- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Saraçoglunun kolay hamile kalma kuru var. Tamamen doğal yiyeceklerden olusan. Bir bakın YouTube da videosu da var. Ayrıca burada okuduğum kadarıyla, çörek otu, bal ve tarçın kuruyle hemen o ay hamile kalan çok. Burada sayfa sayfa topigi var. Yine soğan kuruyle hamile kalan çok. Burala bakın, araştırın. Bu forum bunlarla ve deneyip hamile kalanlarla dolu.Bızım 1 yıl oldu tam bugun evleneli. Ve olmuyor dogal yolla cok uzgunum bu yuzden
Ayy cok sagolun ınsallah sizinde kızınız olurSaraçoglunun kolay hamile kalma kuru var. Tamamen doğal yiyeceklerden olusan. Bir bakın YouTube da videosu da var. Ayrıca burada okuduğum kadarıyla, çörek otu, bal ve tarçın kuruyle hemen o ay hamile kalan çok. Burada sayfa sayfa topigi var. Yine soğan kuruyle hamile kalan çok. Burala bakın, araştırın. Bu forum bunlarla ve deneyip hamile kalanlarla dolu.
Doktora gittiniz mi kürler hormonel dengeleri bozabilir. Önce bir doktora danışın gerekli testleri yapsınlar eğer gitmediysenizBızım 1 yıl oldu tam bugun evleneli. Ve olmuyor dogal yolla cok uzgunum bu yuzden
Aminnn inşallah.Ayy cok sagolun ınsallah sizinde kızınız olur
Doktora başvurdun mu ben evliliğimin ikinci yılında düşündüm olmadı ki hiçbir sıkıntı olmamasına ramen moral çok önemli bu süreçte sabır etmen lazım lgüzelim ben aylarca denedim ki inşllh sende öylede olmaz bak şuan kızlarım var ve tekrar düşünüyorum benim için annelik hayal diyordum olmayacak birdürü saçma düşüncelere girdim sende yada eşinde bir sıkkıntı var mıBızım 1 yıl oldu tam bugun evleneli. Ve olmuyor dogal yolla cok uzgunum bu yuzden
Amiin çok sağolun ne güzel bir duaa... Rabbim sizin de gönlünüzden geçeni nasip edip hakkınızda hayırlı eylesin inşallahNe kadar güzel duygularınızı ifade etmişsiniz sizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim tez zamnda size hayırlı bi evlat nasip etsin inşlh amiiiinnnn kimin duası kabul olur belli olmaz rabbim bu güzel duyguları sanada nasip etsin
Çok etkili canım ama cinsiyet belirlemede degil mesela türk kahvesi erkeklerde prostat önlüyor sperm kalitesi ni arttırıyor sarımsak sogan da öyleMerhaba hamıle kalamıyorum bende yiyeceklerin ne gıbı etkısı var ki gebelık ıcın
İkimizinde sorunu %50 bende aniden kilo alısı ve adet olamama basladim yeni daha Bı kac aydır esimde covıd den sonra sperm degerlerı yerle bir oldu ikimizde yarım olduk ikimiz de de sorun var napcaz bılmıom bu gelecek ay asılama olacak.Doktora başvurdun mu ben evliliğimin ikinci yılında düşündüm olmadı ki hiçbir sıkıntı olmamasına ramen moral çok önemli bu süreçte sabır etmen lazım lgüzelim ben aylarca denedim ki inşllh sende öylede olmaz bak şuan kızlarım var ve tekrar düşünüyorum benim için annelik hayal diyordum olmayacak birdürü saçma düşüncelere girdim sende yada eşinde bir sıkkıntı var mı
Banada biri dedi ılıskı den once turk kahvesi esin ıcsın dedi demek dogru. Yalnız benim adam baykus gıbı zaten yatamıyor gece uykusu gelmez bunu da ıcınce dusunemıyorum hahahÇok etkili canım ama cinsiyet belirlemede degil mesela türk kahvesi erkeklerde prostat önlüyor sperm kalitesi ni arttırıyor sarımsak sogan da öyle
İkimizinde sorunu %50 bende aniden kilo alısı ve adet olamama basladim yeni daha Bı kac aydır esimde covıd den sonra sperm degerlerı yerle bir oldu ikimizde yarım olduk ikimiz de de sorun var napcaz bılmıom bu gelecek ay asılama olacak
Çok geçmiş olsun Cnm aşılama için çok erken değil mi gerçi drn daha ii bilirİkimizinde sorunu %50 bende aniden kilo alısı ve adet olamama basladim yeni daha Bı kac aydır esimde covıd den sonra sperm degerlerı yerle bir oldu ikimizde yarım olduk ikimiz de de sorun var napcaz bılmıom bu gelecek ay asılama olacak.
yanlış anlamayın ama bu cinsiyet için uydurulmuş diyetler çok saçma ...güzel beyninizi yormayın böyle şeylerle ...Allah ne yazdiysa o olacak...dua bile bunun önüne geçmiyor ...ağlayarak sizlayrak dua etsen bile kızım veya oğlum olsun diye , yinede kaderine yazilan çocuklar seni bulacak ...denemediğim şey kalmadı benimde etmediğim dua ama Allah'ın dediği oldu ...hayırlısı olsun :)
Bu arada siz neler denediniz ?yanlış anlamayın ama bu cinsiyet için uydurulmuş diyetler çok saçma ...güzel beyninizi yormayın böyle şeylerle ...Allah ne yazdiysa o olacak...dua bile bunun önüne geçmiyor ...ağlayarak sizlayrak dua etsen bile kızım veya oğlum olsun diye , yinede kaderine yazilan çocuklar seni bulacak ...denemediğim şey kalmadı benimde etmediğim dua ama Allah'ın dediği oldu ...hayırlısı olsun :)
Merhaba sizin denediğiniz yöntemleri bende okudum araştırdım. Çoğu kişi tepki vermiş hani cinsiyet erkekten gelir VS. Bu, yöntemler boş gibi. Tabi ki herkes herşeyden önce eli ayağı düzgün aklı, fikri yerinde hayırlı bir evlat ister.. Ama bazı insanların içinde de bir istek oluyor çoğu kişi bunu anlamıyor. Mesela siz annenizi kaybettiğiniz için kız bebek istemişsiniz. Bende kızımı kaybettim hamileyken. O yüzden o acıyı biraz hafifletir belki diye bir kız daha istiyorum onun yerine bağrıma basarım diye..kimse kimsenin psikolojinisini anlamaz maalesef. Rabbim hayırlısını versin. Yumurtlamadan önce ilişkiyi kesmek. Yediklerimizle de alakası var araştırma yaptıkça öğreniyorsunuz. Doktorların söylediği ve araştırdığım kadarıyla bildiğim bir iki yöntem daha var isterseniz size de yazarım. Bende ilk adetten sonra çalışmaya başlayacağım.. Bende lan pıhtılaşması var o yüzden düşüklerim de var rabbim sağ salim gelen bebekler nasip etsinBunca doktorun var
O kadar doktorun vardır bır bildiği. Ooo siz ne kadar konuşursanız konuşun, boş deyin. Ben okuduklarima bakarım :) bilim yalan söylemez. :)
Amiiinnn tüm.isteyenlere inşallah. Yontemlerinizi yazarsani sevinirim. :) Biz bizi anlıyoruz, bu yeter bana.Merhaba sizin denediğiniz yöntemleri bende okudum araştırdım. Çoğu kişi tepki vermiş hani cinsiyet erkekten gelir VS. Bu, yöntemler boş gibi. Tabi ki herkes herşeyden önce eli ayağı düzgün aklı, fikri yerinde hayırlı bir evlat ister.. Ama bazı insanların içinde de bir istek oluyor çoğu kişi bunu anlamıyor. Mesela siz annenizi kaybettiğiniz için kız bebek istemişsiniz. Bende kızımı kaybettim hamileyken. O yüzden o acıyı biraz hafifletir belki diye bir kız daha istiyorum onun yerine bağrıma basarım diye..kimse kimsenin psikolojinisini anlamaz maalesef. Rabbim hayırlısını versin. Yumurtlamadan önce ilişkiyi kesmek. Yediklerimizle de alakası var araştırma yaptıkça öğreniyorsunuz. Doktorların söylediği ve araştırdığım kadarıyla bildiğim bir iki yöntem daha var isterseniz size de yazarım. Bende ilk adetten sonra çalışmaya başlayacağım.. Bende lan pıhtılaşması var o yüzden düşüklerim de var rabbim sağ salim gelen bebekler nasip etsin
Allah sabır versin.Hamilesiniz galiba yine bildiğiniz bizimle paylaşırsanız sevinirim Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinMerhaba sizin denediğiniz yöntemleri bende okudum araştırdım. Çoğu kişi tepki vermiş hani cinsiyet erkekten gelir VS. Bu, yöntemler boş gibi. Tabi ki herkes herşeyden önce eli ayağı düzgün aklı, fikri yerinde hayırlı bir evlat ister.. Ama bazı insanların içinde de bir istek oluyor çoğu kişi bunu anlamıyor. Mesela siz annenizi kaybettiğiniz için kız bebek istemişsiniz. Bende kızımı kaybettim hamileyken. O yüzden o acıyı biraz hafifletir belki diye bir kız daha istiyorum onun yerine bağrıma basarım diye..kimse kimsenin psikolojinisini anlamaz maalesef. Rabbim hayırlısını versin. Yumurtlamadan önce ilişkiyi kesmek. Yediklerimizle de alakası var araştırma yaptıkça öğreniyorsunuz. Doktorların söylediği ve araştırdığım kadarıyla bildiğim bir iki yöntem daha var isterseniz size de yazarım. Bende ilk adetten sonra çalışmaya başlayacağım.. Bende lan pıhtılaşması var o yüzden düşüklerim de var rabbim sağ salim gelen bebekler nasip etsin
Amiiinnn tüm.isteyenlere inşallah. Yontemlerinizi yazarsani sevinirim. :) Biz bizi anlıyoruz, bu yeter bana.
Kızınız için üzüldüm bu arada. Allah yeniden bir kız cocugu nasip etsin inşallah.
Hayır kızlar hamile değilim bu eski takvimin kalmış kaybettim bebeğimin takvimi. Aralık ayında tekrar deneyeceğim inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Benim ekstra bildiklerim belki sizde biliyorsunuzdur burda göremedim ama Sirkeli su. Ve Orgazm olmamak. Oh seviyesi için Tabi ki hiçbiri kesin değil ama belki şansı artırır.Allah sabır versin.Hamilesiniz galiba yine bildiğiniz bizimle paylaşırsanız sevinirim Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?