- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
Inanır mısın kitap elimdeydi arkadaş istedi okur okumaz ona başlıcam :)tabiki sabahattin ali-kürk mantolu madonna tavsiye ederimm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanır mısın kitap elimdeydi arkadaş istedi okur okumaz ona başlıcam :)tabiki sabahattin ali-kürk mantolu madonna tavsiye ederimm:)
başla bence benim edebiyattan en sevdiğim kitaplardan oldu kendisi ve anlatımı. yani son zamanlarda çıkan en iyilerden,bende herkesten tavsiye bekliyorum :)Inanır mısın kitap elimdeydi arkadaş istedi okur okumaz ona başlıcam :)
Benim Dediklerimi okumuş muydun?? Bir de Kumral ada mavi Tuna bunu duydum en kısa zamanda okuyacağım..şuan elimde de Ahmet Altan içimizde bir yer var ama pek sevemedim nedendir ki..bir psikiyatristin gizli defteri de şuan elimde o da baya sevilen bi kitapmış..başla bence benim edebiyattan en sevdiğim kitaplardan oldu kendisi ve anlatımı. yani son zamanlarda çıkan en iyilerden,bende herkesten tavsiye bekliyorum :)
duydum ama okumak içimden gelmedi. başka başka desem :)Benim Dediklerimi okumuş muydun?? Bir de Kumral ada mavi Tuna bunu duydum en kısa zamanda okuyacağım..şuan elimde de Ahmet Altan içimizde bir yer var ama pek sevemedim nedendir ki..bir psikiyatristin gizli defteri de şuan elimde o da baya sevilen bi kitapmış..
Senin okudukların ne tarz yani aslında benimkiler ne tarz bilmiyorum :)duydum ama okumak içimden gelmedi. başka başka desem :)
ilk fırsatta okumaya çalışıcam. son zamanlarda okuduğum kitaplar ölüm üzerine, yaşanmış olaylar üzerine, roman tarzında değil o nedenle tavsiye de bulunmadım...Okumayı düşünüyorum..haftaya alırım büyük ihtimal,yazarım size :)) yaşıtım olan birilerini Okumayı çok severim ama işte bi Açıdan insan düşünüyor edebi Değeri nedir diye :)) başka Önerileriniz varsa beklerim :) her hafta bi kitap okumak gibi bi söz verdim de kendime :))
Aslında ben de o konuyla şu aralar fazla ilgileniyorum..ilk fırsatta okumaya çalışıcam. son zamanlarda okuduğum kitaplar ölüm üzerine, yaşanmış olaylar üzerine, roman tarzında değil o nedenle tavsiye de bulunmadım...
tamam o zaman canım. kitaplarım evde akşam bakıp sana isimlerini yazarları yazarım.Aslında ben de o konuyla şu aralar fazla ilgileniyorum..
Şu aralar dediğim bir kaç aydır ..neden yaşadığımızı sorguluyorum..sen ne gibi bir şey bekliyordun :)tamam o zaman canım. kitaplarım evde akşam bakıp sana isimlerini yazarları yazarım.
özel değilse neden ilgilendiğini sorabilir miyim ?(şu aralar fazla ilgileniyorum yazmışsın o nedenle merak ettim)
bir yakınını, sevdiğin birini kaybettin o nedenle olduğunu düşündüm, tekrar üzülmemek için konuyu açmak istemezsin diye düşündüğümden özel değilse yazdım.Şu aralar dediğim bir kaç aydır ..neden yaşadığımızı sorguluyorum..sen ne gibi bir şey bekliyordun :)
bende sorguluyorum ,elimden geldiğince kişisel gelişim ,dini kitaplar ,tarihi polisiye akıcı romanlar okuyabiliyorum farketmiyor yeter ki akıcı olsun anlatımıŞu aralar dediğim bir kaç aydır ..neden yaşadığımızı sorguluyorum..sen ne gibi bir şey bekliyordun :)
bende zülfü livaneliyi çok okurdum bir ara ve beğenirdimPopuler kitaplar yerine klasik okumaya deger kitaplari tercih ediyorum bizde bu isi en iyi yapanlardan biride Zulfi livaneli En begendigim kitabi Engeregin gozu daha sonraSerenat daha sonra kardesimin hikayesi onun arkasindanMutluluken az begendigimde Leylanin evi
ölüm ve ötesi imam gazali/bana tavsiye ettiğin pdf yi okuyorum, beğendim. sana diğer bahsettiğim kitabında bilgisini buradan yazarım...Şu aralar dediğim bir kaç aydır ..neden yaşadığımızı sorguluyorum..sen ne gibi bir şey bekliyordun :)
Üniversite 1.sınıf öğrencisi gencecik bir yazar...
ilk kitabı edebiyat / deneme türü...
yalnızlık üzerine yazılmış; herkesin kendinden bir şeyler bulacağı,
içten, samimi, sıcacık bir kitap...
herkese tavsiye ediyorum...
Sensiz İstanbul / Burak Parmaksız
Eki Görüntüle 1493289
Üniversite 1.sınıf öğrencisi gencecik bir yazar...
ilk kitabı edebiyat / deneme türü...
yalnızlık üzerine yazılmış; herkesin kendinden bir şeyler bulacağı,
içten, samimi, sıcacık bir kitap...
herkese tavsiye ediyorum...
Sensiz İstanbul / Burak Parmaksız
Eki Görüntüle 1493289
Kusura bakmayın, kesin bilgi sahibi olmadan yazmamalıydım çok çok haklısınız. Ben karıştırıp yanlış bilgi vermişim çok üzgünüm, tekrar kusura bakmayın. Ben de Burak beyin kitabını okudum, çok ta beğendim. Allah yolunu her zaman açık etsin, Başarılarının devamını getirsin inşallah.Ben Burak beyin uzun zamandır okuyucusuyum sıkı takipçisiyim kendisi hakkında hiçbir bilgi vermiyor ve hiçbir zaman bilgi vermemekte kararlı olduğunu defalarca belirtti lütfen siz her kimseniz yalan yanlış bilgiler vermeyin. İnsanları yanıltmaya hakkınız yok!
Amin inşallahKusura bakmayın, kesin bilgi sahibi olmadan yazmamalıydım çok çok haklısınız. Ben karıştırıp yanlış bilgi vermişim çok üzgünüm, tekrar kusura bakmayın. Ben de Burak beyin kitabını okudum, çok ta beğendim. Allah yolunu her zaman açık etsin, Başarılarının devamını getirsin inşallah.