- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
bunun sinirlendirmekle alakası yok, inşallah konu sahibinin bir kızı olur. Ben de çok isterdim. Ben işin burasında değilim. Yaptığımız herşeyde tıbbi dayanak aramayız belki ama diyet yapmak insanı bütünüyle etkileyen bir süreç,mesela dua etmek, belirli sureleri okumak bedeni o kadar değiştirmez, bana göre diyet yerine bol bol dua etse daha etkili olur mesela. Bunun da tıbbi dayanağı yok, olamaz da. Eğer diyet yaptığında kız bebek sahibi olacağına dair inancı sağlam olacaksa, bu psikoloji sayesinde olacaksa bilemem, ama hamile kalmaya yakın ve özellikle korona döneminde diyet yüzünden bazı gıdaları eksik almak zorunda kalırsa işte o zaman iki kere düşünmeli. karar kendisinin, hersey gönlüne göre olsunAy dayanamadım ben de yazacağım.
Kız çocuğum olmasını isterim ama şuan bir bebeğim olsun sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun düşüncesindeyim. Zaten hiç çocuğum olmuyor kız çocuğum olsun diye uğraşmaya kalksam hepten denk getiremem
Ama anlamadığım başkası bunun için uğraşıyor bize göre yanlış da olsa uyguladığı diyet var... eee bize zararı ne? Ben bebeğim olsun diye bir saat bacağımı indirmedim geçendesaçma ama yaptım. tıbbi bir ispatı olmadığı halde buhara oturanlarımız var.
Yani bize zararı olmayan bir düşünce için neden insanlardan tıbbi bilgi istiyoruz? Neler neler dönüyor dünyada.. kız çocuğu olması için tatlı bir heves içine girmiş bir kadın niye sinirlendiriyor vazgeçirmeye çalışıyoruz.
Uh, burada çok tepki var, biraz moralim bozuk açıkçası semracim. Ama iyi olmaya çalışıyorum, yarın denemelere başlıyorum Allah'ın izniyle. Hamilelik oluşursa, ilk sana yazacağım canim benim :)Canjm nasılsin nasıl gidiyo
Takma canim insanlar herşeye konuşur konuşur adepte olmaya çalış Rabbim büyük sıkma güzel canınıUh, burada çok tepki var, biraz moralim bozuk açıkçası semracim. Ama iyi olmaya çalışıyorum, yarın denemelere başlıyorum Allah'ın izniyle. Hamilelik oluşursa, ilk sana yazacağım canim benim :)
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum...Uh, burada çok tepki var, biraz moralim bozuk açıkçası semracim. Ama iyi olmaya çalışıyorum, yarın denemelere başlıyorum Allah'ın izniyle. Hamilelik oluşursa, ilk sana yazacağım canim benim :)
Oh be, beni anlayan bir arkadas daha varmış. Coook teşekkür ederim. Hevesimi de kalbimi de kırıyor yaralayıcı yorumlar ama ölmek var dönmek yok :) uyguladigim şeyler sağlıklı beslenmek başka da birşey yok. Çok abartildi :) bu süreçte potasyumdan uzak durup, kalsiyum ağırlıklı besleniyorum ve hamile kalana kadar da böyle beslenecegim. Sonuç ne olursa olsun, pişman da olmayacağım. Anlamıyorlar azizimAy dayanamadım ben de yazacağım.
Kız çocuğum olmasını isterim ama şuan bir bebeğim olsun sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun düşüncesindeyim. Zaten hiç çocuğum olmuyor kız çocuğum olsun diye uğraşmaya kalksam hepten denk getiremem
Ama anlamadığım başkası bunun için uğraşıyor bize göre yanlış da olsa uyguladığı diyet var... eee bize zararı ne? Ben bebeğim olsun diye bir saat bacağımı indirmedim geçendesaçma ama yaptım. tıbbi bir ispatı olmadığı halde buhara oturanlarımız var.
Yani bize zararı olmayan bir düşünce için neden insanlardan tıbbi bilgi istiyoruz? Neler neler dönüyor dünyada.. kız çocuğu olması için tatlı bir heves içine girmiş bir kadın niye sinirlendiriyor vazgeçirmeye çalışıyoruz.
İnşallah ben de vermek istiyorum hayırlı haberlerHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum...
Bu uslubunuzla ozur bile dileseniz, benim için gayet kıymetsiz.bu nasıl olabiliyor?
gerçekten bu konuda bana birkaç kaynak gösterin, bir tane olsa yeter
rahim içinin x veya y kromozomuna uygunluğu hakkında, ortamdaki ph dengesinin olacak erkek spermini yok edip ortamdaki kadın spermlerini öne çıkaracağını, bu arada zaten döllenecek olan erkek spermini de öldürdüğünü falan mı iddia ediyor bu çalışmalar? yoksa birisi oturup mantık yürütmüş ve ortada hiçbir destekleyici çalışma olmadan isteyen annelere umut olsun diye diyet mi satıyor?
Bana bir tane bilimsel bir kaynak gösterin, özür dileyeceğim sizden
Bende bi drdan duymuştum kadın ve erkek birlikte belirlermiş bebeğin cinsiyetini sadece erkek değil.tabi şunuda bilmek lazım allah ol derse olur.Bu arada cinsiyeti erkek belirler tabii ki bu dogru.
Ama kadinin rahim ici ph ve asit orani gibi faktorlerin de, x'e veya y'ye daha uyumlu olduğu dönemler oluyor. Bu de yiyeceklerle mümkün olabiliyor. Tabii ki garantisi yok.
Ne kadar güzel duygularınızı ifade etmişsiniz sizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim tez zamnda size hayırlı bi evlat nasip etsin inşlh amiiiinnnn kimin duası kabul olur belli olmaz rabbim bu güzel duyguları sanada nasip etsinAy dayanamadım ben de yazacağım.
Tatlım bende tam tersini yapıyorumOh be, beni anlayan bir arkadas daha varmış. Coook teşekkür ederim. Hevesimi de kalbimi de kırıyor yaralayıcı yorumlar ama ölmek var dönmek yok :) uyguladigim şeyler sağlıklı beslenmek başka da birşey yok. Çok abartildi :) bu süreçte potasyumdan uzak durup, kalsiyum ağırlıklı besleniyorum ve hamile kalana kadar da böyle beslenecegim. Sonuç ne olursa olsun, pişman da olmayacağım. Anlamıyorlar azizim
Bnde tam bunu diyecektimDiyeti kocanın yapması gerekmiyor mu cinsiyeti erkek belirliyor sonuçta
Verecek inşallah. Ben inanıyorum, güzel enerji gönderiyorum evrene. Benim sağlıklı bir kızım, senin de sağlıklı bir oğlusun olacak. Hayal etmek de mi yasak? :)Tatlım bende tam tersini yapıyorumkeşke allah ikimizinde gönlüne göre de verseydii ooooh ne güzel olurdu
Kocam da yapıyor diyorum ama amaçlar farklı. Herkes söylemiş olmak için yazıyor hala bir şeyler.Bnde tam bunu diyecektimOhoooo bilim gelişti artık kadinlar adama bir erkek/kiz veremedin bana diyor
Ben yorumlari cok asagiya inmeden yazdim.Oyle bir sey var mi benim kizlarimda var oğlumda iki hamileligime de esimin dogum gününde kaldim.Bir seyler yapinca cinsiyet etkileniomus ilk defa duyuyorum.Kocam da yapıyor diyorum ama amaçlar farklı. Herkes söylemiş olmak için yazıyor hala bir şeyler.
Merhaba hamıle kalamıyorum bende yiyeceklerin ne gıbı etkısı var ki gebelık ıcınyiyeceklerin cinsiyet belirledigini sanmıyorum dediginiz gibi diyet olsaydı yazdıklarını ben o ay yedim hem ben hem eşim yedi hatta ben sizin yazdıgınız yiyecekelri tükettim ki hamile kalabiliyim diye kaldımda şükür ama erkek bebegim olacak
Verecek inşallah. Ben inanıyorum, güzel enerji gönderiyorum evrene. Benim sağlıklı bir kızım, senin de sağlıklı bir oğlusun olacak. Hayal etmek de mi yasak? :)
Canım kaç aydır deniyorsunuzMerhaba hamıle kalamıyorum bende yiyeceklerin ne gıbı etkısı var ki gebelık ıcın
Bızım 1 yıl oldu tam bugun evleneli. Ve olmuyor dogal yolla cok uzgunum bu yuzdenCanım kaç aydır deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?