yani türkiyeye geldiğinizde siz arkadaşınız da kalıyorsunuz. ama o gelip kalmak istediğinde eşiniz izin vermiyor...... ben bekarım ve benim evli arkadaşlarım ,eşleriyle gelip bende kalırlar. benim için de onlar için de hiçbir sorun teşkil etmedi bu...eşiniz için neden ediyor hala anlamadım.....
ne demek evlensin falan... evlilerle bekarlar arkadaş olmayacak mı. arkadaşlıklar biri evlenince bitecek mi. ne yanlış bir düşünce. kocanız çok büyük ayıp etmiş. .senin aklına yatıyor mu bu iş.. cümleye bakın.. çok ilginç gerçekten. çok garip bir şeymiş gibi......
esimden böyle birsey beklemiyordum hic böyle bisey yasamadik normalde misafir cok sever her hafta sonu ya cagirir yada gideriz bende cok sasirdim yoksa hic davet edermiydim :çok üzgünüm:
canım ozman arkadaşından hoşlanmamış olabilir
belki arkadaşının hareketlerı falan ona ters geldi
birde bekar ya korkmustur senı bastan cıkarır falan dıye
bole bısey geldı aklıma olabılır..
Bence biraz bekle canım yani sonuçta sen davet etmemişsin o gelmek istediğini söylemiş ne yani hııı deyip geçiştirsemiydin sende zor durumda kalmışsın bunu eşinin görmesi lazım .Ona bunu güzel bir dille anlat bence birnevi mecbur kaldım ama yinede istmezsen gelmemesini söyleyeceğim de belki fikrini değiştirir.Üstelik ben o misafir davet etse sen ne dersin lafınada karşıyım eşlerimiz elbette bize danışacak tabi bizde onlara ama gelen misafir ister bizim olsun ister onun ağırlaması kadına düşüyor erkek saadece kakara kikiri yapıyor yorulan sen oluyorsun yani bunu aynı kefeye koymamak lazım.
buarada arkadaşının vize lamsı hiçde o kadar kolay değil biliyorsun değilmi helede bekarsa geri çevrilmesi muhtemeldir .
arkadasimla dogru dürüst karsi karsiya bile gelmediki fazla tanimiyor ama benim söylemlerimle az cok taniyor oturmasini kalkmasini bilir dürüst bi aile kizi arkadasimdan yana bir sorun yok galiba rahat davranamam diyemi geliyor ona ne bilim banyo tuvalet yada isten geldiginde uzanmak isterim yada nebiliyim öyle geliyo benim aklima onu anliyorum tabi, arkadasima karsi kötü bir sey besleyecek karakterde degil ama ne yalan söyliyim cok kaba bi sekilde söyledi istedigini ona cok kirildim bakalim eve geldiginde ne söyleyecek bana bekliyorum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?