- 7 Kasım 2023
- 1.649
- 2.737
- 40
- Konu Sahibi hayatcokzor16
Geçen aynı konuyu açtı. Kendi ailesi kına düğün hiçbir şeye karışmamıs. Kınayı görümce yapmış. Düğün ve eşyaları erkek tarafı almış, doğumdan sonra KV gelmiş ilgilenmis. İhtiyaç duyduğu zaman eşinin ailesi hep yanında olmuş. Ama KV sağlık sorunu yaşayınca ilgilenmemiş. Görümce kıskanç ve hased değil, konu sahibini sorunlu. İnsanları kullanıp işin bitince atamazsın kenara.
Üstelik bence kendini haklı göstermek için kendi yaptığı şeyleri saklıyor. ben öyle hissediyorum.
Arkadaş yukarıda özetlemiş. O nedenle kızdıkBu evliligimi kurtaracak siniz O kadar lafa küfüre eşinizin ve o görümce mi borulcemi el hareketine rağmen.Evliginizi yiyip bitiren size zerre saygısı olmayan eşiniz dediğiniz kişi.Bu evlilikten cacık olmaz bozuk salata gibi Kusura bakmayın nasıl bu kadar haklı olduğunuz konuda bana hatalarımi söyleyin diyorsunuz.O hareket çeken parmağı kırarım .Bu zulmü çekemem ben.Burdan yutarsaniz gidip az hareket çektin bide suratıma daha agirini çek diyip elini ayağını öperseniz bu insanların zaten kendinize saygınız yok onu anladım belki Esim dediğiniz kişi size bir şans daha verir.Yalniz bundan sonra suratiniza tükürürlerse sulalecek çok afedersiniz Yarabbi Şükür den baska bişey demeyeceksiniz bu kosulla Üyeler sizi haksız bulmuş ama orasını anlamadım eski konularinizi bilmiyorum animsamadim olayı böyle okuyunca yorumum bu fakat eski konularda bambaşka ise bilemem.