- 7 Eylül 2024
- 285
- 57
- 13
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yaşımda 45, 1 yıla yakın doğal denedik olmadı ardından aşılama denedik o da olmadı tüp bebek tedavisine karar verdik. Yaştan dolayı biraz zor oluyorYas 43 .Bu qy tüp bebeğe ara verdik kendimiz deneyelim dedik adet günüm perşembe.ama 1 haftadır kasiklarimda batma kramp vardi bel ağrısı vs .qma bugun adet olacakmışım gibi bi ağrı var.yani o ağrılarla bu aynı degil
Aynen öyle. Bakalim perşembe adet olursam tedaviye devamBenim yaşımda 45, 1 yıla yakın doğal denedik olmadı ardından aşılama denedik o da olmadı tüp bebek tedavisine karar verdik. Yaştan dolayı biraz zor oluyor
Öyle düşünmeyin lütfen benimkinde tutunma kanaması filan olmamıştı herkeste olmuyor o önceki gebeliğmde de olmuştu değişiyor yani8.-9.-10. günlerde yerleşme(tutunma)kanaması oluyor. Bu olursa tutmuştur ama eğer olmadıysa tutmama ihtimali var ama genede kesinlik yok. Birde genel belirtilerle olmayabilir her zamanki adette olduğu zaman ve aynı belirtiler olur![]()
Tamamdır, tedavi sırasında aklınıza bir soru takılırsa çekinmeden sorabilirsiniz.Aynen öyle. Bakalim perşembe adet olursam tedaviye devam![]()
İnsaAllah hayırlı sonuçlar alırsınızMerhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacaktı. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı, en sonun sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok, hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, çikolata kisti vesaire yok ve herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh,fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh:0,48 /Fsh:13,1/ E2:31,0 .Yumurta
toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisindede döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için genetik test istiyorduk 5. gün biyopsisiyle, fakat doktorumuzun dediği aynen şu "bazı embriyolarda genetik test yapılamıyor, genetik test için embriyolar dayanamayabilir, boşuna kalitesini düşürmeye gerek yok" dedi ve 4.günde gelişimlerinin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.gün gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, beyaz(süt gibi) akıntı, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin:) 1 Martta kan testi vericem. Sonucumu sizlerle paylaşacağım. Sizce azda olsa bir ihtimal var mı?
Kızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. NegatifMerhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacaktı. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı, en sonun sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok, hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, çikolata kisti vesaire yok ve herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh,fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh:0,48 /Fsh:13,1/ E2:31,0 .Yumurta
toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisindede döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için genetik test istiyorduk 5. gün biyopsisiyle, fakat doktorumuzun dediği aynen şu "bazı embriyolarda genetik test yapılamıyor, genetik test için embriyolar dayanamayabilir, boşuna kalitesini düşürmeye gerek yok" dedi ve 4.günde gelişimlerinin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.gün gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, beyaz(süt gibi) akıntı, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin:) 1 Martta kan testi vericem. Sonucumu sizlerle paylaşacağım. Sizce azda olsa bir ihtimal var mı?
Merhaba bende sizin gibi yaşım 44 1kere mehmet reşit asoğlunda 41 yaşındayken denemem oldu 3 yumurtayla başladık sonra 1 yumurta dolu çıktı maalesef oda embriyo sağlıklı gelişmediği için olumsuz oldu transfer bile olmadı sonra 43 yaşımda bürükselde yücel karamanda başlangıçta 4 yumurta vardı çok sevinmiştim ama sadece 2si gelişti ve yumurta toplanırken yine 1 tane dolu yumurta çıktı piezzo ile döllenme sağlandı doktorum pgt yaptırmamı önerdi ve 5. güne gelmişti ama yinede yeterli değil hücresi denilip 6.güne bekletildi ve sonrada hücresi yeterli gelişim göstermedi denilip iptal oldu çok üzücü oldu şimdi yine düşünüyorum doktorunuz kimdi acaba ve şehir neresi sizinki ümit verici inşallah olumlu sonuç alırsınız.Merhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacaktı. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı, en sonun sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok, hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, çikolata kisti vesaire yok ve herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh,fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh:0,48 /Fsh:13,1/ E2:31,0 .Yumurta
Bursada tedavi görüyorum, Acıbadem Hastanesinde Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu :)Merhaba bende sizin gibi yaşım 44 1kere mehmet reşit asoğlunda 41 yaşındayken denemem oldu 3 yumurtayla başladık sonra 1 yumurta dolu çıktı maalesef oda embriyo sağlıklı gelişmediği için olumsuz oldu transfer bile olmadı sonra 43 yaşımda bürükselde yücel karamanda başlangıçta 4 yumurta vardı çok sevinmiştim ama sadece 2si gelişti ve yumurta toplanırken yine 1 tane dolu yumurta çıktı piezzo ile döllenme sağlandı doktorum pgt yaptırmamı önerdi ve 5. güne gelmişti ama yinede yeterli değil hücresi denilip 6.güne bekletildi ve sonrada hücresi yeterli gelişim göstermedi denilip iptal oldu çok üzücü oldu şimdi yine düşünüyorum doktorunuz kimdi acaba ve şehir neresi sizinki ümit verici inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Hayırlısı olsun bakalım sonuçlarınızı bekliyorum. Süreç içerisinde bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)Ben de pazartesi tekrar başlıyorum hayirlisia
eğer imkanınız varsa hiç beklemeden ilk reglide opu ve transfer yaptırın. yaşımızda dolayı azalan hormonlar transfer döneminde yerine geliyor ve beklemeden yapılan işlemlerde bence daha iyiHayırlısı olsun bakalım sonuçlarınızı bekliyorum. Süreç içerisinde bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)
Evet haklısınız fakat ben bu sefer negatif çıkarsa artık bırakmayı düşünüyorum, doğal denemek istiyorum 1 yıl :)eğer imkanınız varsa hiç beklemeden ilk reglide opu ve transfer yaptırın. yaşımızda dolayı azalan hormonlar transfer döneminde yerine geliyor ve beklemeden yapılan işlemlerde bence daha iyi
sonuç alınıyor
Amin, darısı emek veren herkeseİnsaAllah hayırlı sonuçlar alırsınız
merhaba nasıl memnun musunuz şuan fiyatlar ne ?Bursada tedavi görüyorum, Acıbadem Hastanesinde Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu :)
Merhabalar, güzel haberlerinizi bekliyorum, ben Bursa Acıbadem Hastanesinde Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu doktorumuz, inanılmaz memnunum, herşeyi olması gerekenin en iyisini yapıyor bende 45 yaşında ikiz hamile kaldım, fakat maalesef düşük oldu, bu aydan itibaren hayırlısı olana kadar doğal yolla deneyeceğiz kürlerle fln, çoğu kişi tüp bebekte başarısız olup doğal yolla tekde olanları çok duydum, yakınlarımdanda var. Sizlere inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm. Herkesin müjdeli haberlerini bekliyorummmmmerhaba ben de 40 yaşındayım 5 tüp bebek geçmişim var 3 ü kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
şuan şırnakta ikamet ediyorum eşimin işi nedeniyle haziran temmuz gibi tayin olacağız istanbul ve çevre illerini düşünüyoruz özellikle tedavi için bahçeci ve memorial hastanelerini şu ana kadar bayağı olumlu yorumlarıyla karşılaştım sizler nerede hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? malum yeni sene yeni fiyatlar son fiyatlar nedir?
maddi manevi malum yorucu bir süreç bebek için tüp mide ameliyatlıyım
pco var diyeceklerim bunlar olumlu haberleri alırız diye canıgönülden inanıyorum amin cümlemiz için amin
Merhaba, üzülmeyin bende 45 yaşımda ikizler hamileydim fakat düşük oldu, imkansız değil umudunuzu kesmeyin, bu aydan itibaren doğal yolla deneyeceğiz olana kadar kürlerle falan. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirim. Sizlerinde iyi haberlerini bekliyorummBen de tüp bebek sürecindeyim. Bu süreci yaşayan herkese sabır diliyorum, hepimiz mutlu sonuca sağlıkla kavuşalım inşallahGerçekten zor bir süreç. 41 yaşındayım, bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 tane yumurtam var. Eşimde hareketli sperm neredeyse yok. İlk testte 0 çıktı. İkinci testte %1 iyileşme oldu . Vitamin ile desteklendi.mikro enjeksiyon yapılacak. Beş günlük bekleme sürecine girdik.çok heyecanlı ve stresliyim
Umarım olumlu olur.Herkese sevgiler
![]()