E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi filizxoxzcan
-
b.toprak oğluna bayıldım,verdim gitti kızımı,dahayakışıklısınımı bulcam..
bu da benim yaramaz oğlum onda çene pek yok ama kıpır kıpır kurtmu vardır nedir bilemedim:Roflol: yanındakide en az onun kadar yaramaz kardeşi tabikiŞeniz
aa savulun bakiim,o benim damadım olacak..
benim kızımda okula gitse,kıskandım valla,derslerine yardım etsem falan,
gerçi önce bi konuştuğunu görsem yeticekte ..
maşallah güzelim allah bağışlasın çoçuklarını eeeee belli senin oğlanda cingöz gibi bakışlara baksana ne kedar keskin
allah bağışlasın canım...çok güzeller maşallah...
teşekkür edrim hepimizinkini mezuniyetlerini görürüz inşaallah(üniversiteden):Roflol:
Komşumuzun kızı ilkokula başladı. Bir dersin sonunda öğretmeni, "Sen yapman gerekenleri bitirmedin, bitir öyle teneffüse çıkabilirsin" deyince bizimkinin tepesi atmış. Defteri öğretmenin masasına fırlattığı gibi bir de "Eeh! yetti be! Evde ders, okulda ders!" diye postasını da koymuş! Annem bu kızdan her şey olur dediydi, bizimki isyankar olacak galiba.
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
Komşumuzun kızı ilkokula başladı. Bir dersin sonunda öğretmeni, "Sen yapman gerekenleri bitirmedin, bitir öyle teneffüse çıkabilirsin" deyince bizimkinin tepesi atmış. Defteri öğretmenin masasına fırlattığı gibi bir de "Eeh! yetti be! Evde ders, okulda ders!" diye postasını da koymuş! Annem bu kızdan her şey olur dediydi, bizimki isyankar olacak galiba.
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
aman yinede şükretmek lazım halimiza neler vaaar neler:Roflol:
bayanlar yazılarınızı takip ediyorum da öğretmenlerinizin verdiği ödevler çok fazla. 5 sayfa, 10 sayfa hatta biri yazmış 18 sayfa inamadım, bir eğitimci olarak bu ödevleri kınıyorum, çocuklara ve ailelerine bu kadar yüklenilmez, küçük kasları henüz gelişimemiş çocuklara bu kadar ödev verilmez, tabi ki de çocuklarınız okula karşı tepki göstereceklerdir çok haklılar az ile yapıyorlar bence, bu sorunu mutlaka sınıf öğretmenleriyle görüşmelisiniz, çok fazla yazı ödevi başta yazı yazmaktan, sonra okula gitmekten bıktırır öğrenciyi, allah yardımcınız olsun bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?