra okula gitmekten bıktırır öğrenciyi, allah yardımcınız olsun bayanlar

Ne Zamandir Takip Edememiştim Baktimda Benimle Ayni Sorunlari Yaşayan Baya Fazlaymiş....
Offff Kizlar Kizim Hafta Sonu Olunca Anne Kaç Gün Okula Gidicem Diyor Sayilari Bilmediği Için Parmakla 5 Gösteriyorum Oda Bana Ne Dedi Biliyormusunuz O Zaman Sen Bana 5 Kere Kizacaksin Hem şaşirdim Hem üzüldüm Hemde Kizdim. Evet Zaman Zaman Sabrimi Zorladiği Ve Kizdiğim Oluyor Ama Onu Bukadar Etkilediğini Farketmemiştim.
Ayrica Ders Yapiyouz Kapatiyoruz Ama Benimkinin Kafasi Hep Derste Evet Bitirdiği Dersinde...gezmede Yemekte Hep Okul Ve Ders...
Ona Okulun önemli Olduğunu Ama Herşey Olmadiğini Anlatmaya çalişiyorum Ama Nafile çok Zor Durumdayim Ben Strese Giriyorum Onunla Hemen Herşeye Ağliyor Hep Surati Asik Niye Kizim Bçylesin Dediğimizde Okula Gittiğim Sürece Suratimi Hep Böyle Göreceksiniz Diye Cevap Veriyor...
Anlatiyorum Ama Bitiremiyorum

ÇOK ŞÜKÜR DERSİMİZ BİTTİ DERSİMİZ DİYORUM GÖRÜN ARTIK ÇOCUĞUN DERLERİYLE NE KADAR BÜTÜNLEŞTİĞİMİ HELE BİTTİĞİNDE ONUNYÜPPİ Bğırması yokmu ona iştirak etmeyi çok isterimde konu komşu bu kadın kafayımı yedi derler diye çekiniyorum ama en az onunkadar seviniyorum:sm_cool:

evet arkadaşım gerçekten ben bu konudan çok şikayetçiyim konuştuğum yakınlarım var çocukları yeni okula başlayan arda o kadar çok fark varki neden bizim öğretmen bu kadar yükleniyor anlamıyorum:uhm:

Canım seni çok iyi anlıyorum.benim oğlum da 3.5 yaşındave 4 hafta önce anaokuluna başladı.O günden beri uğraşıyorum ilk hafta neredeyse pes etmiştim ama iyi ki kadınlar kulübü var sağolsun arkadaşlar çok destek oldular.Sabrettim son bir haftadır biraz alıştı ama çok da istekli değil.Neyse bu güne de şükür neler çektim ya.Allah kolaylık versin canım ne diyim.

SIZE="4"]beyaz toprak ben geldim sen çıkmışsın bzi biraz yazmayı ilerletdik sen şimdi nasıl oldu diye soruyorsundur şöle oldu güzelim

valla gecen haftadan beri kızıma uyguladığımız bir olay var 1 hafta süresi olduğunu kreş öğretmeni ile konuştuğumuzu söledik kreş öğretmenin dediki eğer kızınız sude zorlanıyorsa kreşe geri yollayın yanlız ben artık küçük yaşdaki çoçuklara bakıyorum ama olsun kızınızda onların yanında oynar dedik kendisi çok üzüldü bu arada her gün de sahte telefon konuşması yapdım yanında aklı sıra kreş öğretmeni ile konuşuyorum kadın sanki bana çok ısrar ediyormuş gibi davranıyorum kızımada bak kızım istersen sen git bak aysel öğretmenin seni çok istiyor sude eğer alışamadıysa gelsin kreşte kalsın diyor gibi laflar ettik öğretmeniyle bu arada bunu kendi sınıf öğretmeninede söledim kendisi kaç gün ağladı her ödeve oturmak istemediği zaman tamam yapma sen bilirsin gidersin kreşe küçük çoçukların yanında kalırsın şimdiki sınıfındaki arkadaşların 2 sınıfa gitdiğinde sen hala kreşe gidersin dedik kızım bu olaydan baya bi etkilendi vede dersine daha bi düştü öğretmeni aradım o da öle dedi yazması hızlandı dedi
şu anki sorunumuz daha farklı güzelim ya bunu nasıl halledecem daha bulamadım sınıfta çok fazla konuşuyormuş öğretmen bu seferde bunu söledi sude konuşmadı sürece çok iyi dedi al işte bir yeri düzeltirken başka yerden bi olay çıkıyor laf çok benim kızda annesine çekmiş orası kesin[/SIZE][/SIZE]

tatlicadiarzutatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…