Bende 10 yıllık evliyim bu konudan çok çok müzdaripim
Üst komşusu gelse çağırırdı, hafta sonu daha biz uyurken arardı kahvaltı hazır acil gelin soğumasın,yemek yapıyorum desem kapat yarına pişir derdi,mutfağa aldıklarımız hep çöpe giderdi, karda kıyamette akşam vakti arardı çocuğu getir sevelim, bir çay yapardım eşimle içmek için arardı bırak gel ben demledim, o geldi gel bu gitti gel ..
Bir de kahvaltıya gittim geri evime döneyim şansı yok akşama kadar orda kalacağım.Birlikte bir yere gitsek dönüşte bırakmaz bize gidelim ısrarları..Bana gelir hadi bize gidip akşam yemeği yapalım teklifleri..
Hafta sonu olur şunu pişiricem bir yere gitmeyin bunu yapıcam buraya gelin..
Sizin yine kayınvalideler öyle bende ikisi de karı koca aynı hep bizim adımıza planlar..Akşama şuraya gideceğiz şu saatte hazır ol bunu mu giydin bu olmamışlar daha neler neler...
Beni böyle kendilerine bağlayacağını birlik beraberlik kuracağını sqanıyor birde kendi kayınvalide ölene kadar birlikte yaşamış normal geliyor sanırım bu tarz yaşam ona..
Resmen psikolojimi bozdu.
İşe girdim yine aynı en son dedim böyle olmayacak haftada 2 gün belirledik o günler hariç artık asla gitmiyorum 1 yıldır ...Şimdi bebek olacak işten ayrılcam o kabus günlere dönmekten korkuyorum...