- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi asdasdasaaa
Tabii ki var canım yazın tarlada çok yapışır çoraplara bacaklara paçalarımı çorap içine sokarım bir de tek tek temizle makinada falan da çıkmıyorCiddi cddi pıtrak diye bsey var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki var canım yazın tarlada çok yapışır çoraplara bacaklara paçalarımı çorap içine sokarım bir de tek tek temizle makinada falan da çıkmıyorCiddi cddi pıtrak diye bsey var yani
Gün geçmiyor ki burda yeni bir bilgi daha öğrenmeyeyim teşekkürlerTabii ki var canım yazın tarlada çok yapışır çoraplara bacaklara paçalarımı çorap içine sokarım bir de tek tek temizle makinada falan da çıkmıyor
Teşekkür ediyorum, bilgilendim
Aaa! Bilmemenize şaşırdım!Ciddi cddi pıtrak diye bsey var yani
Bugun acaip şeyler öğrendm burda bi çorap, atlet ve dişil enerji ilişkisi. Bide bu pıtırcık şeysi.. ahahah ordan bakınca herbokolog gbi mi duruyodumAaa! Bilmemenize şaşırdım!
Küçükken yaz tatillerini köyde geçirmenin iyi tarafı
Ayy dogup büyüdüğüm yerde köy gbi aslnda ama nasıl rastlamadm yada okdr içselleştirdimde farketmedim onlarla beraber mi büyüdüm bilemedm şuanAaa! Bilmemenize şaşırdım!
Bugun acaip şeyler öğrendm burda bi çorap, atlet ve dişil enerji ilişkisi. Bide bu pıtırcık şeysi.. ahahah ordan bakınca herbokolog gbi mi duruyodum
O nasıl köymüş ayol? İsviçre alplerinde mi?Ayy dogup büyüdüğüm yerde köy gbi aslnda ama nasıl rastlamadm yada okdr içselleştirdimde farketmedim onlarla beraber mi büyüdüm bilemedm şuan
Tabii ki var canım yazın tarlada çok yapışır çoraplara bacaklara paçalarımı çorap içine sokarım bir de tek tek temizle makinada falan da çıkmıyor
Yok bildiğin atlet cirkin miyim seyinde bilgilendirildim bu konuda..O ney qıı ? burhanımın tarzı atletlerden mi ? B Burhan Burhanitto
O nasıl köymüş ayol? İsviçre alplerinde mi?
Bahsettiğin kaşındırıcı şeyi biliyormuşum da böyle bi ismi olduğunu bilmiyordumAaa! Bilmemenize şaşırdım!
Burhanın atleti ancak maço atleti olur uleyynnO ney qıı ? burhanımın tarzı atletlerden mi ? B Burhan Burhanitto
Ayrıca pıtırcık değil PITIRAK
O nasıl köymüş ayol? İsviçre alplerinde mi?
Aslında pitirak denen şey daha açık renkte ve örümcek gibi yantaraflarinda ayaga benzeyen mini mini dikenleri vardir yapılmasının sebebi odur bu pitiraga da pek benzemiyor sankiGün geçmiyor ki burda yeni bir bilgi daha öğrenmeyeyim teşekkürler
çok küçük susam kadar bişeyKarpuz çekirdeğine benzeten tek ben miyim?
Canlı değil ezdim baktım tohum gibi ve kitapların arasında yok üstünde var susam kadar küçük bişey yakından çektiğim için büyük duruyorKitap biti diye bişey varmış benim başıma gelmedi ama olabilir.
Kitaplarınızı tek tek açıp bakın içlerine
Filizlenmeye çalışan karpuz çekirdeğine benziyo. Ay hiç aklıma buralarda sorgulamak gelmez pislik der atar geçerim
Aynen pıtırak değil bende görmüştüm biliyorum onu karpuz çekirdeği de değil yakından çekince büyük durdu minicik susam kadar oraya gelmesinin imkanı yok yani o yüzden aklıma takıldı her kitabın üstünde bir tane vardıAslında pitirak denen şey daha açık renkte ve örümcek gibi yantaraflarinda ayaga benzeyen mini mini dikenleri vardir yapılmasının sebebi odur bu pitiraga da pek benzemiyor sanki
Bir tür böcek fosili yada yumurtasi da olabilir ama karpuz veya elma çekirdeği değil diyorsan bilemedim şimdiAynen pıtırak değil bende görmüştüm biliyorum onu karpuz çekirdeği de değil yakından çekince büyük durdu minicik susam kadar oraya gelmesinin imkanı yok yani o yüzden aklıma takıldı her kitabın üstünde bir tane vardı