• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızım olacak mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun. Keşke bir kız kardeşim, ablam olsaydı derken, şimdi de bir kızım olsaya itti beni bu yalnızlık hissi. Minik bir oğlum var, bana çok düşkün, dünya tatlısı, Allah'ım bana bağışlasın, ona aşığım ama onunla bile konuşmayacağım, paylaşmayacağım şeyler olacak. Duaniza kocaman bir amin benden.
Hani dedim ya kız evlat bambaşka çok şükür iki prensesim var bin şükür diyorum iki kız kardeşler büyüyünce birbirlerine kol kanat gelirler sırdaş olurlar bana arkadaş olurlar rabbim isteyen herkese varsin inşllh sana içten bi dua ettim inşşlh sende bu duyguyu yaşarsın.bide bi tane oğlum isterdim ne gelirse başım gözüm üstüne biz burda cinsiyet ayırımı yapmıyoruz kimse yanlış anlamasın ben ilkin istedim ikinci kızımda erkek olsun çünkü çevre baskısı çok oldu kız olduğunu öğrendiğimde bi an bende şaşırdım ama bin şükür allaha hep tşk ettim rabbime iyiki iki kız oldu

Bu zamana kadar çok az kişiyi kıblemisimdir. Ama bundan sonra, sorduğum konu harici yorum yapan, sadece rencide etmek için gelen, bilmislik ve ukalalik taslayan, kendince dalga geçen her yorumu kibleyecegim. Yeter ya. İnsanlar buraya bir umut bir şeyler yapmaya, belki de olmazi oldurmaya çalışıyor, oradan birileri çıkıp, aaa hahahah böyle değil şöyle, şöyle değil böyle diyip, kocaman insanlara çocuk gibi akıl veriyor. Arkadaşlar, emin olun burada kopyala yapıştır yazdığınız birçok şeyi ben ezbere biliyorum. O yüzden. Lütfen rica ediyorum, insanların umitleriyle başka yerde dalganizi geçin ya da en iyisi hiç geçmeyin!
Canım boşuna uğraşma ağzı olan konuşuyor seni beni yada bizim gibi cinsiyet ayırımı yapmadan allahtan bişeyler dileyenleri anlamalarını bekleme biz burda cinsiyet ayrımı yapmıyoruz millettttt bunu anlayınnnnnnnnnn ama boş anlamazlar 🤫

Canım boşuna uğraşma ağzı olan konuşuyor seni beni yada bizim gibi cinsiyet ayırımı yapmadan allahtan bişeyler dileyenleri anlamalarını bekleme biz burda cinsiyet ayrımı yapmıyoruz millettttt bunu anlayınnnnnnnnnn ama boş anlamazlar 🤫
Cinsiyet ayrımı yapıldığından bahseden olmadı, kız erkek olsun diye yapılan saçma sapan “uygulamalara” atıfta bulunuldu.. bir okusanız, okuyup anlasanız!

Cinsiyet ayrımı yapıldığından bahseden olmadı, kız erkek olsun diye yapılan saçma sapan “uygulamalara” atıfta bulunuldu.. bir okusanız, okuyup anlasanız!
Boşverin hanımefendi çünkü yanlış anlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Okuduklarını doğru anlayamıyorlar. Yazdıklarımızın açıklamasını yapmak zorunda değiliz bence.

Başa dönüp sizin ve diğer arkadaşın yazılarını okudum.öncelikle anlaşalım benim lafım cinsiyet ayrımı yapanlaraydı.bir ikinicisi yanlış bi anlaşmadan dolayı birbirinize yüklseliyorsunuz.iki taraffında haklı olduğu taraflar var fakat birbirinizi anlamamaya çalışıyorsunz arkadaşlar

İn
Hani dedim ya kız evlat bambaşka çok şükür iki prensesim var bin şükür diyorum iki kız kardeşler büyüyünce birbirlerine kol kanat gelirler sırdaş olurlar bana arkadaş olurlar rabbim isteyen herkese varsin inşllh sana içten bi dua ettim inşşlh sende bu duyguyu yaşarsın.bide bi tane oğlum isterdim ne gelirse başım gözüm üstüne biz burda cinsiyet ayırımı yapmıyoruz kimse yanlış anlamasın ben ilkin istedim ikinci kızımda erkek olsun çünkü çevre baskısı çok oldu kız olduğunu öğrendiğimde bi an bende şaşırdım ama bin şükür allaha hep tşk ettim rabbime iyiki iki kız oldu
Beni anladığın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim. Rabbim senin de gonlundekini nasip eder inşallah. Kızlarını sana bağışlasın rabbim, sağlıklı uzun omurleri olsun.

Cokkk teşekkür ederim, haklısın, mesajların gerçekten cok iyi geldi. Burada böyle arkadaşların varligini görmek çok güzel. Keşke herkes senin gibi anlayışlı olsa.

Cokkk teşekkür ederim, haklısın, mesajların gerçekten cok iyi geldi. Burada böyle arkadaşların varligini görmek çok güzel. Keşke herkes senin gibi anlayışlı olsa.
Canım bende senin gibiyim elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kalmıştır.burda binlerce yazı var akıl sır veremediğimiz ama birbirimizi daha kibarca eleştirebiliriz ya neler neler yazılıyor

Canım bende senin gibiyim elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kalmıştır.burda binlerce yazı var akıl sır veremediğimiz ama birbirimizi daha kibarca eleştirebiliriz ya neler neler yazılıyor
Gerisi Allah'a kalmış desen de, devam ediyorlar kendi kendilerine kalp kırmaya. Allah içimizi biliyor, sen anlamışsın zaten ne yapmaya çalıştığımı, eh bu da bana yeter :)

Benim de bir oglum var. Ilk çocuğumun erkek olmasini cok istemiştim. Yine bir oglum olsa cok isterim ammaaa 2 erkek cocugunun bir araya gelmesine nasil dayanırım bilmem 🤣 kudururlar hep dayanamam
Kiz kardesim ablam da yok, cok isterim kızım olmasını.
Ben de 2 erkek cocugun üzerine doğmuşum. Hep cok kiymetliydim hala öyleyim 🤣
Umarim sizin de sağlıkla gonlunuze gore bir kızınız olur

Öncelikle merhaba konu sahibi🙌🏼 Kız çocuk istemek elbette çok doğal bir durum tıpkı kızı olanın erkek bebek istemesi gibi. Rabbim hayırlı ve sağlıklı kız çocuğu nasip etsin sana🙏🏼♥️ Ama gel gelelim kesinlikle yargılamak dalga geçmek değil bu, yanlış anlama, benim şahsi fikrim kadının beslenme şekli ile ilgili bir durum değil bu; biyolojik olarak yani, cinsiyeti erkek faktörü belirliyor maalesef. Maalesef deme sebebim de şu; kadın ile alakalı bir durum olsa hani bi nebze derim evet şunu şunu yesem belki kız olma ihtimali olur diye. O yüzden cinsiyet için girilen çabaları uygun bulmuyorum bu tamamen şahsi fikrim, yine de Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah🙏🏼♥️

tam "cinsiyeti erkek belirler" diye yazacaktım ki az önce birisi daha yazmış. Diyetle olma ihtimali ancak ve ancak eşinizin beslenmesi ile olabilir, cinsiyette yumurtanın rolü yok, emin olduğum bir bilgidir, kendiniz de araştırabilirsiniz

Benim de bir oglum var. Ilk çocuğumun erkek olmasini cok istemiştim. Yine bir oglum olsa cok isterim ammaaa 2 erkek cocugunun bir araya gelmesine nasil dayanırım bilmem 🤣 kudururlar hep dayanamam
Kiz kardesim ablam da yok, cok isterim kızım olmasını.
Ben de 2 erkek cocugun üzerine doğmuşum. Hep cok kiymetliydim hala öyleyim 🤣
Umarim sizin de sağlıkla gonlunuze gore bir kızınız olur
Aminn. Sizin de gonlunuzdeki olur inşallah. Ben de iki erkekten sonra gelmişim dünyaya ve çok kıymetliydim. :)

Öncelikle merhaba konu sahibi🙌🏼 Kız çocuk istemek elbette çok doğal bir durum tıpkı kızı olanın erkek bebek istemesi gibi. Rabbim hayırlı ve sağlıklı kız çocuğu nasip etsin sana🙏🏼♥️ Ama gel gelelim kesinlikle yargılamak dalga geçmek değil bu, yanlış anlama, benim şahsi fikrim kadının beslenme şekli ile ilgili bir durum değil bu; biyolojik olarak yani, cinsiyeti erkek faktörü belirliyor maalesef. Maalesef deme sebebim de şu; kadın ile alakalı bir durum olsa hani bi nebze derim evet şunu şunu yesem belki kız olma ihtimali olur diye. O yüzden cinsiyet için girilen çabaları uygun bulmuyorum bu tamamen şahsi fikrim, yine de Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah🙏🏼♥️
Amin, inşallah. Böyle kırıcı olmayan yorumlara varım. Ne güzel yazmissiniz, saygı duyuyorum görüşlerinize.

Bu arada cinsiyeti erkek belirler tabii ki bu dogru.
Ama kadinin rahim ici ph ve asit orani gibi faktorlerin de, x'e veya y'ye daha uyumlu olduğu dönemler oluyor. Bu de yiyeceklerle mümkün olabiliyor. Tabii ki garantisi yok.

Bu arada cinsiyeti erkek belirler tabii ki bu dogru.
Ama kadinin rahim ici ph ve asit orani gibi faktorlerin de, x'e veya y'ye daha uyumlu olduğu dönemler oluyor. Bu de yiyeceklerle mümkün olabiliyor. Tabii ki garantisi yok.
bu nasıl olabiliyor?
gerçekten bu konuda bana birkaç kaynak gösterin, bir tane olsa yeter
rahim içinin x veya y kromozomuna uygunluğu hakkında, ortamdaki ph dengesinin olacak erkek spermini yok edip ortamdaki kadın spermlerini öne çıkaracağını, bu arada zaten döllenecek olan erkek spermini de öldürdüğünü falan mı iddia ediyor bu çalışmalar? yoksa birisi oturup mantık yürütmüş ve ortada hiçbir destekleyici çalışma olmadan isteyen annelere umut olsun diye diyet mi satıyor?
Bana bir tane bilimsel bir kaynak gösterin, özür dileyeceğim sizden

Ay dayanamadım ben de yazacağım.

Kız çocuğum olmasını isterim ama şuan bir bebeğim olsun sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun düşüncesindeyim. Zaten hiç çocuğum olmuyor kız çocuğum olsun diye uğraşmaya kalksam hepten denk getiremem:(

Ama anlamadığım başkası bunun için uğraşıyor bize göre yanlış da olsa uyguladığı diyet var... eee bize zararı ne? Ben bebeğim olsun diye bir saat bacağımı indirmedim geçende 😀saçma ama yaptım. tıbbi bir ispatı olmadığı halde buhara oturanlarımız var.
Yani bize zararı olmayan bir düşünce için neden insanlardan tıbbi bilgi istiyoruz? Neler neler dönüyor dünyada.. kız çocuğu olması için tatlı bir heves içine girmiş bir kadın niye sinirlendiriyor vazgeçirmeye çalışıyoruz.

Back
X