Gebeliğe Hazırlık Kızım olacak mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bunun sinirlendirmekle alakası yok, inşallah konu sahibinin bir kızı olur. Ben de çok isterdim. Ben işin burasında değilim. Yaptığımız herşeyde tıbbi dayanak aramayız belki ama diyet yapmak insanı bütünüyle etkileyen bir süreç,mesela dua etmek, belirli sureleri okumak bedeni o kadar değiştirmez, bana göre diyet yerine bol bol dua etse daha etkili olur mesela. Bunun da tıbbi dayanağı yok, olamaz da. Eğer diyet yaptığında kız bebek sahibi olacağına dair inancı sağlam olacaksa, bu psikoloji sayesinde olacaksa bilemem, ama hamile kalmaya yakın ve özellikle korona döneminde diyet yüzünden bazı gıdaları eksik almak zorunda kalırsa işte o zaman iki kere düşünmeli. karar kendisinin, hersey gönlüne göre olsun

Canjm nasılsin nasıl gidiyo
Uh, burada çok tepki var, biraz moralim bozuk açıkçası semracim. Ama iyi olmaya çalışıyorum, yarın denemelere başlıyorum Allah'ın izniyle. Hamilelik oluşursa, ilk sana yazacağım canim benim :)

Uh, burada çok tepki var, biraz moralim bozuk açıkçası semracim. Ama iyi olmaya çalışıyorum, yarın denemelere başlıyorum Allah'ın izniyle. Hamilelik oluşursa, ilk sana yazacağım canim benim :)
Takma canim insanlar herşeye konuşur konuşur adepte olmaya çalış Rabbim büyük sıkma güzel canını

Oh be, beni anlayan bir arkadas daha varmış. Coook teşekkür ederim. Hevesimi de kalbimi de kırıyor yaralayıcı yorumlar ama ölmek var dönmek yok :) uyguladigim şeyler sağlıklı beslenmek başka da birşey yok. Çok abartildi :) bu süreçte potasyumdan uzak durup, kalsiyum ağırlıklı besleniyorum ve hamile kalana kadar da böyle beslenecegim. Sonuç ne olursa olsun, pişman da olmayacağım. Anlamıyorlar azizim

Bu uslubunuzla ozur bile dileseniz, benim için gayet kıymetsiz.
Size birşey ispatlamakla mukellef değilim.
Ayrica ben doktor da değilim, tıbbi bilgim internette araştırdıklarimdan ibaret.
Kadının yumurtasinin elektrik yuklenmesi, artıyı veya eksiyi cekmesi olarak düşünebilir basitçe.
Ph ve asidik denge bu anlamda cinsiyet belirleyici olabilir.
"Olabilir" yani ihtimal..
Zahmet buyurup siz de okuyabilirsiniz. Inanip inanmamak kişisel tercihinize kalmış

Bu arada cinsiyeti erkek belirler tabii ki bu dogru.
Ama kadinin rahim ici ph ve asit orani gibi faktorlerin de, x'e veya y'ye daha uyumlu olduğu dönemler oluyor. Bu de yiyeceklerle mümkün olabiliyor. Tabii ki garantisi yok.
Bende bi drdan duymuştum kadın ve erkek birlikte belirlermiş bebeğin cinsiyetini sadece erkek değil.tabi şunuda bilmek lazım allah ol derse olur.

Ne kadar güzel duygularınızı ifade etmişsiniz sizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim tez zamnda size hayırlı bi evlat nasip etsin inşlh amiiiinnnn kimin duası kabul olur belli olmaz rabbim bu güzel duyguları sanada nasip etsin

Tatlım bende tam tersini yapıyorumkeşke allah ikimizinde gönlüne göre de verseydii ooooh ne güzel olurdu

Tatlım bende tam tersini yapıyorumkeşke allah ikimizinde gönlüne göre de verseydii ooooh ne güzel olurdu
Verecek inşallah. Ben inanıyorum, güzel enerji gönderiyorum evrene. Benim sağlıklı bir kızım, senin de sağlıklı bir oğlusun olacak. Hayal etmek de mi yasak? :)

Kocam da yapıyor diyorum ama amaçlar farklı. Herkes söylemiş olmak için yazıyor hala bir şeyler.
Ben yorumlari cok asagiya inmeden yazdim.Oyle bir sey var mi benim kizlarimda var oğlumda iki hamileligime de esimin dogum gününde kaldim.Bir seyler yapinca cinsiyet etkileniomus ilk defa duyuyorum.

Arkadaşlar, yiyeceklere göre erkeğin sperm kalitesi vs etkilenirken, kadının da o sermleri yumurtaya çekme gücü değişiyor. Daha önce çok tuzlu ve potasyum ağırlıklı beslenen kadınin yumurtası erkek spermleri çekerken, tamtersi beslenen kadınin yumurtasi dışı spermleri çekiyor. Çünkü yediklerine göre asidik veya alkali oluyor kadının vajinası Ya da devamlı et yiyen bir adamın spermi genel de erkeğe daha yatkın oluyor. Bunları DEVLET televizyonunda, Cumhurbaşkanı danışmanı Saraçoğlu anlatıyor hem de hergun. Bu ne ilk defa duymuş gibi üstüme üstüme geliniyor hayret ediyorum.

Merhaba hamıle kalamıyorum bende yiyeceklerin ne gıbı etkısı var ki gebelık ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…