- 8 Şubat 2024
- 3.216
- 4.388
-
- Konu Sahibi bomboshayattayim
Onu bende merak ediyorum ya. Taş olsa çatlardı. Konu sahibi bizi çatlattı, kendi kayboldu.Kardeşte iğrenç biri orasi ayrida
Karşıdaki adam açık kapi birakmasa eniste şunu bunu al diyebilir miydi?
Ne münasebet kizim git anan baban ablan alsin der konuyu kapatırdı.
Fırsat bu fırsat yavsamazdi mikrop
Burada sürekli erkek kardeşinin karısıyla kocasindan şüphelenen bir kadın vardı.
Ki yüksek ihtimalle şüpheleri doğruydu.
Adam onlara ev veriyor,tatile karısıyla basbasa çıkmıyor illa başında kocası bile olmasa o kadınıda tatilde istiyordu.
Sürekli bir hediyeler flortlesme vardı.
Defalarca ve yıllarca konu açıp durdu bizi sinir hastasi etti.
Yok şu şöyle mi böyle mi diye ahlaksızlığa göz yumdu.
Yapması gereken şey kardeşine karin böyle davraniyor diye o ikisini rezil edip boşanmalarıydi.
Konu sahibininden o modu alıyorum.
Ki açık açık yakalamis sadece şüphede yok
Ya adam zengin. Ailenin yere düşmeden gökte yiyesi var adamı. O yüzden kadın da erkek kardeşi de göz yumuyor. En son adam borcum var diye kandırıp resmen boşamıştı ama evli hayatı yaşıyolardı. Erkek kardeşini boşatma planları yapıyodu, hadi şimdi de yapsın.Onu bende merak ediyorum ya. Taş olsa çatlardı. Konu sahibi bizi çatlattı, kendi kayboldu.
Avukat demişti zaten meşhur herkesin bildiği . Erkek affeden hiç görmedim diye . Ama kadin affediyor oda sevdiğinden değil maddi sıkıntı , aile desteği olmaması , toplumda damgalanmak . Sosyal devlet olarak kadinlar korunsa çoğu kadin boşar zaten memleketteBöyle kadınlar yüzünden erkekler çok rahat aldatıyor. Geçende başka sitede bir içerik gördüm, erkekler şeyi tartışıyordu: Aldatılan kadın öldürülmeli mi :)
Kadınlar ise en mide bulandırıcı şeylerde bile Konya ovası gibi davranıyor. Tanımadığı erkekle aldatılınca affeden bir erkeği bile nadir bulursun, bir de şuna bak!
Aman düzenim bozulmasın, aman tek başıma ne yaparım.. Kimisi tembellikten çalışmak zor geldiğinden. Kimisi ise cidden ailesi arkasında olmayacağı toplumda DUL KADIN olarak yer edinemeyeceği için. İkincisini anlıyorum bir nebze de olsa ama sırf kocam çalışıp bana bakıyor şimdi kim iş bulacak kim kendi ayakları üzerinde duracak diye düşünen kadınlara zerre saygım yok.Avukat demişti zaten meşhur herkesin bildiği . Erkek affeden hiç görmedim diye . Ama kadin affediyor oda sevdiğinden değil maddi sıkıntı , aile desteği olmaması , toplumda damgalanmak . Sosyal devlet olarak kadinlar korunsa çoğu kadin boşar zaten memlekette
Kadin çalışmalı zaten ne olursa olsun çalışmalı . Evet bazı karınlara çalışmak zor geliyor geçinemiyor ona rağmen çalışmıyor . Bir erkekten bu ekonomide para isteyecegine calisAman düzenim bozulmasın, aman tek başıma ne yaparım.. Kimisi tembellikten çalışmak zor geldiğinden. Kimisi ise cidden ailesi arkasında olmayacağı toplumda DUL KADIN olarak yer edinemeyeceği için. İkincisini anlıyorum bir nebze de olsa ama sırf kocam çalışıp bana bakıyor şimdi kim iş bulacak kim kendi ayakları üzerinde duracak diye düşünen kadınlara zerre saygım yok.
Kardeşinizin haberi varmı sizin bildiğinizden? Bu ne biçim insanmış ya boşansanız o el oğlu olacak Peki ya kardeşiniz nasıl Bukadar karektersiz olmuşİyi geceler. Eşim beni kız kardeşim ile aldattı. Bunu kabul edemiyorum. 6 yıldır evliyim çok güzel giden bir evliliğim vardı. Ta ki eşimin telefonunda mesaj yakalayana kadar. Kız kardeşimle cinsel konuşmalarını yakaladım. Tensel temas hiç olmadı bundan eminim. Ama gene de kabullenemiyorum 5 ysşında kızım var. Babasına çok düşkün bende eşimi çok seviyorum. Bu hayatta beni eşimden başka kimsenin sevdiğine inanmazdım.. Ne baba sevgisi gördüm ne anne ne kardeş… Eşim beni o kadar güzel sevmişti ki.. Şimdi yapayalnız kaldım kimsem yok hayatta.. Kız kardeşim de hep karşılık vermiş.. çok kötüyüm ne yapabilirm ne olır bana yardım edin. Affetsem çok mu aciz bi insan olurum. Ama kızım babasız çok üzgün
Çalışıp para kazandığı halde boşanmak için bir sürü sebebi olan kadınlar sırf boşanmış kadın olmamak için çekiyor her türlü pisliği. Teyzem boşandı diye herkes tavır aldı ona herkesi sildi kendine hayat kurdu.Aman düzenim bozulmasın, aman tek başıma ne yaparım.. Kimisi tembellikten çalışmak zor geldiğinden. Kimisi ise cidden ailesi arkasında olmayacağı toplumda DUL KADIN olarak yer edinemeyeceği için. İkincisini anlıyorum bir nebze de olsa ama sırf kocam çalışıp bana bakıyor şimdi kim iş bulacak kim kendi ayakları üzerinde duracak diye düşünen kadınlara zerre saygım yok.
Tensel temas hiç olmadı bundan eminim. Ama gene de kabullenemiyorum 5 ysşında kızım var. Babasına çok düşkün bende eşimi çok seviyorum. Bu hayatta beni eşimden başka kimsenin sevdiğine inanmazdım
tam olarak böyle bir insan olduğunuz için aldatıldınızçok kötüyüm ne yapabilirm ne olır bana yardım edin. Affetsem çok mu aciz bi insan olurum. Ama kızım babasız çok üzgün
İğrenç bir durum kardeş degil yuva da ki düşman resmen eşinde iğrenç bir adam.Evi başlarına yikardım herhaldeİyi geceler. Eşim beni kız kardeşim ile aldattı. Bunu kabul edemiyorum. 6 yıldır evliyim çok güzel giden bir evliliğim vardı. Ta ki eşimin telefonunda mesaj yakalayana kadar. Kız kardeşimle cinsel konuşmalarını yakaladım. Tensel temas hiç olmadı bundan eminim. Ama gene de kabullenemiyorum 5 ysşında kızım var. Babasına çok düşkün bende eşimi çok seviyorum. Bu hayatta beni eşimden başka kimsenin sevdiğine inanmazdım.. Ne baba sevgisi gördüm ne anne ne kardeş… Eşim beni o kadar güzel sevmişti ki.. Şimdi yapayalnız kaldım kimsem yok hayatta.. Kız kardeşim de hep karşılık vermiş.. çok kötüyüm ne yapabilirm ne olır bana yardım edin. Affetsem çok mu aciz bi insan olurum. Ama kızım babasız çok üzgün