Kocamın ailesi özellikle kız kardeşi yuvamızı yıkacak nasıl kurtarırım…?

Kuzenimin eşi. Biz kuzenimle yakın oturuyorduk. Bu takmıştı bana, benim kulvarımda değildi görüşmemeyi tercih ediyordum, merhaba merhaba diyordum sadece. Vay sen niye beni evine çağırmıyorsun dedi önce, ok dedim çağırdım. O gün de hiç unutmam 14 şehidimiz vardı haberler açıkladı çok keyfim kaçmıştı. Bizim evde bir karaoke odası vardı. Dedi karaoke yapalım, ben de dedim benim keyfim yok bak gencecik çocuklar şehit olmuş istersen sen yap. Yok illa yapalım bilmem ne ama nasıl cazgır, Allahım nerden çağırdım dedim. Açtım ona yaptı. Ben söylemedim. Sosyal medyanda paylaşsana etiketlesene beni diyor. Güzelce anlatıyorum yok. Dedim bence sen eve git ben senin gibi gamsız boş insanlardan hoşlanmıyorum. Herkes evinde olsa daha iyi olur.
Ay bu kendini yerlere atmaz mı? Sitenin her yerine sesi gidiyor sinir kriziymiş. Aradım kocasını al götür bu deli mdiir nedir benden uzak durun dedim.
Neyse gittiler, ama bana takmış, benimle konuşmak görüşmek zorundasın, niye biz arkadaş olmuyoruz hayır olacağız falan. Allahım herkese söylüyorum, herkes de diyor e arkadaş ol işte ne olacak. Dedim beni tanımıyor gibi konuşmayın ben olmam. Ya ben ona karışmıyorum o da bana karışmasın gül gibi yaşayıp gitsin herkes diye.
Kocamla özel hayatımla ilgili gece yarısı mesajlar atardı. Şunu yapıyo musunuz bunu yapıyor musunuz. Engelledim. Kocasından yazıyor. Kuzenimi de dedim engelledim onu da. Yeni hat alıyor. En sonunda ben evimi taşıdım.
Ama kurtulamıyorum tabi. Böyle böyle tonla şey. Bu çok cahildi büyü müyü her şeyi biliyor bunlar.
Takmıştı bana kısaca. 3 yılda pert oldum.
Sonra kocasından boşandı. Benim çok sonra haberim olmasına rağmen benim onun yuvasını yıktığımı söyledi, benim adıma fake hesaplar açıp insanlarla cinsel içerikli konuşmalar yapmış. Savcılıkta çıktı davam vardı düşünün. Üstünden 8 yıl geçti hala yeni hesap açıp istek atar. Ben engelledikçe o hesap açmaktan bıkmadı asbhsskslsmssksk
Uzunca mı desem kısaca mı desem olay böyle.
Abooo bu ne len, bence size aşık olmuş bu.

Haksizsiniz ve israrci bunalticisiniz birakin kardesler konussun gidip yanlarina olay cikarmak neden ayrica hani cook kucuk cocugunuz vardi nasil hemen kalkip gidebildiniz demekki isteyince gidebiliyorsunuz ailesine destek olmaniz gerekirdi bebek hastaysa yemek yapar gonderirsiniz sizinki bahane olmus cok belli esinizde onlarin hakli oldugunu dusunmese size boyle davranmazdi biraz kendi hatalarinizi gorun yani

Kuzenimin eşi. Biz kuzenimle yakın oturuyorduk. Bu takmıştı bana, benim kulvarımda değildi görüşmemeyi tercih ediyordum, merhaba merhaba diyordum sadece. Vay sen niye beni evine çağırmıyorsun dedi önce, ok dedim çağırdım. O gün de hiç unutmam 14 şehidimiz vardı haberler açıkladı çok keyfim kaçmıştı. Bizim evde bir karaoke odası vardı. Dedi karaoke yapalım, ben de dedim benim keyfim yok bak gencecik çocuklar şehit olmuş istersen sen yap. Yok illa yapalım bilmem ne ama nasıl cazgır, Allahım nerden çağırdım dedim. Açtım ona yaptı. Ben söylemedim. Sosyal medyanda paylaşsana etiketlesene beni diyor. Güzelce anlatıyorum yok. Dedim bence sen eve git ben senin gibi gamsız boş insanlardan hoşlanmıyorum. Herkes evinde olsa daha iyi olur.
Ay bu kendini yerlere atmaz mı? Sitenin her yerine sesi gidiyor sinir kriziymiş. Aradım kocasını al götür bu deli mdiir nedir benden uzak durun dedim.
Neyse gittiler, ama bana takmış, benimle konuşmak görüşmek zorundasın, niye biz arkadaş olmuyoruz hayır olacağız falan. Allahım herkese söylüyorum, herkes de diyor e arkadaş ol işte ne olacak. Dedim beni tanımıyor gibi konuşmayın ben olmam. Ya ben ona karışmıyorum o da bana karışmasın gül gibi yaşayıp gitsin herkes diye.
Kocamla özel hayatımla ilgili gece yarısı mesajlar atardı. Şunu yapıyo musunuz bunu yapıyor musunuz. Engelledim. Kocasından yazıyor. Kuzenimi de dedim engelledim onu da. Yeni hat alıyor. En sonunda ben evimi taşıdım.
Ama kurtulamıyorum tabi. Böyle böyle tonla şey. Bu çok cahildi büyü müyü her şeyi biliyor bunlar.
Sonra kocasından boşandı. Benim çok sonra haberim olmasına rağmen benim onun yuvasını yıktığımı söyledi, benim adıma fake hesaplar açıp insanlarla cinsel içerikli konuşmalar yapmış. Savcılıkta çıktı davam vardı düşünün. Üstünden 8 yıl geçti hala yeni hesap açıp istek atar. Ben engelledikçe o hesap açmaktan bıkmadı asbhsskslsmssksk
Kuzen eşi bayaa bayaa sorunluymuş yalnız. Kuzeniniz hic psikolojik tedavi falan düşünmedi mi eşi için? Bu davranışlarin normal olmadığını anlıyordur eminim. Evli bir bayana (karşıdaki bayan da olsa)gece gece mesaj atmak nedir. Gerçi sonraki yaşadıklarınız da normal değil. Evlerden ırak...

Büyüden sebep konu kapanınca biraz süsleyip pusleyip yine yazma gereği duymussunuz da burdaki insanlar salak değil.Eski konunuz gayette akıllarda. Sonuna kadar okumadım bile. Yine noktayla virgülü tatile yolladiginiz için okuyamadım. Muhtemelen biri çok haklısın desin diye bekliyorsunuz ısrarla ama üzgünüm şahsen bana haklı gelmediniz. Olumsuz herşeye bir bahanenizin olması haklı olduğunuz anlamına gelmiyor.
Ayrıca forum için bir fikrim var. Noktalama işareti kullanmayanlarda banlansa güzel olmaz mı diye düşünüyorum🤔

Onceki konundan biliyorum görumcen hakli , gecen konuda kimse sana hak vermeyince yeniden baska türlü anlatmissin .🥱

Büyüden sebep konu kapanınca biraz süsleyip pusleyip yine yazma gereği duymussunuz da burdaki insanlar salak değil.Eski konunuz gayette akıllarda. Sonuna kadar okumadım bile. Yine noktayla virgülü tatile yolladiginiz için okuyamadım. Muhtemelen biri çok haklısın desin diye bekliyorsunuz ısrarla ama üzgünüm şahsen bana haklı gelmediniz. Olumsuz herşeye bir bahanenizin olması haklı olduğunuz anlamına gelmiyor.
Ayrıca forum için bir fikrim var. Noktalama işareti kullanmayanlarda banlansa güzel olmaz mı diye düşünüyorum🤔
O zaman kocam bana vurdu demişti. Belki adam vurmadı bile.

Görümcenizin sizi sevmeme nedeni neydi yani daha önce yaşadığınız bir sebepten dolayı mı yoksa ortada bir sebep yokken mi böyle bir hale geldiniz bunu merak ettim.
Ne olursa olsun insanın önceliği kendi ailesi olmalı tabiki de çocuğunuz hastayken onunla ilgilenmeniz doğru olan. Ortada yanlış bir durum yok aslında. Üçüncü kişiler yüzünden (bu eşinizin kardeşi dahi olsa) huzursuzluk ve kavga yaşamak gerçekten çok sinir bozucu bir durum haklısınız. Ama eşinizi karşınıza alıp konuşmalısınız sonuç olarak eşinizin artık birincil ailesi siz ve çocuğunuz bu nedenle kardeş, anne, baba dahi olsa başkalarının fikirlerinden etkilenerek hareket etmemesi gerekir. Bu sınırı koymak en doğru olan. Ne yazık ki ilişkiyi kesmek mümkün değil ama yapılacak en doğru şey o sınırı koymayı becerebilmek olur.

Sen geçende konuyu açmıştın.
Bu görümce sana kendi ailenden daha çok sahip çıkmıştı, siz evlenirken her şeyinizi eşinin ailesi yapmıştı, kınana kadar... sen de eşin görümcene bir hediye alacak diye olay çıkartmıştın. Kaynanan hastalanınca yüzlerine bile bakmamıştın. Sonra bu olaylar çıkmıştı.
Bu ikinci konuda nasıl değiştirip, eksik anlattıysan bu yazılanlarda yine eksik vardır.
O kişi tuba değil miydi ya?

Geçenki konuda gittim kayınvalideye hastanede baktım diyordunuz şimdi ziyarete gittim diyorsunuz.
Benim anladığım ziyaret saatlerinde gidip nasılsın anne deyip gelmişsiniz ha o da yeter tabii ama baktım,ettimlik bir şey yok.
Bir de kardeşler konuşurken zırt pırt aramışsınız üstüne yanlarına gidip teklifsiz oturmuşsunuz ama ben ne oluyor anlamadım,şaşkındım deyip durmuşsunuz.
Neyine şaşkınsınız?
Bıraksaydınız iki kardeş konuşsun kocanız da dolar mı dolmaz mı görürdünüz ama siz bir nedenle ya kendinize ya kocanıza güvenmemişsiniz ki onları baş başa bırakmak istememişsiniz garip yani.
Ben haklı bulamadım sizi

Nasıl bir manyağa denk gelmişsiniz 😕

ay maşallah nasıl manyak!

Kuzen eşi bayaa bayaa sorunluymuş yalnız. Kuzeniniz hic psikolojik tedavi falan düşünmedi mi eşi için? Bu davranışlarin normal olmadığını anlıyordur eminim. Evli bir bayana (karşıdaki bayan da olsa)gece gece mesaj atmak nedir. Gerçi sonraki yaşadıklarınız da normal değil. Evlerden ırak...
Ooo o da çok çabaladı ama terasa çıkıp “ben deli miyim kendimi atacağım” diyordu. Geçti gitti tabi de Allah uzak etsin öyle insanları.

X