- 3 Nisan 2023
- 2.222
- 4.506
- 25
-
- Konu Sahibi bomboshayattayim
Aynı.Ay noldu acaba onların son durum
Konunun örgüsü ve soruyu soran hanımın tavrı bir gerçeküstü gelmişti. Bir de baktım ki yepyeni bir heapYazdığımın muhatabının siz olduğunu neden sandınız anlayamadım. Ben direk olarak konu sahibesi için yazmıştım.
Konunun örgüsü ve soruyu soran hanımın tavrı bir gerçeküstü gelmişti. Bir de baktım ki yepyeni bir heap
Yazmıştınız ve dikkatimi çekti… ben de diğer kullanıcılara baktım içlerinde en yenisi benden soruyu soran hanım olarak…
Neyse sesimizi çıkarıp soru sormayalım iğrençliklere… madem yeni üyeyiz ağırdan alalım biraz
Bu iş sadece gece mi oluyorEvet eminim uzak şehirlerde yaşıyoruz eşim evden işe gelir benden ayrı tek gecesi olmadı
Kızınız üzgün çünkü o serefsizligi anlayacak yaşta değil , kızınızı bahane etmeyin lütfen bu durumun görmezden gelinmesi size daha büyük zarar verirİyi geceler. Eşim beni kız kardeşim ile aldattı. Bunu kabul edemiyorum. 6 yıldır evliyim çok güzel giden bir evliliğim vardı. Ta ki eşimin telefonunda mesaj yakalayana kadar. Kız kardeşimle cinsel konuşmalarını yakaladım. Tensel temas hiç olmadı bundan eminim. Ama gene de kabullenemiyorum 5 ysşında kızım var. Babasına çok düşkün bende eşimi çok seviyorum. Bu hayatta beni eşimden başka kimsenin sevdiğine inanmazdım.. Ne baba sevgisi gördüm ne anne ne kardeş… Eşim beni o kadar güzel sevmişti ki.. Şimdi yapayalnız kaldım kimsem yok hayatta.. Kız kardeşim de hep karşılık vermiş.. çok kötüyüm ne yapabilirm ne olır bana yardım edin. Affetsem çok mu aciz bi insan olurum. Ama kızım babasız çok üzgün
Belliki aile ahlak kavramı yok kocanda baldızına kardeş gözüyle bakmalıydı kız çocuğumu güvenip emanet etmezdimİyi geceler. Eşim beni kız kardeşim ile aldattı. Bunu kabul edemiyorum. 6 yıldır evliyim çok güzel giden bir evliliğim vardı. Ta ki eşimin telefonunda mesaj yakalayana kadar. Kız kardeşimle cinsel konuşmalarını yakaladım. Tensel temas hiç olmadı bundan eminim. Ama gene de kabullenemiyorum 5 ysşında kızım var. Babasına çok düşkün bende eşimi çok seviyorum. Bu hayatta beni eşimden başka kimsenin sevdiğine inanmazdım.. Ne baba sevgisi gördüm ne anne ne kardeş… Eşim beni o kadar güzel sevmişti ki.. Şimdi yapayalnız kaldım kimsem yok hayatta.. Kız kardeşim de hep karşılık vermiş.. çok kötüyüm ne yapabilirm ne olır bana yardım edin. Affetsem çok mu aciz bi insan olurum. Ama kızım babasız çok üzgün