- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Bilim diye savunduğunuz şeyin kesin bilgi olduğundan bile emin değilsiniz ya da kendinizi inandırmışsınız. Kürlerle kıza yatkın olacaklarmış mış. Yeşillik yiyorlarmış hm ne güzel çok bilimselmişBunca doktorun var
O kadar doktorun vardır bır bildiği. Ooo siz ne kadar konuşursanız konuşun, boş deyin. Ben okuduklarima bakarım :) bilim yalan söylemez. :)
Konuyu başka tarafa çekmeyin sağlıklı beslenmek suç dedigimi hatırlamıyorum.İnanan ne kayberder ki? Daha sağlıklı beslenecek işte ne güzel. :) Sebze meyve agirlikli beslenmek suç mu? :)
Niye saldırıyorsunuz, hayırdır? :) Konum hoşunuza gitmediyse, okumayın hanımefendi?Bilim diye savunduğunuz şeyin kesin bilgi olduğundan bile emin değilsiniz ya da kendinizi inandırmışsınız. Kürlerle kıza yatkın olacaklarmış mış. Yeşillik yiyorlarmış hm ne güzel çok bilimselmiş
Konu herkese açık burası sizin şahsi profiliniz değil uslubunuzu bozmayın saldırmak falan? Yazmamak tercihim olabilirdi, herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil sizin düşüncelerinizi doğru bulmadığımı yazdım ve bitti bu kadar.Niye saldırıyorsunuz, hayırdır? :) Konum hoşunuza gitmediyse, okumayın hanımefendi?
Teşekkür ederim bittiği için. :)Konu herkese açık burası sizin şahsi profiliniz değil uslubunuzu bozmayın saldırmak falan? Yazmamak tercihim olabilirdi, herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil sizin düşüncelerinizi doğru bulmadığımı yazdım ve bitti bu kadar
Hiç et ve bakliyat yememek pek sağlıklı beslenmeye girmiyor ama siz bilirsiniz.İnanan ne kayberder ki? Daha sağlıklı beslenecek işte ne güzel. :) Sebze meyve agirlikli beslenmek suç mu? :)
verdiğiniz önerileri ciddiye almayacak aklı selim kadınlarımız var neyseki. Herhalde bebeğiniz erkek olunca diyeti yanlış uygulamışım diyeceksiniz. Kusura bakmayın ama bu ne alternatif ne de modern tıp, düpedüz kocakarı hurafeleri.Yani, bilmez olur muyum hiç :) şuan gayet sağlıklı besleniyorum emin olun. Evet, herkese öyle anlatıp, isteyenleri yonlendirebilirim, eğer kızım olursa. Yediklerim sebze meyve zaten :)
Peki. :)verdiğiniz önerileri ciddiye almayacak aklı selim kadınlarımız var neyseki. Herhalde bebeğiniz erkek olunca diyeti yanlış uygulamışım diyeceksiniz. Kusura bakmayın ama bu ne alternatif ne de modern tıp, düpedüz kocakarı hurafeleri.
Aminnnnn, Allah razı olsun canım benim. İnan böyle umursamıyorum gibi yazıyorum onlara ama şuan moralim çok bozuk.Kadın sadece şansını deniyor kız olmazsa da en azından denedim diyebilmek için. Yoksa o da biliyordur herhalde inancı varsa bu duruma Allah’ın karar verdiğini. Gömmüşsünüz de gömmüşsünüz. Ne var yahu heves etmiş , bir de diyet deniyim demiş, sizin hiç hevesleriniz umutlarınız olmadı mı? :)
Konu sahibi hanımcığım sana da sağlıklı hayırlı bir kız evlat diliyorum. Sonucu buradan paylaşırsın değil mi
İyi de sorun kız bebek istemesi umut etmesi değil ki garip garip şeyler denemek istemesi bunları bilimsel diye savunması onlarda beni ilgilendirmez ama kız olursa burada bilgi vereceğim demesi sorun, insan sağlığı ile oynar haberi yok. Sebze diyeti için demiyorum belki denk gelmediniz ama ben başka bir konuda böyle bir yazısına denk geldim..Kadın sadece şansını deniyor kız olmazsa da en azından denedim diyebilmek için. Yoksa o da biliyordur herhalde inancı varsa bu duruma Allah’ın karar verdiğini. Gömmüşsünüz de gömmüşsünüz. Ne var yahu heves etmiş , bir de diyet deniyim demiş, sizin hiç hevesleriniz umutlarınız olmadı mı? :)
Konu sahibi hanımcığım sana da sağlıklı hayırlı bir kız evlat diliyorum. Sonucu buradan paylaşırsın değil mi
Hanımlar merhaba. İkinci çocuğu düşünüyorum bu muhtemelen son çocuğum olacak. bir oğlum var bir de kızım olsa iyi çok olurdu. Bunun için tavsiyeleriniz var mi? Sirke ile vajinal duş öneriliyor bu sirke elma sirkesi mi? Neler uygulaya bilirim, bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
Sizin hevesleriniz umutlariniz olmadı mı demissiniz oldu hanımefendi anne olmak için çabaladım tüp bebekle hamileyim. Nasipse sağlıkla kucağıma almak için duacıyım. Tedavi öncesi ve tedavi sürecinde asla sağdan soldan duyma kürler ile iş yapıp başarılı olursam size de söylerim demedim. Bu konu sahibine tepki gösterdim evet ama tepki gösterdiğim kısmı anlamınızı rica ediyorum. Burada amacım gömmek falan değil.Sirkenin amacı zaten o bölgeyi asidik yapmakmis. Kız spermler asitli ortamda yasayabildikleri diğerleri yasayamadiklari için. Bakalım, hayırlısı.
Siz ne anlatıyorsunuz? Bu bölümler, Kürlerle dolu, benim kurum sadece meyve sebze. On binlerce konu ve kişiyi bırakıp, beni mı buldunuz? Önceki mesajlarınızı kibledim hanımefendi. Tamamen rencide etmek için girdinz konuya ve devam ediyorsunuz.İyi de sorun kız bebek istemesi umut etmesi değil ki garip garip şeyler denemek istemesi bunları bilimsel diye savunması onlarda beni ilgilendirmez ama kız olursa burada bilgi vereceğim demesi sorun, insan sağlığı ile oynar haberi yok. Sebze diyeti için demiyorum belki denk gelmediniz ama ben başka bir konuda böyle bir yazısına denk geldim..
Sizin hevesleriniz umutlariniz olmadı mı demissiniz oldu hanımefendi anne olmak için çabaladım tüp bebekle hamileyim. Nasipse sağlıkla kucağıma almak için duacıyım. Tedavi öncesi ve tedavi sürecinde asla sağdan soldan duyma kürler ile iş yapıp başarılı olursam size de söylerim demedim. Bu konu sahibine tepki gösterdim evet ama tepki gösterdiğim kısmı anlamınızı rica ediyorum. Burada amacım gömmek falan değil.
Ben sizin sirkeli vajinal duşu alıntı yaptım yalnız diğer insanların kürlerinden bahsetmedim.Siz ne anlatıyorsunuz? Bu bölümler, Kürlerle dolu, benim kurum sadece meyve sebze. On binlerce konu ve kişiyi bırakıp, beni mı buldunuz? Önceki mesajlarınızı kibledim hanımefendi. Tamamen rencide etmek için girdinz konuya ve devam ediyorsunuz.
Onu sordum, soru sormak yasak mi? Taktiginiz şeyi, ben burada okudum zaten. Okuduğum yerlerde kimse sizin gibi çıkıp, ortalığı ayağı kaldırmadı. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Tekrar ediyorum, ben de burada okudum. Onlarca yerde!Ben sizin sirkeli vajinal duşu alıntı yaptım yalnız diğer insanların kürlerinden bahsetmedim.
Ortalığı neden ayağa kaldırayım hanımefendi? Çıkıp kkda konu konu sizi mi anlattım burada konuşuyoruz işte. Ayrıca size cevap vermedim ki diğer soru yönelten kişiye yazmıştım.Onu sordum, soru sormak yasak mi? Taktiginiz şeyi, ben burada okudum zaten. Okuduğum yerlerde kimse sizin gibi çıkıp, ortalığı ayağı kaldırmadı. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Tekrar ediyorum, ben de burada okudum. Onlarca yerde!
Beni de alintiladiniz ve mecburen gördüm!Ortalığı neden ayağa kaldırayım hanımefendi? Çıkıp kkda konu konu sizi mi anlattım burada konuşuyoruz işte. Ayrıca size cevap vermedim ki diğer soru yönelten kişiye yazmıştım.
Normal, siz de sürekli böyle konular açıyorsunuz ben de sizi görüyorum öyle düşünün esip gürlemeyin boşuna.Beni de alintiladiniz ve mecburen gördüm!
Anlaşamadığımız nokta şu sanıyorum, isteyen istediğini dener, yapar. Ancak bunu, kız erkek çocuk isteyen kadınları yanlış yönlendirerek ( kürlerle, beslenmeyle vs) yapmasının sakıncalı olduğunu söylüyorum. Üstelik tıpa dayandırılarak.Kadın sadece şansını deniyor kız olmazsa da en azından denedim diyebilmek için. Yoksa o da biliyordur herhalde inancı varsa bu duruma Allah’ın karar verdiğini. Gömmüşsünüz de gömmüşsünüz. Ne var yahu heves etmiş , bir de diyet deniyim demiş, sizin hiç hevesleriniz umutlarınız olmadı mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?