yani eşle gelince sorun yok
eniştenin işi varsa gelemesse tehlike
ben konuşurum bayanlar. bu konuda konuşurum. arkadaşlarımı kendim gibi seçtiğim için asla olmaz. eminim bundan.
ben konuşurum bayanlar. bu konuda konuşurum. arkadaşlarımı kendim gibi seçtiğim için asla olmaz. eminim bundan.
evet zaten o enistenin evin hanimina tehlikeli yaklasma ihtimali de yok.:teytey:
E tabiki sizin hayatınız sizin tercihiniz ama olurda bir gün dosttunuzdan darbe alırsanız (inşallah olmaz ama hayat bu)büyük konuşmamak gerektiğini bir kere düşünürsünüz...
arkadasim ayni bakiyoruz ayni. siz nereye bakiyorsaniz ben de oraya bakiyorum.
soylediginize katilmak icin oyle dedim. tek basina gelen kadina guvenmiyorlar ama esi de gelirse o kocaya guveniyorlar. bunun sacmaligini vurgulamak istedim. o koca evin hanimini bi kenarda sikistirirsa ne olacak? yani kadina tek basina guvenilmiyor da kocasi olan erkege guveniliyor.
netice itibariyiyle asna fisne pesinde olan kadin da erkek de her sekilde, her ortamda yapar. birinin evine gitti, kaldi diye boyle bi ahlaksizligi olmayan adam/ kadin, aniden abuk subuk davranmaz.
Valla kızarsanız kızın içimde tutamıcam ha...
Eşine güvenmek çok güzel birşey.
Ama arkadaşına ne kadar güveniyorsun sen?
Bir gün değil 2 gün değil... 2 hafta...
Arkadaşını ve eşini ne kadar seversen sev ne kadar güvenirsen güvenn.. İnsanların içinde uyuyan bi şeytan vardır... Onu uyamdırma istersen..
Bu devirde insanların ne yapıcağı belli olmuyor...
Yüzüne gülüp arkandan kuyu kazan çok oluyor...
Ben bunu bilirim bunu söylerim kadın erkek farketmez evine alırsan yatılıya sonuçlarına katlanırsın...Ha belki bişi olmaz ama ya olursa...?
Küçük ayrıntılar önemsiz gibi görünsede en önemli şeylerdir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?