- 19 Mayıs 2020
- 46.623
- 208.894
- 548
- Konu Sahibi Mizuki Luna
Önceden varmış işte demek ki.10 yıldır belki daha fazladır iletişim kurmamışlar hayatları değişmiş o yüzden öyle düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden varmış işte demek ki.10 yıldır belki daha fazladır iletişim kurmamışlar hayatları değişmiş o yüzden öyle düşünüyorum
Onu bilemiyorum yakın arkadaştık diyor sevgilimin üniversitedeki bölüm arkadaşlarının çoğu kadındıEvli olsaydınız yorumum farklı olurdu ama sevgilisiniz genel olarak söylemiş olabilir.
Amaaa bunlar eski sevgili olabilir, rüyasında görecek mailini bulacak vs vs ohooo anca eski sevgili yapar bunu.
Hissettiklerine karşı dediğim bir şey yok zatenHayret bir şey insanların nasıl hissettiği de mi problem oluyor artık ilişkilerde.
Valla benim de iyi giden bir ilişkim var ama ben de yaşıyor gibi değilim. Sevgilim de benden şikayetçi olsun söyleyeyim de.
Hissettiklerine karşı dediğim bir şey yok zaten
Saçmalamış bir insan hayatından memnun olmadığı zaman kurar bu cümleleri zaten ben sana diyim yavaştan ipleri kesmeye başla yoksa sen ayrılmadan o ayrılacak seni üzdüğüyle bırakacak içime doğdu aha şuraya yazıyorum.Merhaba kızlar sizlerle dişüncemi paylaşmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Öncelikle benden 7-8 yaş büyük bir erkek arkadaşım var 5 yıldır beraberiz dün uzun yıllardır iletişim kurmadığı üniversite arkadaşıyla konuşmaya başladı.Yıllardır kadınla birbirlerini merak etmişler bazen bakmışlar ulaşmak için ama iletişim kuramamışlar kadın o zaman zarfında evlenmiş kariyer yapmış çocuğu var kadın erkek arkadaşımı rüyasında görmüş ve merak etmiş mail adresinden numarasını bulmuş sabah mesaj atmış işte kadın merak etmiş öldü mü kaldı mı diye üniversiteyden yakın arkadaşlarmış her neyse bir sorun yok ama kız arkadaşının nasılsın nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı sorusuna ölmedim ama yaşıyor gibi de değilim demesi sinirlendirdi ve böyle bir şey demesi çok gereksiz ve saçma geldi bugünde araştılar yine kadına aynı cümleyi kurdu telefonu kapattıktan sonra böyle bir cümle kurmasının gereksiz ve saçma olduğunu neden kendini başka insanlara böyle negatif gösteriyorsun özellikle yıllardır görüşmediğin birine karşı dedim o da ne fark eder ne var bunda dedi bana çıkıştı sizce benim düşüncem yanlış mı ? Siz ne düşünüyorsunuz
Siz ilişkinizde sorun olup olmadığını bu cümleden analiz etmeye çalışıyorsunuz, alın karşınıza konuşun bu cümlen beni kırdı ve başka düşüncelere sevk etti diye niye niyet okuyup duruyorsunuz. Burda kimse sevgilinizi tanımıyor bu cümleyi kuran herkeste aynı karaktere sahip değil haliyle ben çok sıradan bişey için kurarım başkası ciddi sorunu için kurar. Sizin gibi düşünen üyelere cevap verdiğinizden de ne düşündüğünüz belli zaten. 5 yıldır hayatınız da olan bir insanla canınızı sıkan şeyleri konuşmayacaksınız ayrılın.Onu bilemiyorum yakın arkadaştık diyor sevgilimin üniversitedeki bölüm arkadaşlarının çoğu kadındı
Dün mesajlaştılar müsait olunca araşalım demişler bugün araştılar kadın yaşadığı yere işletmesine davet etmiş beni de katarak,üniversitedeyken yakın arkadaşlarmış ve sevgilimin bölümündekilerin çoğu kadınmış ve o yüzden ünide çoğunlukla kadın arkadaşları varmış ondan ters bir şey düşünmedim kadının zaten eşi çocuğu varAy öyle demesine takılna kadar üst üste iki gün niye araşıyorlar? Kadın numarasını didikleyip bulana kadar ne bu samimiyet ve on yıldır konuşmamışlar?? Bunları merak ederdim ben
Ee o zaman kadın sevgiline göz koydu ama seni de çağırdı. Ay hiç işiniz yok
Doğru diyorsunuz :/Siz ilişkinizde sorun olup olmadığını bu cümleden analiz etmeye çalışıyorsunuz, alın karşınıza konuşun bu cümlen beni kırdı ve başka düşüncelere sevk etti diye niye niyet okuyup duruyorsunuz. Burda kimse sevgilinizi tanımıyor bu cümleyi kuran herkeste aynı karaktere sahip değil haliyle ben çok sıradan bişey için kurarım başkası ciddi sorunu için kurar. Sizin gibi düşünen üyelere cevap verdiğinizden de ne düşündüğünüz belli zaten. 5 yıldır hayatınız da olan bir insanla canınızı sıkan şeyleri konuşmayacaksınız ayrılın.
Yoo bu kelime için paragraflarca yazı yazacak kadar takmiyorum ölmedim ama Sürünüyorum espirisini ben de çok yaparım.Sizin yanınızda sürekli böyle söyleniyor sanırım
Benim kadınla alakalı bir düşüncem yok zaten kadına takılmadım bana sadece erkek arkadaşımın yıllardır görüşmediği birine kurduğu ilk cümlenin bu olması saçma geldi acaba yanlış mı düşünüyorum diye sormak istedim yazdığım ilk yazıda da belirttiğim gibiEe o zaman kadın sevgiline göz koydu ama seni de çağırdı. Ay hiç işiniz yok
Yıllarca görüşüp görüşmemesi mesele değil 10 yıl önce çok yakın arkadaşlardır aralarından su sızmıyordur samimiyetleri vardır ki inanamazsınız ama bazı kadınlar ve erkekler cidden çok yakın arkadaş olmayı beceriyor. Neyse hayat şartları devreye girip bi şekilde uzak kalmışlardır olabilir yıllar sonra görüşünce eskiden olan frekans devam edebilir. Esprili bir konuşma mesajlaşma geçebilir aralarında. Bence kendinizi boş yere üzüyorsunuz.Benim kadınla alakalı bir düşüncem yok zaten kadına takılmadım bana sadece erkek arkadaşımın yıllardır görüşmediği birine kurduğu ilk cümlenin bu olması saçma geldi acaba yanlış mı düşünüyorum diye sormak istedim yazdığım ilk yazıda da belirttiğim gibi
Aşırı gereksiz bi muhabbet. Evli barklı kadının seneler önceki adamın numarasını arayıp yazması ne alaka. Yakın arkadaşsan zaten evlilik aşamalarındada arkadaşının yanında olursun, değilsen yakında değilsindir.Merhaba kızlar sizlerle dişüncemi paylaşmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Öncelikle benden 7-8 yaş büyük bir erkek arkadaşım var 5 yıldır beraberiz dün uzun yıllardır iletişim kurmadığı üniversite arkadaşıyla konuşmaya başladı.Yıllardır kadınla birbirlerini merak etmişler bazen bakmışlar ulaşmak için ama iletişim kuramamışlar kadın o zaman zarfında evlenmiş kariyer yapmış çocuğu var kadın erkek arkadaşımı rüyasında görmüş ve merak etmiş mail adresinden numarasını bulmuş sabah mesaj atmış işte kadın merak etmiş öldü mü kaldı mı diye üniversiteyden yakın arkadaşlarmış her neyse bir sorun yok ama kız arkadaşının nasılsın nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı sorusuna ölmedim ama yaşıyor gibi de değilim demesi sinirlendirdi ve böyle bir şey demesi çok gereksiz ve saçma geldi bugünde araştılar yine kadına aynı cümleyi kurdu telefonu kapattıktan sonra böyle bir cümle kurmasının gereksiz ve saçma olduğunu neden kendini başka insanlara böyle negatif gösteriyorsun özellikle yıllardır görüşmediğin birine karşı dedim o da ne fark eder ne var bunda dedi bana çıkıştı sizce benim düşüncem yanlış mı ? Siz ne düşünüyorsunuz
Belkide öyle olmuştur haklısınızYıllarca görüşüp görüşmemesi mesele değil 10 yıl önce çok yakın arkadaşlardır aralarından su sızmıyordur samimiyetleri vardır ki inanamazsınız ama bazı kadınlar ve erkekler cidden çok yakın arkadaş olmayı beceriyor. Neyse hayat şartları devreye girip bi şekilde uzak kalmışlardır olabilir yıllar sonra görüşünce eskiden olan frekans devam edebilir. Esprili bir konuşma mesajlaşma geçebilir aralarında. Bence kendinizi boş yere üzüyorsunuz.