şaka mı)))))))
msn den tanıştığın bir kız arkadaın almanyaya yanına gelecek kocanla tanıştıracaksın ve siz de kalacak
yok asla inanmam :)))))))
Aynen canım onuda geçtim benim başıma gelse bende istemezdim hadi iki üç gün neyse de 2 hafta olmaz...ben eşimin erkek arkadaşının iki hafta boyunca bizim evimizde kalmasını asla kabullenmezdim , oda kabullenmemekte haklı sengözlerimebaksanab
arkadaşlıklar da bence bekar insanların evlilerin evin de yatıya kalması olmaz...eşim en yakın arkadaşını bile yatıya eve çağırmaz...gelir tv dvd izleriz, yemek yeriz, sohbet ederiz ve kalkar gider...sonra hadi diyelim ki kalmak zorunda kaldı en çok maksimum 1 gece oda mecburiyet olursa..
kaldı ki msn arkadaşım evime kocamın yanına gelecek yatılı misafirim olacak...2-3 gün bile olmaz...gelir tanıştırırım misafir olarak ağırlarım ama yatıya başka yere güle güle ...cidden şaka gibi-tatlicadiarzu-
şaka mı)))))))
msn den tanıştığın bir kız arkadaın almanyaya yanına gelecek kocanla tanıştıracaksın ve siz de kalacak
Ablacim benim anladigim kadariyla msnde tanismamis. Konuyu yazan abla önceden Türkiyede yasadigi icin arkadasini taniyor ama almanyaya gelin geldigi icin msnde görüsüyorlar. Ben öyle anladim yani...
şunuda düşün senin eşin bekar bir arkadaşını ve msn'den tanıdığıı arkadaşını evine davet etse üstelik sana danışmadan davet etse o an msnde seninde dediğin gibi tabi gel buyur dese ve o kişinin üstelikte bekar olan bu erkeğin sizin evde 2 hafta kalma durumuna nederdin???
canim ben arkadasimi msn den tanimiyorum benim liseden beri arkadasim yani cok yakin bizim baglarimiz kopmadi ben buraya evlensemde her izinde mutlaka görüstük ve ayni zamanda msnden de görüsüyoruz ama neyse ben bu meseleyi hallettim sayilir canim tesekkür ederim ben yinede sana a.s.
şaka mı)))))))
arkadaşlıklar da bence bekar insanların evlilerin evin de yatıya kalması olmaz...eşim en yakın arkadaşını bile yatıya eve çağırmaz...gelir tv dvd izleriz, yemek yeriz, sohbet ederiz ve kalkar gider...sonra hadi diyelim ki kalmak zorunda kaldı en çok maksimum 1 gece oda mecburiyet olursa..
kaldı ki msn arkadaşım evime kocamın yanına gelecek yatılı misafirim olacak...2-3 gün bile olmaz...gelir tanıştırırım misafir olarak ağırlarım ama yatıya başka yere güle güle ...cidden şaka gibi-tatlicadiarzu-
canım yinede evine bekar birini sokman üstelik sizde 2 hafta kalıcak olması her haliyle o evde senden başka bir bayan olucak üstelik bekar olucak yatması kalkması herşeyi o evde 2 hafta boyunca bence pek mantıklı gelmedi ama sen bilirsin eş senin ev senin yuva senin ...
ben sizin gibi düsünemiyorum arkadaslar maglesef esim öyle bir karaktere sahip degil ve eger bu kadarcik seylerle hazir vaziyette kurt misali birinin üzerine atliycaksa bunu en yakin zamanda görmüs olurdum tabi söylemesi kolay diyceksiniz ama öyle esimde bu düsüncemi iyi bilir oda benim gibi düsünür ömür boyu sakinamam ben onu baskalarinda degilmi kendi terbiyesini herkes kendisi versin bence ayrica yine söylüyorum msnden arkadasim olmadi yillar önceden 12 seneden bahsediyorum hanfendi lise arkasimdi o benim sizede tesekkür ederim önemseyip bir kac satirda olsa yazip düsüncenizi söylediginiz, paylastiginiz icina.s.
bu cümlenin üzerine ne denir. aynen bu fikirdeyim. çok haklısınız. o tebriği arkadaşımız hakediyor. o yazısına da rebimi verdim. beni çok etkiledi çünkü...............canım haklısın eşin seni seviyor ki eşisin..sakınılan göze çöp batar...kendinize güvendiğiniz ve arkadaşınızı kıskanmadığınız için tebrikler..
evet bitanem öyle ama ne farkeder ki... sonuçta iki hafta yani :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?