• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yıllardır görmediği arkadaşına kurduğu cümle

Hayat 2+2 = 4 değil işte. Bazı şeyler vardır sizin kontrolünüzün dışındadır. Hayatı güzelleştirirsiniz o kişi için, ama tek başına yeterli değildir bu.

Çok depresif yazmışım yine, editleyeyim dedim ama daha iç açıcı bir şey bulamadım, aman neyse.

10 sene görmediğim, eskiden çok yakın arkadaşım da olsa, rüyamda görünce aramam. Bu uluslararası bir ben seni bi dürtmek istiyorum kodudur 🫠 ayrıca da hiçbir adam benim yanımda öyle ölmedim ama yaşıyor da değilim diyemez ağzına s.carım yani defol git o zaman ne vaktimi çalıyorsun mutsuz halinle. Buradaki mesajı gerçekten göremeyen üyelere de çok şaşırdım. Neydi o köprü mü satılıyordu bir şey yapılıyordu böyle olunca.

Merhaba kızlar sizlerle dişüncemi paylaşmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Öncelikle benden 7-8 yaş büyük bir erkek arkadaşım var 5 yıldır beraberiz dün uzun yıllardır iletişim kurmadığı üniversite arkadaşıyla konuşmaya başladı.Yıllardır kadınla birbirlerini merak etmişler bazen bakmışlar ulaşmak için ama iletişim kuramamışlar kadın o zaman zarfında evlenmiş kariyer yapmış çocuğu var kadın erkek arkadaşımı rüyasında görmüş ve merak etmiş mail adresinden numarasını bulmuş sabah mesaj atmış işte kadın merak etmiş öldü mü kaldı mı diye üniversiteyden yakın arkadaşlarmış her neyse bir sorun yok ama kız arkadaşının nasılsın nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı sorusuna ölmedim ama yaşıyor gibi de değilim demesi sinirlendirdi ve böyle bir şey demesi çok gereksiz ve saçma geldi bugünde araştılar yine kadına aynı cümleyi kurdu telefonu kapattıktan sonra böyle bir cümle kurmasının gereksiz ve saçma olduğunu neden kendini başka insanlara böyle negatif gösteriyorsun özellikle yıllardır görüşmediğin birine karşı dedim o da ne fark eder ne var bunda dedi bana çıkıştı sizce benim düşüncem yanlış mı ? Siz ne düşünüyorsunuz
Bu ülkede yaşayıp nasılsın yaşıyon mu sorusuna mükemmelim yaşıyorum diyen çok az insan var acikcasi üzerinde durmaya bile degmez.
Bunun üst leveli "nasıl geçti yıllarin" sorusuna "içimizden geçti" diye cevap duydum ben🤣🤣

Derdi ne iş sorunumu var ne bileyim benimde hoşuma gitmez seçimlerinden memnun değilim durdugum yerden memnun değilim sahip olduklarım istediğim şeyler değil gibi bir şey anlarım ben bu cümleden.Ben kurmam böyle cümleler neden memnun değil anlık mi genel halimi bu.Ben enerji seviyorum tabi şarkıdaki gibi enerji değil 😂Bilmiyorum ya depresiflik arada kimseye birşey demeden ve çok sık yasamadiğım bir duygu benim.Bana sorarsan valla bomba gibiyiz daha iyi iyi olalım herşey yolunda mutlu memnunum derdim öyle hissetmesem bile .Çok yakın arkadaşlar bağı kolay kolay koparmaz bilemem ben oraları hala her arkadaşım hayatımda öyledir heralde

Merhaba kızlar sizlerle dişüncemi paylaşmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Öncelikle benden 7-8 yaş büyük bir erkek arkadaşım var 5 yıldır beraberiz dün uzun yıllardır iletişim kurmadığı üniversite arkadaşıyla konuşmaya başladı.Yıllardır kadınla birbirlerini merak etmişler bazen bakmışlar ulaşmak için ama iletişim kuramamışlar kadın o zaman zarfında evlenmiş kariyer yapmış çocuğu var kadın erkek arkadaşımı rüyasında görmüş ve merak etmiş mail adresinden numarasını bulmuş sabah mesaj atmış işte kadın merak etmiş öldü mü kaldı mı diye üniversiteyden yakın arkadaşlarmış her neyse bir sorun yok ama kız arkadaşının nasılsın nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı sorusuna ölmedim ama yaşıyor gibi de değilim demesi sinirlendirdi ve böyle bir şey demesi çok gereksiz ve saçma geldi bugünde araştılar yine kadına aynı cümleyi kurdu telefonu kapattıktan sonra böyle bir cümle kurmasının gereksiz ve saçma olduğunu neden kendini başka insanlara böyle negatif gösteriyorsun özellikle yıllardır görüşmediğin birine karşı dedim o da ne fark eder ne var bunda dedi bana çıkıştı sizce benim düşüncem yanlış mı ? Siz ne düşünüyorsunuz
Tehlikeli bir iletişim yillar sonra kadinin esinizi arayip bulmasi

Şimdiye kadar hiç böyle bı cvp almadım, demekki söylenmiyor herkes tarafindan
Yani üzerine dusunelecek bir cümle olduğunu sanmıyorum çok da goygoyu yapiliyor hatta bir ara bedenim sağ sağ ama ruhummm diyen bir kız vardı onun üzerinden de çok kullanılmaya başlandı.

Ne niyetle söyledi ki? Yani sizinle ilişkisine ilişkin demiş olduğu anlamına gelmez. Ekonomik durum malum herkes bir mutsuz. Mutlu olanlar da nazar değmesin diye böyle konuşuyor. Kimse hayatım süper falan demiyor zaten genelde.

Geçmişte bir şeyler yaşanmış kadın sonrasında merak etmiş sevgiliniz aklına gelmiş tekrar sohbet başlatmış. Sevgilinizde kapıyı aralık bırakmış.

Back