• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yıllardır görmediği arkadaşına kurduğu cümle

Ay öyle demesine takılna kadar üst üste iki gün niye araşıyorlar? Kadın numarasını didikleyip bulana kadar ne bu samimiyet ve on yıldır konuşmamışlar?? Bunları merak ederdim ben
Ay valla bi ben mi buna takıldım diyorum gerçekten😄 10 sene geçmiş yahu 10 koca sene iş atıyolar birbirlerine bariz. Yakın arkadaşlar dostlar görüşmesede araşır yazar vs

Ay valla bi ben mi buna takıldım diyorum gerçekten😄 10 sene geçmiş yahu 10 koca sene iş atıyolar birbirlerine bariz. Yakın arkadaşlar dostlar görüşmesede araşır yazar vs
sadece sevgilisinin böyle demesine takmış ilişki üzerinden kendi üzerine alınmış erkek arkadaşı mutsuzmuş gibi hissetmiş ama asıl tehlike daha büyük bence

Dün mesajlaştılar müsait olunca araşalım demişler bugün araştılar kadın yaşadığı yere işletmesine davet etmiş beni de katarak,üniversitedeyken yakın arkadaşlarmış ve sevgilimin bölümündekilerin çoğu kadınmış ve o yüzden ünide çoğunlukla kadın arkadaşları varmış ondan ters bir şey düşünmedim kadının zaten eşi çocuğu var
Bu zamanda eşi var çocuğu var artık çok kriter gibi değil herkes bu sınırları aşıyor
Ayrıca görmek isteyen gözler için nice ibretler vardır diyorum

sadece sevgilisinin böyle demesine takmış ilişki üzerinden kendi üzerine alınmış erkek arkadaşı mutsuzmuş gibi hissetmiş ama asıl tehlike daha büyük bence
Yani düşünüyorum kocası 10 senedir görmediği adamın numarasını tırım tırım arayıp en bilindik “rüyamda gördüm” bahanesiyle mesaj attığını görse ne düşünür. Empati yapıyorum eşim bi kadına bu şekilde yazsa sonrada araşsa büyük olay çıkar.
Bu arada mesele kadın erkek arkadaşlığı değil. 10 senedir adı sanı bilinmeyen biri ne olduda anılara gittin diye düşünür insan.

Ben de bu aralar sıkça yıkılmadım ama ayakta da değilim diyorum :D Bence çok takılacak bir cevap değil ama rüyamda gördüm gibi şeyler bana çok absürt geldi. Biraz daha gözlemle istersenç

10 yıldır belki daha fazladır iletişim kurmamışlar hayatları değişmiş o yüzden öyle düşünüyorum
Sizinkinin hayatı ,stediği şekilde değişmemiş ve üni.deki hayallerini beklentilerini gerçeleştirememiş kadın daha ileride göründüğü için kendince mağduru oynuyor ilgi görsün diye.

Hayret bir şey insanların nasıl hissettiği de mi problem oluyor artık ilişkilerde.
Valla benim de iyi giden bir ilişkim var ama ben de yaşıyor gibi değilim. Sevgilim de benden şikayetçi olsun söyleyeyim de.
Bilmiyorum ya, bende kendimi yetersiz hissederdim sanırım konu sahibi gibi.. Yani partnerime iyi gelmiyorsam ne işimiz var birlikte?

Bilmiyorum ya, bende kendimi yetersiz hissederdim sanırım konu sahibi gibi.. Yani partnerime iyi gelmiyorsam ne işimiz var birlikte?

Valla aynisini dusunuyorum da kendimi yetersiz hissetmezdim, sevgili oldugum adamin malkafa oldugunu dusunurdum. Madem mutsuzsun benimle ne isin var cik git, 3. kisilere mizmizlanmak nedir ... miymintiliga hic gelemiyorum su durumda herhalde ayrilirdim. Ona buna mizildanip yetersiz oldugumu ima edip beni tanimadigim birine kucuk dusuren biriyle olmazdim.

Yani bilemedim ruyamda gordum genelde eski sevgiliye zarf atmak icin yapilmiyor muydu :KK51: Normal arkadasinsa, kactir gorusemedik nasilsin yazarsin olur biter. Bana eski sevgili gibi geldi. Eski sevgiliyse de kadin ne halt yemeye yazmis anlayamadim, evli cocuklu diyorsun/ apacaip kafalar, zaman garip bir zaman artik insanlardan her seyi bekliyorum
:KK51:

Valla aynisini dusunuyorum da kendimi yetersiz hissetmezdim, sevgili oldugum adamin malkafa oldugunu dusunurdum. Madem mutsuzsun benimle ne isin var cik git, 3. kisilere mizmizlanmak nedir ... miymintiliga hic gelemiyorum su durumda herhalde ayrilirdim. Ona buna mizildanip yetersiz oldugumu ima edip beni tanimadigim birine kucuk dusuren biriyle olmazdim.
Evet kesinlikle, sen çok daha iyi ifade ettin.

Ne münasebet yıllardır görüşmediği birine yaşıyor değilim diyor ? Hayırdır benimleyken mutlu değilsen kapı orada derdim.Eskiyse eskide kalmış benden öncesi ilgilendirmez ama benimleyken yakın kız arkadaşı olamaz.

Kimse salağa yatmasın mailden ulaşmaya çalışan birisi ya sevgiline yıllardır yanıktır ya da exidir.Hiçbir arkadaş bu kadar uğraşmaz hani arkadaş ya başka arkadaş mı kalmamış ? Sevgilinin hiç muhattap olmaması lazımdı bu senaryoyla gelen kadınla.

her gün görüşülen arkadaşa denir, seneler sonra görüşülen kişiye bilemedim... sanki ilgi çekmeye çalışıyor, karşıdaki sorsun, konu uzasın gibi denmiş de olabilir.
ama kadın bana daha garip geldi. hayatımda hiiç bir senelerdir görüşmediğim kişiye mailden telefon bularak ulaşmam, kadın ya hoşlanıyordu ya karşılıklı bir şey vardı. Rüyamda gördüm falanlar normal değil.

Hayat 2+2 = 4 değil işte. Bazı şeyler vardır sizin kontrolünüzün dışındadır. Hayatı güzelleştirirsiniz o kişi için, ama tek başına yeterli değildir bu.

Ben bu lafı üstüme alınmazdım. Ben arkadaşım ne var ne yok dediğinde yaşayıp gidiyorum işte derim hep, çok güler hatta… eşim bunu duyup alınsa bana göre saçma bir iş yapmış olur. mükemmelim, ilişkim süper gidiyor demesini beklemiyordun herhalde. İnsanlar genelde durumlarını böyle yuvarlak laflarla açıklamazlar mı… yorumlardaki bazı senaryolara hayret ettim onu da söylemeden edemeyeceğim.

Back