• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları kızımın okul krizi. YARDIM

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
kızlar biz mi gidiyoruz okula bizim çoçuklar mı bilmiyorum şimdi bizde okullu olduk

sırnaşık şeysırnaşık şey:teytey::teytey:

:Roflol::Roflol::Roflol:
al bendede o kadar dün dedim valla göndermeyeyim ben bunu zaten hr şeyi ben yaptırıyorum 4 5 saat ders başındayız oda bende

selam güzelim ben artık kendimi harap etdim orası kesin benim kızımda okula başladı ekim 2001 doğumlu 1 yılda ana okuluna gitmişdi okula başlamada sorun yaşamadık hatda ben yaş olarak küçük de dedim ama gitdiği okul özel bir okulgelip kreşde tesden geçirdiler ve testi geçdi neyse okula gitmede sorun yok sadece okul da hala kreşdeymiş gibi davranıyormuş yazı yazmada zorlanıyormuş normal harfleri hepsini biliyor kendisi ama el yazısı çok zor geliyor eve gelir gelmez tv izlemek istiyor biraz izletiyorum biraz da uyuyayım diyor uyutmuyorum bende okulu sabah 9 akşam 4 buçuğa kadar uyursa uyandıramıyorum sınıfı süper 18 öğrenci var ama öğretmen hepsinden de şikayetçi çünkü çoçukların hepsi hala kendilerini kreşde gibi hissediyorlarmış bugün kızım saat 12 buçukda yatdı hatda eşim bana kızdı neden bu çoçuk bu saate kadar ödev yapıyor diye sanki ben otur kızım diyorum da 1 satır ödevi 2 sattde yapyor valla dün sıkıntıdan sinir lerim boşalmış farkında değilim ağla ağla geberdim allah bize yardım etsin anneler

aminnnnnnnnnn canım..allah hepimize sabır versin..(yoksa bu gidişle biri elimde kalacak ama...tövbe tövbe...)

:Roflol: :Roflol: :Roflol:
...oğlum bana diyorki anne şu ödevimi yaparmısın.?..ölürmüsün öldürürmüsün...:kafamçokkarıştı:
en nefret ettiği ders güzel yazı ..ben bile nefret ettimki çocuk nasıl etmesin...
:senağlama: :senağlama:

valla öğretmenin dediğine göre bizim çocuk çok yaramazmışşş:(
hiç oturmuyor hep ortalıkda dolanıyormuş:(( valla kızlar inanın benim işim gerçekten zor...bu çocuk beni sinir hastası edecek..

inanin carpim tablosonu ezberledim kizimla birlikte:))))ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BAYANLAR:

biz daha güzel yazıyı becerip diğer derslere bakamadık tatlım.:1no2:.valla hiçbirşeycikler demem bu yaştaki çocuklara bunları öğretmeye çalışan sisteme tek lafım yok pes pes Kötü KazenKötü Kazen
ya biz bu dersleri 4-5 sınıflarda yapardık..onlar bunaldıkça biz dahada bunalıyoruz yaa...kafamçokkarıştı

valla öğretmenin dediğine göre bizim çocuk çok yaramazmışşş:(
hiç oturmuyor hep ortalıkda dolanıyormuş:(( valla kızlar inanın benim işim gerçekten zor...bu çocuk beni sinir hastası edecek..

aha kocalardan sonra çocuklarda birbirine benziyor arkadaşım bir akrabalık kan bağı falan olmasın:Roflol:

resim159ld0.jpg

işte benim yaramazım da bu küçük afacan annesini yakında deli edecek

kızımın öğretmeni dün bana mesaj yolladı ben ilk başta kızımın nasıl olduğunu benim 1 haftadır kızımla dersleri ile ilgilendiğimi anlattım öğretmeni bana geri mesaj yollamış bu sefer ne oldu dersiniz aynen şunu yazmış

kızınız konuşmadığı sürece gayet iyiyazısı hızlandı daha iyi olacak merak etmeyin
bakın şimdi de benim kızın cenesi düştü dersler iyi olmaya başlamış ama kızın cenesi kapanmıyor gerçi bana kendiside dedi anne çok konuşuyoruz öğretmenimiz kızıyor diye al şimdi bakalım şimdi de sınıfta konuşmamasını öğretecem bugün 5 sayfa yazı getirdi hele şükür e yi geçtik şimdi geldi sıra le ye ama bizimki ne yapdı bugün hiç bişi yapmadı neymiş cumartesi yapacakmış çok yorulmuş ben yine yandım nerde cumartesi yapacak tv başından kalkmaz ki yarın evde kesin harp çıkar

çocuk bu hareketli olabilir arkadaşlar..şansınıza hareketlisi size düşmüş...

herosum öğretmeni daha şimdiden çok şikayetçiymiş,birde öğretmen kızdığı zaman hemen ağlamaya başlıyormuşş ..çocuk daha okulun ne olduğunu anlıyamadı hala oraya oyun oynamaya gittiğini sanıyor tatlicadiarzu
kafayı yedirecek banasırnaşık şeylülülülülülü ...

resim159ld0.jpg

kızımın öğretmeni dün bana mesaj yolladı ben ilk başta kızımın nasıl olduğunu benim 1 haftadır kızımla dersleri ile ilgilendiğimi anlattım öğretmeni bana geri mesaj yollamış bu sefer ne oldu dersiniz aynen şunu yazmış

kızınız konuşmadığı sürece gayet iyiyazısı hızlandı daha iyi olacak merak etmeyin
bakın şimdi de benim kızın cenesi düştü dersler iyi olmaya başlamış ama kızın cenesi kapanmıyor gerçi bana kendiside dedi anne çok konuşuyoruz öğretmenimiz kızıyor diye al şimdi bakalım şimdi de sınıfta konuşmamasını öğretecem bugün 5 sayfa yazı getirdi hele şükür e yi geçtik şimdi geldi sıra le ye ama bizimki ne yapdı bugün hiç bişi yapmadı neymiş cumartesi yapacakmış çok yorulmuş ben yine yandım nerde cumartesi yapacak tv başından kalkmaz ki yarın evde kesin harp çıkar

öncelikle yavrunu allah bağışlasın pek de güzel..allah nazarlardan saklasın..bizimkide çene çene ayy insan iki dakika susmaz mı kızıncada hemen ağlıyor siz beni sevmiyorsunuz moduna giriyor...tatlicadiarzu
bu seferde dersi bırakıp olur mu öyle şey diyip onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatıyoruz..ee bu arada ders de kaynıyor tabiitatlicadiarzu
valla bu öğretmenlerede allah dan sabır diliyorum..canım öğretmenlerimm hakkınızı nasıl öderiz..biz biriyle başa çıkamaz ken.a.s.a.s.a.s.
kızlar sabır dileyin allah tan başka çaresi yoka.s.a.s.:enbuyukkk::1hug:

okulda yaşadığı bir olay etkilemiş olabilir onu ya arkadaşıyla falan kavga etmiş olabilir yada öğretmen belki biraz sert çıkmıştır öğretmenle konuşun bence sorun ortaya çıkar
arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle bir sorunu yok .oldukça da uyumlu bir çocuk tek derdi okulu beğenmemiş:kızgın: gitmemek için ne bahaneler uyduruyor.dün okuldan geldi .bir arkadaşlarının yaramazlık yaptığını onun için öğretmenlerinin onları cezalandırdığını söyledi. cezanın ne olduğunu sorduğumda da;öğretmen onlara siz artık okula gelmeyin demiş.:Roflol::Roflol:

arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle bir sorunu yok .oldukça da uyumlu bir çocuk tek derdi okulu beğenmemiş:kızgın: gitmemek için ne bahaneler uyduruyor.dün okuldan geldi .bir arkadaşlarının yaramazlık yaptığını onun için öğretmenlerinin onları cezalandırdığını söyledi. cezanın ne olduğunu sorduğumda da;öğretmen onlara siz artık okula gelmeyin demiş.:Roflol::Roflol:

bayılmıştır bu cezaya seve seve öğretmenim sizin verdiğiniz cezaya boynumuz kıldan incedir diye:Roflol:

öncelikle yavrunu allah bağışlasın pek de güzel..allah nazarlardan saklasın..bizimkide çene çene ayy insan iki dakika susmaz mı kızıncada hemen ağlıyor siz beni sevmiyorsunuz moduna giriyor...tatlicadiarzu
bu seferde dersi bırakıp olur mu öyle şey diyip onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatıyoruz..ee bu arada ders de kaynıyor tabiitatlicadiarzu
valla bu öğretmenlerede allah dan sabır diliyorum..canım öğretmenlerimm hakkınızı nasıl öderiz..biz biriyle başa çıkamaz ken.a.s.a.s.a.s.
kızlar sabır dileyin allah tan başka çaresi yoka.s.a.s.:enbuyukkk::1hug:

onlarada bizede canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiinsenağlama

herosum öğretmeni daha şimdiden çok şikayetçiymiş,birde öğretmen kızdığı zaman hemen ağlamaya başlıyormuşş ..çocuk daha okulun ne olduğunu anlıyamadı hala oraya oyun oynamaya gittiğini sanıyor tatlicadiarzu
kafayı yedirecek banasırnaşık şeylülülülülülü ...

yok yok kesin bir akrabalık var:Roflol:

resim159ld0.jpg

Allah bağışalasın güzelim maşaallah çok tatlı,- cimcime anneni üzme kız hadi ders başına bakiiiim:oklava:çocuk bunu görmesin anne bir daha bu teyzeyle konuşma sakın diye ağlarsenağlama:Roflol:

yaa ne yapsınlar bazen okadar bunaltıyorlar ki öğretmenleri oda kendince haklı gelmeyin demiş iyi dememiş tabide.:uhm:.umarım çocuklar okuldan soğumazlar:kafamçokkarıştı
evde olduklarındada bizi bunaltıyorlarrrr insan bu çocuklardan korkar yaa şimdikiler fena:bbo:

yaa ne yapsınlar bazen okadar bunaltıyorlar ki öğretmenleri oda kendince haklı gelmeyin demiş iyi dememiş tabide.:uhm:.umarım çocuklar okuldan soğumazlar:kafamçokkarıştı
evde olduklarındada bizi bunaltıyorlarrrr insan bu çocuklardan korkar yaa şimdikiler fena:bbo:
canım öğretmen öyle birşey dememiş ,benim oğlum acaba bizi kandırabilirmi diye kendisi uyduruyor.

43ow8.jpg

bu da benim yaramaz oğlum onda çene pek yok ama kıpır kıpır kurtmu vardır nedir bilemedim:Roflol: yanındakide en az onun kadar yaramaz kardeşi tabikiŞeniz

canım öğretmen öyle birşey dememiş ,benim oğlum acaba bizi kandırabilirmi diye kendisi uyduruyor.

vayy uyanık velet...ama bizimkine demişlerde bu yüzden doğruluğuna inandım..resmen oğlum için babaannesine gelmesin yarın okula demiş..senağlama.bende inadına gönderdim çocugu..:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
bu çocuklardan korkulur valla...belkide doğruluk payı vardır...çocuktan al haberi diye boşuna dememişler..a.s.

Back