- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Şu an yaptığınız diyet nasıl bir diyet ?
Diyeti kocanın yapması gerekmiyor mu cinsiyeti erkek belirliyor sonuçta
Rabbim gonlune gore saglikli versin insallah insaniz kizi olanda oglu olsun ister twbiki Allah ne verirse basimizin ustune ben soyle soyliyim ben kizima tup bebek vesilesi ile kavustum tedavi sirasinda sadece et yedim diyebilirim hatta aglamistim artik yesillik yemek istiyorum diye ev yemegi yapan yer aramistik yani yemekle ilgilimi onu bilemedimTuzdan uzak, yeşil sebzelerle ve süt urunleriyle beslendigim, etten, bakliyatlardan , kafeinden, asitli içeceklerden uzak durdugum bir diyet yapıyorum. Saraçoglunun bakla, havuç, bal, badem ve ispanaktan oluşan listesini de iki haftadır uyguluyorum.
Rabbim gonlune gore saglikli versin insallah insaniz kizi olanda oglu olsun ister twbiki Allah ne verirse basimizin ustune ben soyle soyliyim ben kizima tup bebek vesilesi ile kavustum tedavi sirasinda sadece et yedim diyebilirim hatta aglamistim artik yesillik yemek istiyorum diye ev yemegi yapan yer aramistik yani yemekle ilgilimi onu bilemedim
İnşallah, amin.Oğlu olan kiz, kızı olan oglan isteyebilir ama bunun icin diyet yada ona göre ilişki günleri falan bana sacma geliyo.. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat versin ins..
yiyeceklerin cinsiyet belirledigini sanmıyorum dediginiz gibi diyet olsaydı yazdıklarını ben o ay yedim hem ben hem eşim yedi hatta ben sizin yazdıgınız yiyecekelri tükettim ki hamile kalabiliyim diye kaldımda şükür ama erkek bebegim olacak
Önce hayırlısı saglıklı sıhhatlisi olsun sonra gönlünüzdeki olsun inşallahKesin değil hiçbir yöntem tabii ki. Böyle beslenip, yumurtlamadan iki gün önce beraberlik kuralına da uymak gerekiyor sanıyorum. Ona rağmen yine erkek oluyorsa geleceği varmış deriz. :)
Amin, cümlemize inşallah. Ovulasyon takibine bir ay önce başladım. Kafamda bir yol haritası oluştu. Bu ay ki reglden sonra iki gün bekleyip, çünkü regl biter bitmez ilişki de erkek bebek getirebiliyormus, yumurtlama olabiliyormuş vs, regl bitiminde iki gün bekleyip, ovu zamanından iki gün önce bırakacağım.Allah gönlünüze göre versin insallahOvulasyon takibi yapiyor musunuz? Evetse ne zamandir acaba?
Hayırli olsun canim topigin uğurlu gelsin inseAllahElifAsel54 canim, bu da benim topigim :)
Aminnn.Hayırli olsun canim topigin uğurlu gelsin inseAllah
Amin, cümlemize inşallah. Ovulasyon takibine bir ay önce başladım. Kafamda bir yol haritası oluştu. Bu ay ki reglden sonra iki gün bekleyip, çünkü regl biter bitmez ilişki de erkek bebek getirebiliyormus, yumurtlama olabiliyormuş vs, regl bitiminde iki gün bekleyip, ovu zamanından iki gün önce bırakacağım.
13 Kasım gibi :) inşallah canımm.hadi bakalim güzel haberler bekliyoruz :) bat ne zaman?
Kurban olduğum allah bazılarımız kız evlat bazılarımız erkek evlat ister allahın hikmettinden sual olmaz derler benim de kız evladım var şunı söylim kız evlat banbaşka ya gerçekten anlatılmaz rabbim ikisinden de eksik etmesin bende gebelik düşünüyorum fakat ben rabbimden bi erkek evlat diliyorum umarım rabbim banada bu duyguyu yaşatsın allahım canı günülden diliyorum ki sanada bu duyguyu yaşatsın benimde bildiğim duyduğum okuduğum kadarıyla yeme içme etkiliyormuş kız evlat istiyorsan ki bunu oytun ertaç hoca söylemişti limon asitli yiyecek ve içecekler peynir yoğurt bunlar kız olma ihtimalini yükseltiyormuş bide erkek evlat için ise havuç patates hamur işi seyler eşinin maden suyu içmesi tatlı vs.etkilermiş.bide ilişkiden sonra sola yatmak.allahım hepmizin gönlüne göre hayırlısını versinHanımlar, Allah bağışlasın bir oğlum var. Bir de kızım olsun çok istiyorum ve bunun için dört aydır diyet yapıyorum. İki hafta önce de i. Saraçoglunun kürüne başladım. Bu ay gebelik planlıyorum ve umarım çok uzamaz, bekletmez yavrum beni. Bu son hamileliğim olacak, bu yüzden belki de çok ciddiye aldım bu işi.
Biliyorum, sağlıklı evlat iste diyenleriniz, ne farkeder diyenleriniz olacak. Elbette herşeyden önemlisi sağlık ama istiyorum ya. Sağlıklı bir kızım olsun çok istiyorum.
Eğer hamile kalırsam ve kızım olduğu ortaya çıkarsa denediklerimi bu başlık altında paylaşacağım. Yalnız degilim biliyorum, benim gibi kızı olsun isteyen arkadaslarimi bu başlığa bekliyorum. Sizi seviyorum kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?