- 7 Ocak 2025
- 103
- -323
- 11
- 50
- Konu Sahibi gunebakan8
-
bende okumasını istiyorum iyi bir mesleği olsun istiyorum iyileşsin yaraları geçsin istiyorum. iletişim kurmak için çabalıyormOkurken sinirlerim bozulduu , umarım kızınız üniversiteyi kazanır istediği mesleğe sahip olur ve sizden kurtulur. O sizin çocuğunuz diye her isteğinizi yerine getirmek zorunda değil, o ayrı bir birey bunu kabullenin ve kızı rahat bırakıngencecik kızın psikolojisini bozmussun istemediği halde cemaat evine göndermişsin. Neyseki kız çok zeki biri ve geleceği için ders çalışıyor, umarım kurtulur sizden. Duvarında olan posterini, yırtmak nedir ya? Rimel de sürer makyaj da yapar, sevgilisi de olur. Sizin gibi baskı yapan aileler yüzünden hayattan, her şeyden soğuyor bu kızlar.
evet aynen öyle artık açıklayamayacağım teşekkür ederim.Aynen katılıyorum yarısına kadar okudum resmen insanları bunlatmak için mahsus açılmış bir konu gibi
evet eşim öyle biri kızım değil korkuyorum çünkü bazen çekilmez oluyor ama kızımın okumayı istemesine karışmasın diye uğraıyorum veya başka istekleri için zor bir insan kızım okusun zaten.Baba mi dinlemeyen ve anlamayan biri? Ben size soruyorum eşinizden korkuyor musunuz? Kızınızı babasına ezdiriyor musunuz?
Korkuyor tabi ya dese ya bi bakalım ehhh senle mi uğraşacam çocuğum elden gidiyor ebenin köyüne başlarım diye diyemez ki neden?Çünkü erkeğe karşı gelmek günahBaba mi dinlemeyen ve anlamayan biri? Ben size soruyorum eşinizden korkuyor musunuz? Kızınızı babasına ezdiriyor musunuz?
günah evet ama karşı gelememe sebebim günah değil rica ediyorum konu aile içim olmasın teşekkür ediyorum.Korkuyor tabi ya dese ya bi bakalım ehhh senle mi uğraşacam çocuğum elden gidiyor ebenin köyüne başlarım diye diyemez ki neden?Çünkü erkeğe karşı gelmek günah
Konu gerçekse o kız günde iki posta dayak yiyordur bunlardan, bu kafa yapısındakiler için böyle bi kız cehennem taşı demektir, dövmek sevaptır cunku... Çoktan öldürmüşler çocuğu, ellerinde kalacak diye korkuyor haspam.Baba mi dinlemeyen ve anlamayan biri? Ben size soruyorum eşinizden korkuyor musunuz? Kızınızı babasına ezdiriyor musunuz?
konuşmuyor işte cevap vermiyor bana bazen bakmıyor bile şuan enazından onu yapmak istiyorumsiz tek yapın madem. onu anladığınızı bilsin. tümden kolu kanadı kırık, kimse beni anlamıyor kafasıyla atılmasın hayata. arkasında hep destek olduğunuzu bilsin.
hayır böyle birşey hiç yaşanmadı dövmek sevaptır diye bir düşğncem yok olmadıda.Konu gerçekse o kız günde iki posta dayak yiyordur bunlardan, bu kafa yapısındakiler için böyle bi kız cehennem taşı demektir, dövmek sevaptır cunku... Çoktan öldürmüşler çocuğu, ellerinde kalacak diye korkuyor haspam.
Mesela ne okusun? Nasıl okusun?bende okumasını istiyorum iyi bir mesleği olsun istiyorum iyileşsin yaraları geçsin istiyorum. iletişim kurmak için çabalıyorm
Böyle bir babası varken kızınızın odasında durup kimseyle konuşmaması çok normal değil mi? Anneler kızlarının arkasında dururlar kocanın uydusu olmazlar. Hele ki anne ve baba arasında böyle bir çatışma varsa. Siz kızınızı kazanacak yaşı kaybetmişsiniz.evet eşim öyle biri kızım değil korkuyorum çünkü bazen çekilmez oluyor ama kızımın okumayı istemesine karışmasın diye uğraıyorum veya başka istekleri için zor bir insan kızım okusun zaten.
Ama babası veya kardeşleri arada dövüyor değil mi?hayır böyle birşey hiç yaşanmadı dövmek sevaptır diye bir düşğncem yok olmadıda.
Kızınızı bir sabah uyandığında bileklerini kesmiş yada kendini asmış bulursanız ne yapacaksınız düşündünüz mü? Kızınız depresyon yüzünden heleki yara çıkartacak kadar stres altındayken patlama yaşayabilir. Kaç sayfa yazıldı hala kafanıza basmıyor, gidin kızınızın sırtını sıvazlayın, yaşadıkları için özür dileyin istediği meslek için yanında olduğunuzu destek olacağınızı söyleyin bu kadar. Merak etmeyin günaha girmezsinizhayır böyle birşey hiç yaşanmadı dövmek sevaptır diye bir düşğncem yok olmadıda.
çok solcu kafa nasıl oluyor?iyiliğini istedik maneviyatıa olsun istedik. liseye gitmesin demedik okumasın demedik. sadece düşünce olarak değişik. üstteki bayanında dediği gibi çok solcu bir kafası var.
teşekkür ederim bende okurdum çocukken elimden gazete dergi düşürmezdim eğer tekstile verilmeseydim okurdumda. kızımın dini eğitim almasını istedim liseyide okusun istedim enbaşta hayır dediğinde ilerde anlar dedim ama abisinde olduğu gibi olmadı kimseyle anlaşmak istemedi sessiz kaldı sayısal okumak istiyorum dedi ama mecbur dil bölümü seçti gücüm yok dedi onu okutamadım. annemden sonra böyle düşündüm o giidnce kimsesşz kaldım ama kızımın amca kızına ben zaten kimsesizim dediğini duyunca takatim kesildi. okusun ama gitmesin kopmasın benden sağolun.Burada ne üniversitede okuduğunu söyleyen hesaplar görüyoruz, sizin yazabildiğinizin yarısı kadar yazamıyorlar. Öğrenci demeye bin şahit istiyor. Sizin yazım tarzınız gayet güzel, aklı başında birisi olduğunuzu düşünüyorum.
Kızınızı 6 yıl kursa vererek hata etmişsiniz. Evet muhafazakar her aile çocuklarına dini eğitim vermek ister, iyi niyetlerle. Ama yolunuz ve yönteminiz yanlış olduğu için ters tepmiş. Çocuğu çok sıkmışsınız. İstediği gayet normal şeyleri öcü gibi görüyorsunuz.
Ama asıl sorun eşinizde. Eşiniz böyle olmasa siz de daha rahat biri olacaksınız belli ki. Kızınız, sizin evladınız, canınız. Onu babasına karşı korumak ve hedefleri için yardım etmek sizin göreviniz. Eğer yanında olup elini tutmazsanız, onu iyice kaybedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?