Kitaplarımın üzerinde buldum nedir sizce

Bugun acaip şeyler öğrendm burda bi çorap, atlet ve dişil enerji ilişkisi. Bide bu pıtırcık şeysi.. ahahah ordan bakınca herbokolog gbi mi duruyodum😂😂😂😅😅😅

O ney qıı ? burhanımın tarzı atletlerden mi ? B Burhan Burhanitto
Ayrıca pıtırcık değil PITIRAK :KK70:
Ayy dogup büyüdüğüm yerde köy gbi aslnda ama nasıl rastlamadm yada okdr içselleştirdimde farketmedim onlarla beraber mi büyüdüm bilemedm şuan😅
O nasıl köymüş ayol? İsviçre alplerinde mi? :KK70:

Tabii ki var canım yazın tarlada çok yapışır çoraplara bacaklara paçalarımı çorap içine sokarım 😂😂bir de tek tek temizle makinada falan da çıkmıyor

Aynen ya akşam kır gezmesinden veya tarladan gelince kapının önünde eve girmeden oturup çorap pantolon ve eteklerden pıtırak ayıklama merasimi olurdu :KK70:

O ney qıı ? burhanımın tarzı atletlerden mi ? B Burhan Burhanitto

O nasıl köymüş ayol? İsviçre alplerinde mi? :KK70:
Yok bildiğin atlet😂 cirkin miyim seyinde bilgilendirildim bu konuda..
Asdfff😂😂 az daha zorlasam ermenistanda dogcakmısım kız ne isvicresi? Ülkemin bile batısında olamadm uzun yıllar😂😂

Aslında pitirak denen şey daha açık renkte ve örümcek gibi yantaraflarinda ayaga benzeyen mini mini dikenleri vardir yapılmasının sebebi odur bu pitiraga da pek benzemiyor sanki
Aynen pıtırak değil bende görmüştüm biliyorum onu karpuz çekirdeği de değil yakından çekince büyük durdu minicik susam kadar oraya gelmesinin imkanı yok yani o yüzden aklıma takıldı her kitabın üstünde bir tane vardı

Aynen pıtırak değil bende görmüştüm biliyorum onu karpuz çekirdeği de değil yakından çekince büyük durdu minicik susam kadar oraya gelmesinin imkanı yok yani o yüzden aklıma takıldı her kitabın üstünde bir tane vardı
Bir tür böcek fosili yada yumurtasi da olabilir ama karpuz veya elma çekirdeği değil diyorsan bilemedim şimdi

X