Merhaba kızlar sizlerle dişüncemi paylaşmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Öncelikle benden 7-8 yaş büyük bir erkek arkadaşım var 5 yıldır beraberiz dün uzun yıllardır iletişim kurmadığı üniversite arkadaşıyla konuşmaya başladı.Yıllardır kadınla birbirlerini merak etmişler bazen bakmışlar ulaşmak için ama iletişim kuramamışlar kadın o zaman zarfında evlenmiş kariyer yapmış çocuğu var kadın erkek arkadaşımı rüyasında görmüş ve merak etmiş mail adresinden numarasını bulmuş sabah mesaj atmış işte kadın merak etmiş öldü mü kaldı mı diye üniversiteyden yakın arkadaşlarmış her neyse bir sorun yok ama kız arkadaşının nasılsın nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı sorusuna ölmedim ama yaşıyor gibi de değilim demesi sinirlendirdi ve böyle bir şey demesi çok gereksiz ve saçma geldi bugünde araştılar yine kadına aynı cümleyi kurdu telefonu kapattıktan sonra böyle bir cümle kurmasının gereksiz ve saçma olduğunu neden kendini başka insanlara böyle negatif gösteriyorsun özellikle yıllardır görüşmediğin birine karşı dedim o da ne fark eder ne var bunda dedi bana çıkıştı sizce benim düşüncem yanlış mı ? Siz ne düşünüyorsunuz