• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları kızımın okul krizi. YARDIM

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
CANIM AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM bENİM KIZIMDA KASIM 2000 doğumlu .geçen yıl eynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum.bi kere ilkokula vermekle en büyük hatayı yapmışsın.çünkü ohatayı bende yaptım.yıl sonu doğdukları için yaşıtlarından geriler azcık.kavrama kabiliyetleri de eksik.öğretmen defalarca bana ben bunu 7 yaş değil 6 yaş olarak sayıyorumdedi.ve bu böyle devam edecek dedi.gerçektende bu yıl gene bakıyorum hem okula adaptasyon konusunda hemde kavrama konusunda kızım diğer arkadaşlarına göre zorluk çekiyo.ve ben çok üzülüyorum yaptığım hataya.kzım çok zeki bir çocuk ana sınıfında dahi öğretmeni kızım için çok iyi dedi harikaproblem çözüyodu ama yaptığı panik sonucu şu an yapabileceği bi çok şeyi yapamıyo korkuyo yanlış olursa diye.inş atlatırız canım.allah kolaylık versin.

allah herkese kolaylık versin..ödevini bitirdiği an sanki benbitirmişim gibi seviniyorum...allahım birde bunu hersene çekecegimi düşündükçee mutluluğum buruk bir sevince dönüşüyor...valla çocugun derdi okula başlayınca başlar derlerdi de inanmazdım..hakikatten haklılarmış büyüklerim:))büyüklerim saygıyla ellerinizden öperim...

slm arkadaşlar benim oğlumda bu sene 1.sınıfa başladı bende benzer problemleri yaşıyorum.benim oğlum 4 yaşından beri anaokuluna gitti fakat anaokulunda hiç problem yaşamadık.ilkokula başladığımızda başladı problemler ilk günler okula gitmeyi hiç istemiyordu hala eski okulundaydı çünkü aklı ama neyse şimdi onu atlattık ama dersler konusunda çok isteksiz aslında çok zeki bir çocuk ama çizgi çalışmalarından nefret ediyor elimden geldiğince sabırlı olmaya çalışıyorum 1 sayfa ders için saatlerce uğraştığım oluyor çok zor gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun. benim oğlum biran önce okuma yazmayı öğrenmek istiyor benimde umudum inşallah okumayı söktükten sonra heveslenir diye düşünüyorum yaşayıp görücez bakalım hayırlısıyla inşallah alışacaklar

en iğrenç ders de bence güzel yazı yaaa çocuk daha a yı yazması beceremezken el yazısını nasıl yazsın yavrucaklar...:1hug:

CANIM AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM bENİM KIZIMDA KASIM 2000 doğumlu .geçen yıl eynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum.bi kere ilkokula vermekle en büyük hatayı yapmışsın.çünkü ohatayı bende yaptım.yıl sonu doğdukları için yaşıtlarından geriler azcık.kavrama kabiliyetleri de eksik.öğretmen defalarca bana ben bunu 7 yaş değil 6 yaş olarak sayıyorumdedi.ve bu böyle devam edecek dedi.gerçektende bu yıl gene bakıyorum hem okula adaptasyon konusunda hemde kavrama konusunda kızım diğer arkadaşlarına göre zorluk çekiyo.ve ben çok üzülüyorum yaptığım hataya.kzım çok zeki bir çocuk ana sınıfında dahi öğretmeni kızım için çok iyi dedi harikaproblem çözüyodu ama yaptığı panik sonucu şu an yapabileceği bi çok şeyi yapamıyo korkuyo yanlış olursa diye.inş atlatırız canım.allah kolaylık versin.
bende göndermek istemedim aslında ama benim kızım yaşıtlarına göre daha büyük gösteriyor şu anda bile sınıfın en uzunu benim kızım bide seneye gönderseydim kızım iyice kompleks yapardı..şu bile anne çoçuklar çok küçük diyor..işte bu yüzden göndermek zorunda kaldım...ama hakikaten uyumsuzluk adaptasyon zorluğu çekiyor..bendede aynı sorun var panik yapıyor yalnış yapıcak diye korkuyor çok zor arkadaşlar:uhm:senağlamasenağlama

bu akşam ne oldu ben inanmadım sizde inanamıyacaksınız yemekten sonra oğlum anne hadi ders yapalım dedi:1shok:çok sevindim tabi oğlum hadi dedim oğlumda bana anne öğretmen bu gün bize ders vermediki:Roflol: hafta sonu derslerimizi çok güzel yapmışız o yüzden bu gün der yokmuş dedi...... veled nasılda oynattı beni:oklava: bende oğlumda bir ilerleme bir ders aşkı geldi diye sevinmiştimsenağlama

beyaz toprak senin oğlan da işi biliyor bak şimdiden seni kandırmayı başara bilmiş ne kadar mutlu olmuş dur şimdi bak annem bile yedi diye

bu akşam ne oldu ben inanmadım sizde inanamıyacaksınız yemekten sonra oğlum anne hadi ders yapalım dedi:1shok:çok sevindim tabi oğlum hadi dedim oğlumda bana anne öğretmen bu gün bize ders vermediki:Roflol: hafta sonu derslerimizi çok güzel yapmışız o yüzden bu gün der yokmuş dedi...... veled nasılda oynattı beni:oklava: bende oğlumda bir ilerleme bir ders aşkı geldi diye sevinmiştimsenağlama
Beyazcım oğlun seni kandırıyor gibime geliyor çünkü ödevleri vardı .:a015:

valla bizim oğlanların akılları derslere değilde cinliğe çalışıyor hemde süper..bizmkide sırf dersten kaytarmak için namaz kılmaya başladı..tam dersin başına geçecegiz..benim namaz vaktim geldi deyip sıvışıyor...hadiii bir de bitmesini bekliyoruz..sonra hadi dersin başına diyince "ne dersi diyor daha babamla teraviye gideceğiz"eee kızlar ben ne yapıyım peki...:uhm::uhm:
sonrada ben sabah yaparım deyip yatmaya gidiyor..:kızgın:.çok zorlamakda iyi değil...ilk karnelerini aldığında görecegiz...tatlicadiarzu

valla bizim oğlanların akılları derslere değilde cinliğe çalışıyor hemde süper..bizmkide sırf dersten kaytarmak için namaz kılmaya başladı..tam dersin başına geçecegiz..benim namaz vaktim geldi deyip sıvışıyor...hadiii bir de bitmesini bekliyoruz..sonra hadi dersin başına diyince "ne dersi diyor daha babamla teraviye gideceğiz"eee kızlar ben ne yapıyım peki...:uhm::uhm:
sonrada ben sabah yaparım deyip yatmaya gidiyor..:kızgın:.çok zorlamakda iyi değil...ilk karnelerini aldığında görecegiz...tatlicadiarzu

pes valla güzelim tebrik ediyorum senin oğlunu ne güzel sığınacak yer bulmuş kendine rabbimin kapısına sıkıysa elle:Roflol:

pes valla güzelim tebrik ediyorum senin oğlunu ne güzel sığınacak yer bulmuş kendine rabbimin kapısına sıkıysa elle:Roflol:

yaa tabiiki kızabilirmiyim ki..hatta gurur bile duyuyorum..varsın benim ki okuyup öğretmen ,mühendis,polis, vb mesleklerden olmasın..tatlicadiarzu benimkide imam olur fenamı...:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::1rolleyes::1rolleyes: adam olsunda ne olursa hangi meslekden olursa olsun:dance::dance::1hug:

düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum bu arada benim oğlanda kurtmu vardır nedir demiştim yaaa kıpır kıpır gerçektende kurt varmış çocukta:Roflol:iki akşamdır hastaneye taşınıyoruz poposu açıyor kaşınıyor diye kıl kurdu denen küçük kurtçuklardan varmış zavallımda çok üzüldüm senağlama döküçü ilaçla kaşıntı için merhem verdi rahatladı çocukçağız tabi akşamki derste böyle kaynadıCADIARZU

düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum bu arada benim oğlanda kurtmu vardır nedir demiştim yaaa kıpır kıpır gerçektende kurt varmış çocukta:Roflol:iki akşamdır hastaneye taşınıyoruz poposu açıyor kaşınıyor diye kıl kurdu denen küçük kurtçuklardan varmış zavallımda çok üzüldüm senağlama döküçü ilaçla kaşıntı için merhem verdi rahatladı çocukçağız tabi akşamki derste böyle kaynadıCADIARZU

saol canım..:1hug::1hug:allah razı olsun...
canım sabahları aç karnına bir avuç taze kabak çekirdeğide yedir..işe yarıyormuş yani kurtların rahatça dökülmesine yardımcı oluyormuş...allah tez zamanda şifasını versin güzelim...bu arada bayramını da kutlar şeker gibi geçmesini dilerim...:1hug::1hug:şekerim yok ama bi buket çiçegim var a.s.a.s.

ee yanii bencede.
cocugun istedigi sey bu zaten.okula gitmemek.ögretmende tam istedigi seyi söylemis.cocuk gelecek annenin basina.anne ögretmen bana okula gelme dicek.dogrumu bu yanii.bence ögretmeniyle konusun.ahh ahh kizlar isimiz cok zor yaa.allah hepimizin yardimcisi olsun.ne diyeyim.

ee yanii bencede.
cocugun istedigi sey bu zaten.okula gitmemek.ögretmende tam istedigi seyi söylemis.cocuk gelecek annenin basina.anne ögretmen bana okula gelme dicek.dogrumu bu yanii.bence ögretmeniyle konusun.ahh ahh kizlar isimiz cok zor yaa.allah hepimizin yardimcisi olsun.ne diyeyim.

amin canım..valla çocuk büyütmek ne kadar zormuşşşş....:1hug:a.s.

saol canım..:1hug::1hug:allah razı olsun...
canım sabahları aç karnına bir avuç taze kabak çekirdeğide yedir..işe yarıyormuş yani kurtların rahatça dökülmesine yardımcı oluyormuş...allah tez zamanda şifasını versin güzelim...bu arada bayramını da kutlar şeker gibi geçmesini dilerim...:1hug::1hug:şekerim yok ama bi buket çiçegim var a.s.a.s.

teşekkür ederim güzelim seninde bayramın mübarek olsun .. tavsiyen için sağol aktara danıştım bende oda kabak çekirdeği yağı verdi gerçekten çok iyi geliyormuş yarın sabah deniyeceğiz bayram bayram ama ne yapalım aç karnına yapın dedi bir an önce yapalımda iyileşsin yavrum:1hug:a.s.

ah ah valla bak oğlana nazar değdirdin işte durmuyor durmuyor dedin gördün mü şimdi şaka bir yana güzelim ama kıl kurdu senin oğlanı çok rahatsız ediyordur eminim inşallah ilaçlar hemen fayda eder de çok geçmiş olsun güzelim

bayram2zb5.jpg

ah ah valla bak oğlana nazar değdirdin işte durmuyor durmuyor dedin gördün mü şimdi şaka bir yana güzelim ama kıl kurdu senin oğlanı çok rahatsız ediyordur eminim inşallah ilaçlar hemen fayda eder de çok geçmiş olsun güzelim

bayram2zb5.jpg

İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM CANIM BİRAZ DÜZELDİ UMARIM ATAR ŞUNLARIDA RAHAT EDERİZ AYRICA BU BAŞLIKTA TOPLANAN HERKEZİN VE SENİN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN AKILLI EVLATLARINIZIN GÖZLERİNDEN SİZLERİNDE YANAKLARINIZDAN ÖPERİMŞeniz HIIIIHIM ÇOK TATLILARMIŞ YAV BİDAHA ÖPEMŞeniz ŞEKRLER KALMADI ÇİÇEKLERLE İDARE EDİN ARTIK BAKEMa.s.a.s.a.s.

♥ Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun

Back